Ultimate Memorabilia 11th Edition
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ultimate Memorabilia 11th Edition
Configuration: 5 packs per box / 3 cards per pack
Release Date: November 10, 2011
Ultimate Memorabilia 11th Edition Base Card Checklist
http://www.itgtradingcards.com/products ... rettyPhoto
UM-11 Base Cards feature the art of well-known sports artist Mike James. There are 100 cards in the Base Card checklist. Each card will have silver and gold versions. The silver version will be out of 63 or 64, the gold version will be out of 9.
There will also be 1/1 original art Base Cards featuring the original art of Mike James. These cards will have a black border.
In random packs of UM-11, the silver Base Card will be replaced by an Ultimate Giveaway Card.
Silver Version
Gold Version
Original Artist Version
- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Uprimne ja osobne som im na chut moc zatial neprisiel.. Uvidime v reale ako budu vypadat. Ale cela tohtorocna linia ITG mi pride rovnaka.
jeste bych dodal, ze na tech kresbach ITG spolupracuje s Mikem Jamesem. jeho prace byla k videni uz v serii 03-04:
+ info o Give-away programu
(vas big broother translator by si s tim mel vicemene poradit):
Randomly inserted into packs of UM-11, collectors can find Ultimate Giveaway cards. These cards will be inserted to replace the base card of the pack in which they are found.
There are ten different Ultimate Giveaway cards. Each Ultimate Giveaway card depicts a different piece of game-used memorabilia on the front of the card. There are six of each of these cards inserted into the product, each one is a different color.
For example there are six different Ultimate Giveaway cards depicting a game-used Brett Hull San Jose All-Star game-used jersey, each one of the six cards is a different color.
Each Ultimate Giveaway card qualifies you to win an authentic piece of game-used memorabilia from In The Game.
In order to qualify for the “Spin To Win” event at the Spring Expo in Toronto, all Ultimate Giveaway Cards must be received by In The Game no later than April 15, 2012.
Spin To Win Event
At the Spring Expo in Toronto in the In The Gameland booth, we will spin our In The Game wheel to see who wins the game-used memorabilia. If the color on the wheel matches the card you submit, you will receive the game-used memorabilia.
We will continue to spin the In The Game wheel until a winner is declared from the Ultimate Giveaway Cards registered by April 15, 2012. All authentic game-used memorabilia will be given away at the Spring Expo.
Cards Received After April 15, 2012
All Ultimate Giveaway Cards received after April 15, 2012 will receive a 1/1 Sketch Card of the player whose memorabilia is depicted on your card. The border of your 1/1 Sketch Card will match the color of your Ultimate Giveaway Card.
In addition, all those who don’t win the authentic memorabilia at the Spring Expo-Spin to Win will receive 1/1 Sketch Cards.
Questions about the Ultimate Giveaway
What to do if you pull an Ultimate Giveaway card?
If you pull an Ultimate Giveaway card you should send it along with your complete address, email address and telephone number to either of the two addresses below.
What if I pull an Ultimate Giveaway card but I am not able to attend the Spring Expo?
As long as your card is registered before April 15, 2012 you will be qualified to enter the "Spin To Win" event. If you are unable to attend the Spring Expo and you win we will notify you and determine the best way to get you your Ultimate Giveaway.
What if my Ultimate Giveaway card is not the winner?
There are no losers in this program. Anyone whose Ultimate Giveaway card is not chosen will receive a 1/1 original sketch of the player whose card they sent in.
What if I receive an Ultimate Giveaway card after the 2012 Spring Expo?
Even though all the authentic game-used memorabilia will already have been awarded, you still qualify for a 1/1 original sketch of the player whose card you have.
+ info o Give-away programu
(vas big broother translator by si s tim mel vicemene poradit):
Randomly inserted into packs of UM-11, collectors can find Ultimate Giveaway cards. These cards will be inserted to replace the base card of the pack in which they are found.
