2011/12 ITG Enforcers
Re: 11/12 ITG Enforcers
Jojo to souhlasí. Každého z nás motivuje ke koupi boxů něco jiného. Mě třeba to, že za nějakou cenu dostanu tolik a tolik podpisovek a 100 řadovek navíc neřeším, protože je nesbírám. Ale chápu i tvůj postoj. Nicméně si myslím, že pokud ta cena bude taková jakou předpokládám, tak to je pořád super produkt. Jiné produkty jsou třeba 4 kartách a člověk za ně zaplatí i přes 100 usd. Teď nemám na mysli série jako The Cup nebo Dominion.
já mam taky rád base sety a třeba ITG H&P jsem si vždycky kupoval bez čekání nějakýho hitu.prostě si myslim že v podstatě bude u 3 produktů skoro stejná konfigurace
S tímhle souhlasím, to mě taky mrzí. Chápu, že těch high-end sběratelů, co moc nemusí řadovky a nevadí jim boxy kde je pár karet za X tisíc, je více. Ale měl by to být nějaký kompromis, ale u ITG momentálně není. Tři poslední série co od nich vyšly jsou všechno tyhle "high-end" (vím, že mě někdo opraví, že je to mid-end, ale to já neřeším, pro mě je to high-end ) produkty, kde je v boxu za 2-3 litry "5 a půl" karet. Jak píše Vasil, nápady to jsou pěkné, ale chtělo by to, aby s nějakým takovým fajn nápadem vytvořili i nějaký trochu "low-end"-ovější produkt.Vasil píše:Mně nešlo o prodejnost. Já má třeba karty vyloženě jako koníčka když zbydou peníze navíc, neprodávám skoro nic, ale patnáct set za krabičku s 12 kartama se mi moc dávat nechce. ITG letos vydává tyhle "kvalitativní série", tohle je aspoň třetí produkt s podobnýma počtama. Já jen že bych uvítal bitkařskej Between the Pipes, nějakou kvantitu.
/8 /1
+ par dalsich jmen
checklist bude oznamen az k datu vydani,
tj. az budou pripraveny vsechny podpisovky (v produktu nebudou zadne AU redemption)
+ par dalsich jmen
checklist bude oznamen az k datu vydani,
tj. az budou pripraveny vsechny podpisovky (v produktu nebudou zadne AU redemption)
Ale ty jména jsou prostě boží. Kolik karet může mít takovej Semenko? Přitom skoro legenda Oilers. Nebo Kocur. Na ten checklist jsem fakt zvědavej.
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas myslim že i Stu Grimson patří mezi ty největší legendy mezi bitkařema a karty mu snad nikdo jinej po konci jeho kariery nevydal . Pak jsem viděl že je tam i Tony Twist atd. fakt hodně zajímavý .Vasil píše:Ale ty jména jsou prostě boží. Kolik karet může mít takovej Semenko? Přitom skoro legenda Oilers. Nebo Kocur. Na ten checklist jsem fakt zvědavej.
1/1
checklist bude k dispozici pristi tyden. vyrobeno bude 7000 boxu.
checklist bude k dispozici pristi tyden. vyrobeno bude 7000 boxu.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
OMFG ! Ty patche jsou ultra cool .
Když jsem viděl ty patche, byl jsem rád, že jsem seděl...
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle karty jsou made in Hustopatche , Tie doufám že ti to aspoň zarazilo prdy když už jsi sedělTie píše:Když jsem viděl ty patche, byl jsem rád, že jsem seděl...
Upper Deck dělá nádherné patche, ale něco takového umí jenom ITG.
Klobouk dolu, ty podpisovky jsou nadherne a ty patche jsou luxusni.
To Sugar: Naštěstí mi ty Hutopeče žádný zdravotní trable nepřivodily Každopádně tyhle krabičky se u mě doma dost možná zastaví,protože ostré hochy, ty já rád. Jen v hokeji, pochopitelně
http://www.itgtradingcards.com/products ... -enforcers
Tie patche sú nádherné, tento protukt má len jednu vadu, nie je tam Darren McCarty
Tie patche sú nádherné, tento protukt má len jednu vadu, nie je tam Darren McCarty
Collecting Shawn Kemp, Kevin Garnett, Darren McCarty, Russell Wilson,Detroit Red Wings, 90's Inserts
Třeba bude na nějaké ne-memorabilia. Ale je to zajímavý, že tam není on, když třeba Maurice Richard tam kartu má. Taky jsem docela zvědavej za kolik budou chodit podpisovky nežijících, třeba po Belakovi bude v Torontu asi docela sháňka. Probert asi super short print (?), uvidíme. Každopádně se těším.Dee91 píše:Tie patche sú nádherné, tento protukt má len jednu vadu, nie je tam Darren McCarty
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo lidi ja mám vánoce dřív !!!!!!! jak na jersey tak na auto bude ANDREW PETERS !!!!!!!!
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
tak se dívám na ten cheklist a Peters je fakt na každý kartě asi pomohlo to že jsem psal panu Pricovi ale to se nedoplatim ((( prosím vás, schovávejte mi je až je vytáhnete z boxu !!
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
Na Dacardu jsou v předprodeji za 64 usd. Klobouk dolů. Nato, že je v boxu 5 podpisovek a 2 game-used karty je to hodně slušná cena.