2011/12 Panini Certified

Žhavé novinky týkající se sezóny 11 / 12
Kubi12
Hvězda
Hvězda

2011/12 Panini Certified

Příspěvek od Kubi12 »

This time last year, Panini America officials were still making preparations for their ballyhooed foray into the NHL trading card market and readying 2010-11 Certified Hockey to lead that charge.

There’s no denying that the celebrated launch of Certified last fall kickstarted a banner rookie season for Panini America that will officially end with next month’s release of 2010-11 Dominion Hockey. And judging by the company’s early lineup for 2011-12, there seems to be no chance of a sophomore slump.

Panini America will follow the October release 2011-12 Score Hockey with the October release of a new and improved Certified that will include more in-pack Rookie Cards and no Rookie Card TBDs.

“We knew we needed to make a strong first impression with 2010-11 Certified, and the product delivered in a big way,” says Panini America NHL Brand Manager Al Muir. “So many elements came together to make it a hit — the hot boxes, the Mirror parallels, the variety and quality of the insert programs. Obviously, though, we really dazzled collectors with the auto/mem RCs of guys like Taylor Hall, Jordan Eberle and Tyler Seguin mere days after they made their NHL debuts. That really set a new standard for the hockey category, and it’s something we’re very proud of.

“Collectors can expect to see a similar element in this year’s release. We’ll have live RCs of a couple of prominent holdover rookies, such as Toronto’s Joe Colborne and Vancouver’s Cody Hodgson, along with the cream of the 2011-12 freshmen crop. The checklist will be dependent, of course, on which players debut prior to packout, but we expect some compelling young prospects to fill out the checklist.”

The product highlights for 2011-12 Certified Hockey are many and include:

The return of Fabric of the Game Die-Cuts with fresh new patterns, including Positions and Nationals (highlighting the home country of all the NHL’s hottest stars)
The return of Hot Boxes that fall one per eight-count inner case and that are filled with Totally Certified parallels and bonus hits
A new lineup of inserts that includes Certified Gold Team, Stars of the NHL Die-Cuts and Soft Hands, a memorabilia chase set that features game-worn glove swatches
The addition of on-card Private Signings autographs, featuring Alex Ovechkin, Don Cherry, Ryan Miller, Felix Potvin and more

Freshman Signatures on-card autographs (falling one per box), Freshman Signatures SPs and Freshman Fabrics Signatures (the latter group numbered to just 499)

“Collectors really responded to the hobby callbacks we made last season, so we’re throwing a few more into Certified,” Muir notes. “The Gold Team cards look great — a real advancement on what they looked like in the old days, plus there is an autographed parallel to the set that should be a huge draw. We also have Stars of the NHL die-cuts, featuring a great effort from our design department, and Soft Hands, an insert set that features swatches from game-worn gloves. And then there are the Big Pulls.”

Enjoy the following sneak peek gallery and stay tuned to The Knight’s Lance for additional updates.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211

Kubi12
Hvězda
Hvězda

Re: 2011/12 Panini Certified

Příspěvek od Kubi12 »

Tak já z nich mám smíšené pocity :yawn: Vůbec se mi nelíbí ta karta Crosbyho. Thomas je z nějakého nového inzertního setu, ta karta není špatná, řadovka vypadá dobře, stejně jako minulý rok. Ta karta Colborna, no nevím jestli takhle budou vypadat všechny Fabric of the game, tak jsem toho názoru, že loňské byli mnohokrát lepší, i když nevím jestli fabric of the game nebudou vypadat úplně jinak než tahle karta, která může být náhledem něčeho jiného, tak jako tak mě moc nenadchla :roll: . Ten Die-Cut Brodeura by v reálu mohl vypadat celkem pěkně, i když ten tvar s tou špičkou dole mi nepříjde moc bezpečnej. No a ten Skinner to je pecková karta. Myslím co se týče vzhledu i využitého nápadu. Jestli tam budou kousky hokejek, dresů, rukavic, tak to bude opravdu špica napád.

Loňské Certified se mi moc líbily, když si přimyslím k těmto náhledům ten jejich klasický lesk, nemuseli by to špatné karty ani v další sezóně *gp* *gp*
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Jestli je Price řadovka a Stamkos paralelka, tak řadovka se mi moc nelíbí, ale paralelka je pěkná. Naprosto mě ale uchvátil ten Brodeur, jestli bude Die-Cut, tak je to parádní karta a vážně bych zvažoval sesbírat celý set. Ten Skinner je skvělý nápad :thumbup: Třeba se budou měnit a prodávat samostaně i ty jednotlivé podepsané GU kousky, takže když se vám nebude líbit podpis, koupíte si jiný nebo vyměníte hokejku za rukavici atd.