There are ten different Ultimate Giveaway cards. Each Ultimate Giveaway card depicts a different piece of game-used memorabilia on the front of the card. There are six of each of these cards inserted into the product, each one is a different color.
For example there are six different Ultimate Giveaway cards depicting a game-used Brett Hull San Jose All-Star game-used jersey, each one of the six cards is a different color.
Each Ultimate Giveaway card qualifies you to win an authentic piece of game-used memorabilia from In The Game.
In order to qualify for the “Spin To Win” event at the Spring Expo in Toronto, all Ultimate Giveaway Cards must be received by In The Game no later than April 15, 2012.
Spin To Win Event
At the Spring Expo in Toronto in the In The Gameland booth, we will spin our In The Game wheel to see who wins the game-used memorabilia. If the color on the wheel matches the card you submit, you will receive the game-used memorabilia.
We will continue to spin the In The Game wheel until a winner is declared from the Ultimate Giveaway Cards registered by April 15, 2012. All authentic game-used memorabilia will be given away at the Spring Expo.
Cards Received After April 15, 2012
All Ultimate Giveaway Cards received after April 15, 2012 will receive a 1/1 Sketch Card of the player whose memorabilia is depicted on your card. The border of your 1/1 Sketch Card will match the color of your Ultimate Giveaway Card.
In addition, all those who don’t win the authentic memorabilia at the Spring Expo-Spin to Win will receive 1/1 Sketch Cards.
Questions about the Ultimate Giveaway
What to do if you pull an Ultimate Giveaway card?
If you pull an Ultimate Giveaway card you should send it along with your complete address, email address and telephone number to either of the two addresses below.
What if I pull an Ultimate Giveaway card but I am not able to attend the Spring Expo?
As long as your card is registered before April 15, 2012 you will be qualified to enter the "Spin To Win" event. If you are unable to attend the Spring Expo and you win we will notify you and determine the best way to get you your Ultimate Giveaway.
What if my Ultimate Giveaway card is not the winner?
There are no losers in this program. Anyone whose Ultimate Giveaway card is not chosen will receive a 1/1 original sketch of the player whose card they sent in.
What if I receive an Ultimate Giveaway card after the 2012 Spring Expo?
Even though all the authentic game-used memorabilia will already have been awarded, you still qualify for a 1/1 original sketch of the player whose card you have.
Co dodat, zase došlo ke zničení několika nádherných exponátů hokejové historie! Mně osobně tohle stříhání přijde trochu jako hyenismus... Když si představím, že se to třeba jednou bude jen tak muchlat a povalovat v šuplíku nějakýho zazobanýho americkýho fakana, je mi smutno!
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
case bude obsahovat 1 hot pack, ve kterem budou tri karty limitovane budto /4 (veterani) nebo /9
celkem 150 takovych hot packu, tj. 350 patch karet
celkem 150 takovych hot packu, tj. 350 patch karet
Naposledy upravil(a) 4sberg dne sob 01. říj 2011 1:00:59, celkem upraveno 1 x.
