Zajímavosti na Ebay

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
Tie
Legenda
Legenda

Re: Zajímavosti na Ebay

Příspěvek od Tie »

Je docela sranda, že jsem uhodl, co to bude za kartu i bez odkazu :D Cena suprová.

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

vyborny Mapko....nejlepsi karta co muze bejt. Bohuzel na Eldu sem ted pousta let nenarazil a co bych ted za nej taky dal, driv ho jeden typek nabizel za 3 litry...ale to sem byl este dorostenec a nemel sem vubec penize, to sme kupoval jen jersey atak prinejlepsim..
Patrik Eliáš - 1 275ks

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Parádní karta Mariane, tak ať v pohodě dorazí :)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Tak to je sběratelskej grál!!! Myslím, že cena uplně v pohodě, držím palce ať v pohodě dorazí *gp*
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

diky chlapi :) no zohnat ju je zazrak pomaly
BV 200 ale to bude aj viac
od 1998 ich moc asi neprezilo

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Mariane, super, velká gratulace!!! A cena dobrá, já bych za Hašana asi dal tu cenu taky:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

mapko paráda, akorát jsi nás všechny připravil o ten WOW efekt, až prdneš kartu do pošty. ;-)

http://www.ebay.com/itm/232341490160?ul_noapp=true
Kdyby za tuto cenu byl Sakic, tak neváhám. :think:

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Mě včera šokovalo, že tam pořád visí...

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

tiez sa divim ze St. Patrick je za taku cenu a stale je tam,
to su tak nedostupne karty

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Má poničený roh... asi proto.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

alkesh
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alkesh »

Ale na tom skenu to nejde vůbec poznat.

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

No je to také drobné ťuknutí :) Na 98. rok dobrá kvalita. Asi do toho půjdu, na archivaci, do sklípku, dědictví :D

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Jinak na bayi visí další Jaromírek. Komu by mohl pozlatit sbírku? :)

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

dycky ,kdyz nemam co delat ,tak si na ebay zadam nejakyho hrace a jukam co je tam za skvosty...no ROYE sem si zadal snad poprve v zivote :) a hned na me vykoukne , ze nam nakej krajan prodava tuhle lahodu..

http://www.ebay.com/itm/1998-1999-Patri ... SwYlRZLDVu
Patrik Eliáš - 1 275ks

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

Proč vždycky Češi musejí dělat ostatním ostudu :?
Ten Roy co se prodával na ebayi přes COMC byl jen asi za 150, sice byl označen jako že má tuknutý roh, ale určitě byl v lepším stavu než tahle, ten CZ týpek má napsáno PERFECT a dle fotek karty je odrbaná... jde to vidět hlavně zezadu, není to nic hrozného ale je. Navíc 150 nebo 500 je velký rozdíl, navíc věřím tomu, že kdyby někdo poslal offer přimo na COMC tak zlevní 20% minimálně, takhle to mají všichni z COMC co prodávají i přes ebay, jelikož se tam platí poplatek 20%, takže všichni co mají karty z COMC na ebayi dávají slevu minimum 20%, jelikož mají ty karty schválně NAVÝŠENÉ i kvůli tomu ebayi. A takovýhle CZ magory na tom ebayi vidím celkem často... :crazy:
pak se nedivím že nám nikdo nechce nic prodávat do ČR, pamatuji před 4 roky když jsem na ebayi začínal, že posílal do ČR karty každý druhý, ne-li každý, ted už skoro nikdo, neboli pouze s TRACKING za 20 dolarů... a důvod mi je jasný, nedorazí někomu karta tak hned žádá refund atd... já jsem nikdy o REFUND nežádal, jelikož vím že když to posílá obyč že tam to riziko že se to ztratí je, tak to hold beru na svůj risk, pak díky takovým už nikdo neposílá! Pak když se tam objeví sem tam nějaký pošuk s takovýma cenami jako ted ten Roy, tak co si o nás musí myslet? začnou nás strkat do pytle s ostatníma Rusákama, co tam taky dělají ostudu s jejich překupnickými ceny, koupí tam kartu v aukci za 50 dolarů a za měsíc ji tam ty Rusáci vystavují 200 a takových tam vídám hodně a díky těmto blbcům si normální sběratel neškrtne. *pnch*
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

alkesh
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alkesh »

Já jenom trošku offtopic, včera jsem si hledal ve starých mailech za kolik jsem v roce 2008 pořídil jednu kartu. Tehdy byl jeden americký dolar 17,5 Kč (i s nějakou tou kurzovní Paypal přirážkou) a pamatuju si, že poštovné nebylo problém u hromady aukcí za 3 dolary. To se tehdy jinak nakupovalo :-)

Maniak Zed
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Maniak Zed »