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Ono je to těžké s designovýma náhledama takových karet jako Certified, Black Diamond nebo Zenith apod. protože ten náhled postrádá spoustu různých efektů, které vyninkou až v reálu. Toho Crosbyho jsem se taky leknul, ale zatím ten insert ještě odsuzovat nebudu, třeba mě realná podobna nějak překvapí, kdo ví jak to na člověka bude působit v reálu, když se na kartě objeví nějaký efekt, který úplně změní pocit z té karty. Třeba ten gold team bude podle mě ve skutečnosti úplně nádherný, už teď si dovedu ten efekt představit a nejraději bych tu kartu už držel v roce.
Ta karta co připomíná fabric of the game z letoška se mi moc nelíbí, opět těžko říct jak bude vypadat v reálu. No a řadovky a paralelka fajn.
No a super nápad s kouskem rukavic hráčů, ten ovšem v náhledech není nebo jsem si jej nevšimnul.:D
PS: nemůžu si pomoct, ale jedna z nej věcí ve sběratelství, na které se v poslední době vždy těším, je každoroční představování nových sérií, respektive nových ročníků stávájících sérií *lgh*

Kubi12
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Kubi12 »

Molda píše: No a super nápad s kouskem rukavic hráčů, ten ovšem v náhledech není nebo jsem si jej nevšimnul.:D
Tak já nevím co je to vyndavací zastamdací :D u toho Skinnera, uvidíme co tam budou dávat v reálu. Čím více druhů memorabilia tím lépe. :thumbup:
Molda píše:PS: nemůžu si pomoct, ale jedna z nej věcí ve sběratelství, na které se v poslední době vždy těším, je každoroční představování nových sérií, respektive nových ročníků stávájících sérií *lgh*

Tak to s tebou souhlasím, když vidím nové téma třeba 11/12 Artifacts poprvé a otevírám ho, tak to je adrenalin jak u breaku *drink* *rfl*

GoFlyersGo
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GoFlyersGo »

ten Sid the Kid je horor, som veľmi zvedavý aké to bude v reále, inak radovečka je krajšia ako u minuloročných a parallelka konečne vyzerá ako parallelka ak to teda parallelka je ( Stamkos ), neodlišuje sa len farebným prúžkom a vzadu vyrazeným limitom, čo je super, osobne sa mi ani ten Marty moc nepáči, ale ako píše Molda, bude tam veľa efektov a to teraz nevidno, uvidíme, celkovo by som ale povedal, že krok vpred od Panini :thumbup:
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
Obrázek
R.I.P. Pavol #38

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Kubi: No v těch Big Pulls budou podle mě normal jersey, ty karty s kousek rukavic se mají jmenovat Soft Hands, a ty tam v náhledech nevidím, tak uvidíme :D

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Zase každej pes jiná ves ale Certified nejsou špatný , mě se líbí nejvíc ty RC kde je ten hráč Toronta , Big Pulls a řadovky jsou pěkný .
Obrázek

Gustavsson50
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Gustavsson50 »

Hmmm.. to co chystá Panini pro další sezonu mi příde o dost horší než to bylo loni.
No a na Certified jsem se těšil ale raději půjdu do něčeho jiného.Něco z těch karet se mi hrozně líbí a něco vůbec ne.
Líbí se mi třeba ta Rookie JSY Au ale vůbec se mi nelíbí třeba Crosby au.Příjde mi že se ty karty k sobě vůbec nehodí jako by byly každá z jiný série.
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Gustavsson50
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Gustavsson50 »

Tak AU karty se podle mě narozdíl od zbytku povedly náramně *drink*
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX

Dee91
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Dee91 »

No ten "Eternals" sa naozaj podarili pekne,
Podla mna Panini pouzije niekdy zaujimave mena v seriach...napr. aj tu Kerr,Graves atd. len skoda ze Fedorov a McCarty sa na kartach neobjavy,
Throwback Threads je tiez pekny napad a spomienka na stare teamy. :thumbup:
Obrázek
Collecting Shawn Kemp, Kevin Garnett, Darren McCarty, Russell Wilson,Detroit Red Wings, 90's Inserts

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Mě ty karty příjdou všechny strašně tmavé až snad na ty Big Pulls..
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Tak ty Throwback karty budou něco pro Hanse :)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Loni jsem vzal od Certified celý case (první a zatím poslední v životě), a opakovat to letos nebudu. Myslím že podpisovky se vydařily, ale zbytek mě moc neoslovil. A ten nápad s vytahovacím dresem je dle mého mimo.. na co jako? Akorát to nahraje různým chytrákům kteří budou snadněji falšovat karty (koupí levně jednobarevný patch a prodají několikabarevný... )..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

dalsi ochutnavka z novych Obrázek :lol: sorry, uz mi to nedalo

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) 4sberg dne pon 14. lis 2011 22:27:50, celkem upraveno 1 x.

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od trtrtr »

A zase je místo "patch" "prime jersey".. :crazy:
Ale jinak skvělý produkt, akorát se mi těch různých druhů podpisovek zdá už moc, bude v tom zmatek... :)
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

Cimbo24
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimbo24 »

vyzeraju celkom fajn :)
Tradelist : http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 93#p107993
Wantlist : http://hokejovekarty24.webnode.sk/wantlist/
Halák 195 + 7 FAN kariet/??? Hašek 411/??? Buffalo Sabres 3 500/???

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

jedna polobotka od panini:
kvuli chybe v produkci NEBUDE base karta dereka stepana v boxech k nalezeni. checklist boxu se tak redukuje ze 150 na 149 karet. ovsem tyka se to pouze zakladni verze karty. paralelky Totally Certified Silver, Black a Purple v boxech jsou. Panini dal zminuje, ze samotna karta by snad mohla byt pro zajemce k dispozici po domluve.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „2011 / 2012“