hot pack checklist je venku:
Non Vintage Players
1 Bourque, Raymond
2 Bure, Pavel
3 Chara, Zdeno
4 Coffey, Paul
5 Fleury, M-A
6 Fleury, Theoren
7 Forsberg, Peter
8 Gaborik, Marian
9 Getzlaf, Ryan
10 Hasek, Dominik
11 Hull, Brett
12 Jagr, Jaromir
13 Joseph, Curtis
14 Kesler, Ryan
15 Koivu, Mikko
16 Larionov, Igor
17 Lecavalier, Vincent
18 Leetch, Brian
19 Lemieux, Mario
20 Lidstrom, Nicklas
21 Linden, Trevor
22 Lindros, Eric
23 Lundqvist, Henrik
24 Luongo, Roberto
25 Messier, Mark (EDM)
26 Messier, Mark (NY)
27 Modano, Mike
28 Nash, Rick
29 Niedermayer, Scott
30 Ovechkin, Alex
31 Price, Carey
32 Robitaille, Luc
33 Roenick, Jeremy
34 Roy, Patrick (MTL)
35 Roy, Patrick (COL)
36 Sakic, Joe
37 Sakic, Joe
38 Sedin, Daniel
39 Sedin, Henrik
40 Selanne, Teemu
41 St. Louis, Martin
42 Subban, PK
43 Sundin, Mats
44 Thomas, Tim
45 Thornton, Joe
46 Weber, Shea
47 Yzerman, Steve
Vintage Players
1 Abel, Sid
2 Beliveau, Jean
3 Brimsek, Frank
4 Hainsworth, George
5 Hull, Bobby
6 Mahovlich, Frank
7 Plante, Jacques
8 Richard, Maurice
9 Worters, Roy
Non Vintage Players
1 Bourque, Raymond
2 Bure, Pavel
3 Chara, Zdeno
4 Coffey, Paul
5 Fleury, M-A
6 Fleury, Theoren
7 Forsberg, Peter
8 Gaborik, Marian
9 Getzlaf, Ryan
10 Hasek, Dominik
11 Hull, Brett
12 Jagr, Jaromir
13 Joseph, Curtis
14 Kesler, Ryan
15 Koivu, Mikko
16 Larionov, Igor
17 Lecavalier, Vincent
18 Leetch, Brian
19 Lemieux, Mario
20 Lidstrom, Nicklas
21 Linden, Trevor
22 Lindros, Eric
23 Lundqvist, Henrik
24 Luongo, Roberto
25 Messier, Mark (EDM)
26 Messier, Mark (NY)
27 Modano, Mike
28 Nash, Rick
29 Niedermayer, Scott
30 Ovechkin, Alex
31 Price, Carey
32 Robitaille, Luc
33 Roenick, Jeremy
34 Roy, Patrick (MTL)
35 Roy, Patrick (COL)
36 Sakic, Joe
37 Sakic, Joe
38 Sedin, Daniel
39 Sedin, Henrik
40 Selanne, Teemu
41 St. Louis, Martin
42 Subban, PK
43 Sundin, Mats
44 Thomas, Tim
45 Thornton, Joe
46 Weber, Shea
47 Yzerman, Steve
Vintage Players
1 Abel, Sid
2 Beliveau, Jean
3 Brimsek, Frank
4 Hainsworth, George
5 Hull, Bobby
6 Mahovlich, Frank
7 Plante, Jacques
8 Richard, Maurice
9 Worters, Roy
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
tie patche sú nádherné, dúfam, že Džegr a Eric budú za Flyers a aj keď pôjdu za pálku, skúsil by som aspoň jedného
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
.. z jednoho dresu, rukavice,betonu prostě čehokoliv vyrobíš x-stovek kousků kartiček. Broda nebo Barilko patří k hráčům, kteří mají v ITG každoročně minimum karet (většinou se jedná o SP do 9 ks) = můžeš stříhat z jednoho kousku výstroje roky. Rozhodně si nemyslím, že by karty končily v "šuplíku nějakýho zazobanýho fakana".. já si je třeba s chutí kupuji a je super mít doma kousek z dob, kdy hráči po 3 sezónách nedostávali 7M/sezónu. Na hraný dres ze 30.,40.let opravdu nemám a jsem rád, že ITG dodává na trh jiné kartičky než Upper Deck. Navíc to není tak, že by byl jeden kus výstroje Barilka, Maurice Richarda atd.necak píše:Co dodat, zase došlo ke zničení několika nádherných exponátů hokejové historie! Mně osobně tohle stříhání přijde trochu jako hyenismus... Když si představím, že se to třeba jednou bude jen tak muchlat a povalovat v šuplíku nějakýho zazobanýho americkýho fakana, je mi smutno!
Budeš se asi divit, ale na aukcích se prodávají i dresy z RC sezóny Orra, Messiera, viděl jsem hokejku s podpisy hráčů z prvního All-Star Game na počest Ace Baileyho .. není to dlouho, co umřel Oldřich Machač a už je pro jednu aukčí síň nachystán dres Bobbyho Orra z jeho kolekce (z Canada Cupu 1976). Nestříhal bych zrovna dresy z nejpamátnějších zápasů historie, ale hráč za svoji kariéru vystřídá víc kousků výstroje, tak proč ne..
