Tak na tohle jsem čekal už jsem ti chtěl psát jestli náhodou nevezmeš caseHans píše:Viděl jsem pár brejků na zahraničních fórech a myslím, že ty boxy jsou trošku líp plněné než Between The Pipes. Mám docela silné nutkání si pár boxíků nakoupit. Nevypadá to vůbec špatně.
ITG Decades 1980s
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: ITG Decades 1980s
Irbe a Tie. Hoši vy mi dáváte. Takové reakce jsem ale čekal. No ale je fakt, že přemýšlím. Uvidíme, po výplatě.
Musíš ale slíbit, že něco z těch karet pustíš, jinak nehrajuHans píše:Irbe a Tie. Hoši vy mi dáváte. Takové reakce jsem ale čekal. No ale je fakt, že přemýšlím. Uvidíme, po výplatě.
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Kup taky case a něco vytrejdujeme.ma-me píše:Musíš ale slíbit, že něco z těch karet pustíš, jinak nehraju
Kdyby tam bylo v boxu 9 podpisovek, tak jo, ale takhle si asi počkám na 90´sHans píše:Kup taky case a něco vytrejdujeme.ma-me píše:Musíš ale slíbit, že něco z těch karet pustíš, jinak nehraju
- z 80´s si pořídím asi jen Krutova, Larionova, Tretiaka a pár dalších na podpisovkách, ty se mi líbí čím dál tím víc...
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ma-Me ty si muj člověk přesně muj vkus , jo z výplaty si koupit case to by se mi taky zamlouvalo Hansi, pak kdo zvyšuje ten průměr na hlavu - včera řikaly že je to nějak 28.500 ,- no to je jasný když Hans jednim vrzem zabere 50 litrů a proletariát pak jenom 8-9 Ne vážně tenhle case jako seriál bych si nechal líbit , jinak já jsem boxy nikde na prodej neviděl ani na dacardu , přitom už se tolik brejkuje . A kolik to može stať taková dekáda ?
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
$90,-SugarRay píše:Ma-Me ty si muj člověk přesně muj vkus , jo z výplaty si koupit case to by se mi taky zamlouvalo Hansi, pak kdo zvyšuje ten průměr na hlavu - včera řikaly že je to nějak 28.500 ,- no to je jasný když Hans jednim vrzem zabere 50 litrů a proletariát pak jenom 8-9 Ne vážně tenhle case jako seriál bych si nechal líbit , jinak já jsem boxy nikde na prodej neviděl ani na dacardu , přitom už se tolik brejkuje . A kolik to može stať taková dekáda ?
http://www.dacardworld.com/sports-cards ... -hobby-box
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ma-me od tebe bych čekal taky case to samé od pana Hrbka(je tam spousta Miků a od Pavla rozbalit aspoň jeden na shopu
Já jsem po BTP na chvilku vyléčen , ale pokukuji po něčem do budoucna, to ano...Irbe píše:Ma-me od tebe bych čekal taky case to samé od pana Hrbka(je tam spousta Miků a od Pavla rozbalit aspoň jeden na shopu
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Designově podle mě naprosto super, i když někomu by se mohlo zdát, že těch barev je tam až příliš. Co se týká vzhledu karet ITG, někteří si stěžují, že je to pořád to stejné dokola, já jsem však rád, že si ITG drží takový ten "svůj standart", jejich styl se mi líbí. Každopádně tato série není úplně pro mě, ale když vydají ITG Decades 1990s, vážně budu uvažovat o koupi jednoho - dvou boxíků.
No myslím, že Decades 1990s by byl nářez pro vícero z nás.
Možná se pletu, ale není tohle výsledek hlasování, který před nějakým časem ITG uspořádalo o nejdůležitější, nejvýznamnější (nebo nevím jak to přesně nazvat) událost v hokejový historii a vítězem se tehdy tuším stal americký Miracle on ice, tudíž osmdesátý léta? Nebo jak moc je reálný že by vyšly i devadesátky (nějaké info, zdroj,...?
Přesně tak, první byl "zázrak na ledě" a na druhém místě 1980...DzEjDy píše:Možná se pletu, ale není tohle výsledek hlasování, který před nějakým časem ITG uspořádalo o nejdůležitější, nejvýznamnější (nebo nevím jak to přesně nazvat) událost v hokejový historii a vítězem se tehdy tuším stal americký Miracle on ice, tudíž osmdesátý léta? Nebo jak moc je reálný že by vyšly i devadesátky (nějaké info, zdroj,...?
O 90´s jsem nikde nečetl, ale myslím, že je udělají, zájem jistě bude...
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Sice Felipe nenapsal zdroj, ale již to tu zmiňoval
Felipe píše:Už sem někde četl, že se chystají ITG Decades 1990s.
Mohl by mně někdo prozradit co je tohle za kartu? Na webu ITG Hašan žádnou auto kartu v checklistu nemá .
A dále bych pak potřeboval vysvětlit ty jejich limitace. Např.:
Game-Used Jersey Black - 65 cards printed - 120 of each card inserted
Co který číslo znamená? Díky předem!
A dále bych pak potřeboval vysvětlit ty jejich limitace. Např.:
Game-Used Jersey Black - 65 cards printed - 120 of each card inserted
Co který číslo znamená? Díky předem!
Tak Haška ti nevysvětlím, ale ten text znamená, že se vyrobalo 65 různých karet v tom subsetu a každá má limit /120.
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
In The Game Hockey Redemption ProgramDzEjDy píše:Mohl by mně někdo prozradit co je tohle za kartu? Na webu ITG Hašan žádnou auto kartu v checklistu nemá .
In The Game will have a Redemption Program at the National featuring our latest product – Decades The 80s. Open any box of Decades – The 80s at the In The Game booth and receive a game-used memorabilia card stamped 1/1 especially for the 32nd National.
There will also be a Special Decades National Exclusive version for sale at the show. The specially marked box not only qualifies for the Redemption Program but will also get you a free autograph of Miracle on Ice Legend – Mark Wells.
In the Special National Version of Decades one of the three memorabilia inserts will be replaced by a Chicago Blackhawks Decades Quad Card. There are eight different Chicago Blackhawks Decades Quad cards. This Special National Version of Decades is the only place to find these cards.
In addition, Dominik Hasek Autograph Cards will be found randomly, in the Special National Version of Decades. Mr. Hasek’s autograph cards were received too late to pack out with the other autographs and now collectors have a chance to add this hard-signed autograph card to their collections. Remember, you can only find Dominik Hasek’s Decades autograph card in the Special National Version of Decades.
Jestli jsem vše správně pochopil, tak ty Special Decades National Exclusive budou nabízeny pouze na té "akci"?
Podpisovka s Hašánkem je fakt luxusní Až budou 90ky, tak loupnu dva až čtyři kousky