Jo no. Ty podpisovky mě taky zaskočily. Mě by zajímalo jestli mají silver a gold nějakej limit. Hlavně dělat u SP podpisovek gold a silver verzi mi přijde trošku uhozený. Goldka bude mít limit /1 a silver /3 ??!!
Jinak se ještě vrátím k debatě. Já ITG pocitově vnímám jako nejlepší kartičkářskou firmu. Myslím, že do toho dávají nejvíce srdíčka. Co se týče designu, tak určitě nejlepší není. Líbí se mi i karty od ostatních. Každá firma má své super věci a své propadáky. Taky se bojím, aby se v ITG nevydali směrem nějaké přehnané komerce. Decades, Canada vs. The World, Enforces a teď Captain-C jdou v duchu stejného stylu. Na jednu stranu jsem rád, že se něco takového objeví, protože poslední roky to bylo většinou jen Heroes and Prospects, Between The Pipes, Superlative, ITG UM a šlus. Takže současné série jsou takovým oživením. Ale nejsem si jistej, jestli měly vyjít takhle rychle po sobě. Kdyby se to lépe rozvrhlo, tak na nějakých věcech mohli víc zapracovat a ty série by byly ještě lepší.
No upřímně jsem zvědavej, jaké nápady má ještě pan Price v rukávu, ale trošku se obávám, aby se nám rychle nevyčerpal.