PS: Ty ve sbírce nemáš žádnou Gretzkyho jersey ? Nepřijde ti divné, když výrobce ničí kus historie NHL, resp. relikvii patřící největšímu hráči NHL a karta se pak válí v albu nějakého Čecha ? Amík, Čech, Kanaďan, prostě kdokoliv má z kartiček radost, proto je sbírá. V zámoří si ITG Ultimate rozhodně nekupují 10ti leté děti. A navážet se do někoho jenom kvůli tomu, že je Amík mi přijde trošku ubohé, ne ?
- Tony Lapacka
- Hvězda
Podpořil bych názor uživatele Necak - je to jenom ničení hokejové historie.
Hobby od roku 1994.
to mi prijde prehnany.. az nekdo bude chtit podobnym zpusobem rozkrajet monu lisu, tak bych rozhorceni pochopil, ale vzhledem k tomu kolik hrac vystrida za karieru dresu, je to myslim neopodstatneny.. nehlede na to ze jejich dresy uz visi v hokejove siny slavy + u nekolika soukromych sberatelu. prave v tehle sbirkach muzou kolikrat zapadnou na pude, aniz by nasledujici generace vedeli co maj vlastne za poklad, az se na ne uplne zapomene.. 500 karet s neci vystroji = 500x vetsi sance ze historie nebude zapomenuta
- Tony Lapacka
- Hvězda
No tak už ten první obrázek, který zobrazuje kartičku, kvůli které byl zničený nějaký osobní dokument Charlie Conachera, celkem jasně dokazuje, že se jedná o věci, které prostě z historie mizí. Jelikož Charlie Conacher odešel do hokejového nebe již 30. 12. 1967.
Hobby od roku 1994.
opet si dovolim nesouhlasit. to muze byt podpis z kdovi ceho.. treba z postovni dorucenky kdy podepisoval prijeti balicku 12ti bavlnenych ponozek.. a tim padem je jedine dobre ze se to muze dostat do sbirky nekoho, kdo to oceni jako hokejovou relikvii a zaruci ze (alespon kus toho) dokumentu neskonci nekde ve sberne papiru a nebude z neho recyklovanej tacek pod pivo (nebo ho vzhledem k sleevu a toploaderu nesezerou papirovi brouci)
Já nechápu to stěžování, že ITG ničí hokejovou historii. Proč si tyto artefakty nekoupí někdo jiný? A bylo by vlastně dobře, aby měl někdo doma dres Sawchuka a nikdo jiný by se na něj ani nemohl podívat. Proč tyhle věci nekoupí NHL a nemá je vystavené v muzeu? Ano oni tam mají třeba dres Sawchuka, ale nepotřebují tam mít tři. Já jsem rád, že můžu třeba v boxu najít dres těhle legend.
Co se týče těch podpisů tak to jsem vůbec nepochopil. Co je na tom, že někdo vydá kartu s takovým podpisem? Jaký je rozdíl, když takový podpis leží někomu doma nebo z něj někdo udělá kartu a leží doma u někoho jiného? Navíc jak píše 4sberg, tak se nemusí jednat o nějaké historické dokumenty. Stačí si jenom vzpomenout, kolikrát jsem já podepsal potvrzení třeba poště.
