kidder píše:Novy produkt jsem bohuzel nazivo nevidel, ale i takhle vypada skvele
Nejvetsi rozdil je asi v tom ze pro OFS a KHL atd je to zamestnani... u OFS mi prijde ze to delaji vylozene s nechuti, kdezto u p. Hrbka je to konicek... a myslim si ze jde poznat kdyz to nekdo dela s laskou a peci
A ja budu tedy i nadale drzet palce p. Hrbkovi a zaroven budu tajne doufat ze casem se treba najde i cas na nejakou serii s hraci z 90 let, pripadne ery Nagana
a myslim si ze jde poznat kdyz to nekdo dela s laskou a peci...Upřímně. Dokážeš si představit, jak někde ve fabrice sedí člověk/lidé a hraje si/hrajou si zvlášť s každou kartičkou? Pan Hrbek má výhodu, že množství jeho různých vydaných karet [base, inserty + mem. jednoho ,,ročníku"] se rovná cca base setu UD S1. Navíc když si uvědomíš, že si i teď můžeš koupit box od UD pomalu z jakékoliv edice jakékoliv sezony a boxy pana Hrbka nejsou k mání po dvou týdnech, tak to taky něco říká [to co prodá pan Hrbek za ty dva týdny je v předprodeji u UD pryč za pár hodin].
Jinak souhlasím s Pavlem, ten v podstatě napsal to, co bych chtěl slyšet od ,,naší legendy". Pakliže karty nepochválí a chce do nich ,,rejt", tak ať napíše
racionální důvody. Panebože lidi, co je za důvod: ,,znám lepší" a nebo komentář typu: ,,no jo, ruský karty, ti to maj přeplácaný, protože to maj v nátuře. Hold všechno je "balšoj, balšoj" a všeho musí být "mnoga". Co mě taky štve je to srovnávání s OFS. Najednu stranu je všichni srovnáváte s panem Hrbkem, pak se někdo zmíní o autentičnosti dresů a oheň je na střeše. OFS musí platit milionovou licenci, pan Hrbek ne. OFS má právní závazky, pan Hrbek ne. OFS vydává tisíce boxu, pan Hrbek ne. OFS jsou placený na karty, takže ,,frajeřinky" typu dřevěných karet atd. si nemohou dovolit, proto komentáře typu: ,,dělají to s nechutí a pro peníze" neberu. Kdo z vás se s panem Vrkočem bavil a kdo z vás si udělal názor jen podle ,,kritiky" pana Hrbka a pak i ostatních? Nekvalitu materiálu a třeba i špatný design chápu. Ale jsou tady mnohem déle než Hrbek, tak proč oni nemůžou udělat ,,krok vedle" při zkoušení nových věcí, ale Hrbek ano?
Je to trošku zaujatost a působí tu
síla aury...