No myslim ze nemas zas az tak pravdu. Oni nemaji problem posilat do Cech kvuli tomu ze jsme cesi. Oni to zkratka do zbytku sveta proste neposilaji, protoze jsou pri ekonomickem postovnem dlouhe dodaci doby, a chteji se tak vyhnout problemum. Spousta to pak resi pres GSP (Global Shipping Program), ktery je sam o sobe drahy, nebo daji vyssi postovne, a nebo proste posilaji jen USA/CA. Z tech mraku obchodu co jsem udelal, tak jedinkrat se mi nestalo aby me nekdo neco neposlal jen kvuli tomu ze jsem cech. Maximalne se omluvil, ze do Evropy neposila, ale kdyz jsem mu dal svou adresu v USA, tak no problem. A ze takovy preprodavani delaji jen rusaci nebo cesi je taky dost odvazny tvrzeni.
Facebook: https://www.facebook.com/burza.brno.gbm/
Rezervace stolu pro burzu Brno: https://gbm.reenio.cz
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

dj4u píše:Proč vždycky Češi musejí dělat ostatním ostudu :?
Ten Roy co se prodával na ebayi přes COMC byl jen asi za 150, sice byl označen jako že má tuknutý roh, ale určitě byl v lepším stavu než tahle, ten CZ týpek má napsáno PERFECT a dle fotek karty je odrbaná... jde to vidět hlavně zezadu, není to nic hrozného ale je. Navíc 150 nebo 500 je velký rozdíl, navíc věřím tomu, že kdyby někdo poslal offer přimo na COMC tak zlevní 20% minimálně, takhle to mají všichni z COMC co prodávají i přes ebay, jelikož se tam platí poplatek 20%, takže všichni co mají karty z COMC na ebayi dávají slevu minimum 20%, jelikož mají ty karty schválně NAVÝŠENÉ i kvůli tomu ebayi. A takovýhle CZ magory na tom ebayi vidím celkem často... :crazy:
pak se nedivím že nám nikdo nechce nic prodávat do ČR, pamatuji před 4 roky když jsem na ebayi začínal, že posílal do ČR karty každý druhý, ne-li každý, ted už skoro nikdo, neboli pouze s TRACKING za 20 dolarů... a důvod mi je jasný, nedorazí někomu karta tak hned žádá refund atd... já jsem nikdy o REFUND nežádal, jelikož vím že když to posílá obyč že tam to riziko že se to ztratí je, tak to hold beru na svůj risk, pak díky takovým už nikdo neposílá! Pak když se tam objeví sem tam nějaký pošuk s takovýma cenami jako ted ten Roy, tak co si o nás musí myslet? začnou nás strkat do pytle s ostatníma Rusákama, co tam taky dělají ostudu s jejich překupnickými ceny, koupí tam kartu v aukci za 50 dolarů a za měsíc ji tam ty Rusáci vystavují 200 a takových tam vídám hodně a díky těmto blbcům si normální sběratel neškrtne. *pnch*
Proč z toho hned dělat takovou detektivku?
A co se týče karty - osobně bych ji nechtěl už jen proto, že vypadá, že není ve slídě:-). Když mi někdo pošle karty v toploaderu bez slídy, vždy trnu. A ani nevypadá v extra dobré kvalitě, to má dj pravdu.
Ale co tam potom píšete to ostatní, to už s tímhle prodejcem nemá nic společného... Navíc, i zámořští prodejci mají velmi často u karet nesmysl, a naprostý... to je stejné všude po světě...A i tam se najdou podvodníci. Všude na světě jsou lidé dobří a zlí, to je všude stejný. Samozřejmě se tady najde pár blbů, co toho všeho zneužívá, ale to se najde i tam...

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

to dj4u
to trochu nechapu, pokud je tam poplatek 20% a on zlevi o 20% tak tech 20% stejne zaplati, pak by musel cenu zvednout o 40% minimalne...... bo jsem to spatne pochopil?

kazdopadne usa moc do cr neposila, ale najdou se stalice co posilaj, docela casto posilaj z kanady za slusny penize (nekdy za stejny co do usa)

spis rek nekdo asi amikum jak funguje ceska posta (i kdyz musim zaklepat na kartu ze me snad vsechno dodala)

co se karty tyce tak bych to tak spatne nevidel, je v relativne dobry stavu na to jak je stara a jak se tenkrat ke kartam chovalo... mnohe dnesni karty rozbalis a uz z balicku jsou v horsim stavu!
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

tak kdyz uz mame tema tech prekupniku...tak tahle skoncila minule za 2,50..... *rfl*

http://www.ebay.com/itm/2015-16-SP-Game ... Sw8lpZHvZs
Patrik Eliáš - 1 275ks

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“