Co se týče těch podpisů tak to jsem vůbec nepochopil. Co je na tom, že někdo vydá kartu s takovým podpisem? Jaký je rozdíl, když takový podpis leží někomu doma nebo z něj někdo udělá kartu a leží doma u někoho jiného? Navíc jak píše 4sberg, tak se nemusí jednat o nějaké historické dokumenty. Stačí si jenom vzpomenout, kolikrát jsem já podepsal potvrzení třeba poště.
ani podla mna to neni zniceni hokejovej historie ale kus z hokejovej historie
Som zvedavy ci sa my podari ziskat aspon nejaku kartu Fedorova, ale ako vidim checklist to bude skoro vsetko 1/1
Som zvedavy ci sa my podari ziskat aspon nejaku kartu Fedorova, ale ako vidim checklist to bude skoro vsetko 1/1
Collecting Shawn Kemp, Kevin Garnett, Darren McCarty, Russell Wilson,Detroit Red Wings, 90's Inserts
Zdeňku, my se známe dlouho a i díky tobě jsem se vrátil ke kartičkám, no a pak začal HockeyCollector a HockeyCards.cz a poznal jsem spoustu fajn lidí včetně jednoho z mých nejlepších kamarádů, splnil si spoustu snů, ale fakt nemůžu souhlasit s tvým názorem, i když ti ho samozřejmě neberu.Tony Lapacka píše:Podpořil bych názor uživatele Necak - je to jenom ničení hokejové historie.
Nemluvil bych o ničení historie, nebo ti vadí i stříhání jakéhokoliv dresu ? Když to vezmeme do extrému, každý dres je součástí historie NHL. Když máš nějaký památný zápas, hráč odehraje většinou každou třetinu v jiném dresu - jeden obvykle dostane, druhý jde třeba do HHOF a třetí se draží, ev.jde prodejci. Proto ty historické kousky jsou tři. Drtivá většina výstroje, kterou ITG používá existuje v mnoha kopiích, není to tak, že by na každou sérii "zničili" vždycky jeden kus dresu. Sám si vzpomínám, jak začaly SPx s jersey, vytáhnul jsem redemption Brendla a tys mi za ni dal spoustu karet Sabres, no a probírali jsme tuším i to, kolik kartiček se z jednoho dresu vyrobí. Bylo to v Hradišti na zimáku
S těmi podpisy se to má tak, že jsou jich prostě kvanta. Spousta jich má rodina doma, něco se dá sehnat na aukcích. Minule se dražil v jedné aukční síni mj. památníček, ve kterém bylo cca 30 podpisů hráčů z původních Original Six. Cena nakonec nebyla nijak závratná, patřil nějakému fanouškovi, který je jako dítě sesbíral. Můžeš udělat 30 papar cutů a nemyslím si, že to historii nějak změní Navíc rok 1967 byl 50 let zpátky. Vezmi si, kolik ve starých dokumentech najdeš podpisů svého dědy, pradědy. Neříkám, kdyby výrobce dával do každé série 50 podpisů, ale jeden jediný ??? I v Ultimate bylo nejednou vidět, že třeba podpisy Maurice Richarda byly z výplatního lístku, který podepisoval každý měsíc. Proto mi to "ničení historie" nějak nesedí. Ale jak říkám, můj názor ..
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já souhlasim s Lukášem , ITG nesjou žádný neznabohové co ničí historický relikvie aby vidělaly peníze, sami maj určitě velkou úctu k hokejový minulosti a dobře ví co dělaj , rozumí hokeji a kartám . Ty dresy , hokejky atd, používaj fakt s rozumem , v drtivý většině případů používaj na každou jednu kartu malý kousky těch memorabilií , bezhlavě s nima neplýtvaj , šetří s tim a hlavně ty karty jsou nádherný, to je co kus to umělecký dílo perfektně to sedí k tý době .
Je dobře že ITG dělá takový karty legendám , já si myslim že i tak je toho dochováno dost , většina lidí to stejně nikdy neuvidí kdo se kdy podívá do Toronta do HHOF atd. ITG Ultimate kupujou lidi co maj vztah k tý historii , rozumý hokeji dokážou docenit takový karty takže na tom fakt nevidim nic špatnýho naopak .
Je dobře že ITG dělá takový karty legendám , já si myslim že i tak je toho dochováno dost , většina lidí to stejně nikdy neuvidí kdo se kdy podívá do Toronta do HHOF atd. ITG Ultimate kupujou lidi co maj vztah k tý historii , rozumý hokeji dokážou docenit takový karty takže na tom fakt nevidim nic špatnýho naopak .
Proč do toho taháš Gretzkyho? Nemyslíš si, že je trošku rozdíl rozstříhat dres nebo beton, který měl hráč před 50-70 lety jeden na celou sezonu a dres, který měl Wayne na sobě třeba jenom jednou? Víš třeba o tom, že od 90. let je zvykem, že hráči mají X nových dresů na sezonu a střídají je skoro na každý zápas? A viděl jsi s nad někdy Waynovo Jersey sestříhanou z jeho dresu Oilers? Já teda ne... Navíc v době, kdy chytal Sawchuk a další hvězdy jeho formátu hráli hokejisté hokej za velký hnědý a ne za multimiliony jako dneska, takže všechny jejich dresy a výstroje by se měly někde důstojně uchovávat a ne stříhat pro komerční účely (tedy pokud na tom nejrejžují jejich famílie, čemuž bych se ani nedivil). A co mě tu osočuješ, že se do někoho navážím kvůli jeho národnosti - o to mi vůbec nejde! Narážel jsem na to, že se tyhle karty dostanou spíš k 10letýmu Američanovi než 40letýmu ortodoxnímu sběrateli z Čech, nebo to snad není pravda? Mysli prosím, než něco napíšeš...sabres911 píše:PS: Ty ve sbírce nemáš žádnou Gretzkyho jersey ? Nepřijde ti divné, když výrobce ničí kus historie NHL, resp. relikvii patřící největšímu hráči NHL a karta se pak válí v albu nějakého Čecha ? Amík, Čech, Kanaďan, prostě kdokoliv má z kartiček radost, proto je sbírá. V zámoří si ITG Ultimate rozhodně nekupují 10ti leté děti. A navážet se do někoho jenom kvůli tomu, že je Amík mi přijde trošku ubohé, ne ?
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak k desetiletýmu američanovy se takový karty dostanou asi hodně těžko , a to ze dvou důvodů první je že tyhle kluci takový karty nechtějí oni chtěj karty od UD s hráčema jako Ovechkin , Crosby , Hall atd. , druhej důvod je že tahle serie je nejdrašší na trhu spolu s The Cup .
Takže je logický že tyhle karty respektive boxy kupujou zapálený , zkušený , starší sběratelé , který právě po takovejch historickejch kouscích jdou , příklad od nás pan Hrbek ten nádávno otvíral myslim sedmou i osmou edici Ultimate od ITG pro kohokoliv z Česka nebo Slovenska neni problem ty karty sehnat když bude chtít , stejně jako karty od jakýhokoliv dalšího výrobce.
S těma Gretzkyho dresama z Oilers to bude asi tak .. na co by UD kupoval drahý dresy z toho období když do karet může dát 10x levnější dresy z nějakých zápasů veteránů , exhibic a let kdy hrál za Kings nebo Rangers , tam bych řek že nejde o to že by chtěly dochovat dresy z Edmontonu, že by byly tak uvědomělý a z toho důvodu je do karet nepoužívaj ale z toho komerčního důvodu aby ušetřily náklady .
Takže je logický že tyhle karty respektive boxy kupujou zapálený , zkušený , starší sběratelé , který právě po takovejch historickejch kouscích jdou , příklad od nás pan Hrbek ten nádávno otvíral myslim sedmou i osmou edici Ultimate od ITG pro kohokoliv z Česka nebo Slovenska neni problem ty karty sehnat když bude chtít , stejně jako karty od jakýhokoliv dalšího výrobce.
S těma Gretzkyho dresama z Oilers to bude asi tak .. na co by UD kupoval drahý dresy z toho období když do karet může dát 10x levnější dresy z nějakých zápasů veteránů , exhibic a let kdy hrál za Kings nebo Rangers , tam bych řek že nejde o to že by chtěly dochovat dresy z Edmontonu, že by byly tak uvědomělý a z toho důvodu je do karet nepoužívaj ale z toho komerčního důvodu aby ušetřily náklady .