Legendy Československého hokeje
Re: Legendy Československého hokeje
Jeden z hlavních "taháků" nově vydávané serie - karta se zmenšeninou medaile z MS 1972 !!!!
http://rajhokejovychkaret.rajce.idnes.c ... edal1a.jpg
http://rajhokejovychkaret.rajce.idnes.c ... edal1a.jpg
Asi si to ze své pozice nemohu dovolit, ale ta karta je takhle zhmotněná naprosto parádní...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Ta karta má jednu jedinou chybu, totiž že ji nebudu mít, páč můžu jít jenom do retailu a v něm holt nebude ... ale jinak "krasatá kakája" ...
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pecka ! Škoda že nebudu živě u Zábranských ale jenom mrtvě u netu a to ještě bůh ví jestli, doufam že budou fota z burzy .
- hokejcards
- Hvězda
tak ten Holeček je pro mě jednoznačně úplně nejlepší a nejkrásnější karta ze všech karet co jste kdy vydal pane Hrbku ...
Zatím vaše nejhezčí vydané karty
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Musím souhlasit
Michal píše:Zatím vaše nejhezčí vydané karty
Já bych chtěl vyzdvihnout i ma-meho, na kterého se malinko zapomíná u té chvály a to jak jsou ty karty úžasné je z velké části i jeho zásluha neboť ten design je jeho prácička Souhlas, že je to prozatím nejlepší série.
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě, že pochvalu si zaslouží i ma-me, ale nechtěl jsem nikoho jmenovat, protože nevím, kdo všechno se na tom podílí. Označení "nejhezčí vydané karty" by mělo být pochvalou pro všechny angažované. Takže ještě jednou pro všechny, kdo se na projektu podílí, je to prostě paráda
Ma-memu určitě patří velká pochvala, ale jak psal valento, musí tam fungovat symbióza mezi všemi zúčastněnými. K ničemu budou perfektní návrhy, když je nebude mít kdo vydávat. Stejně tak k ničemu bude kapitál, jak už finanční nebo duševní, když se to nepodaří přenést na papír. A nakonec je důležitá i třetí strana, kupujících, protože bez nich by to taky nefungovalo. Takže díky všem kdo se na tom podílí.
No ty vole
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hustý ty letters , a podpis neni na písmenku ale pod to je novinka
Medal of Honor je super, ať už s podpisem nebo bez! A ta váha!!!
Moje sbírka: www.zlinkarty.webnode.cz
Píše se to stále dokola, ale ani mě to nedá. Ty karty jsou neskutečný!!! A poslední příspěvek od p. Hrbka to úplně "dodělal" - ty Hockey Majesty jsou brutální. Delší dobu jsem nepřišel designu na chuť, ale tyto poslední příspěvky vše mění. Původně jsem box nechtěl brát, protože mě toto téma až tak moc neláká, čekám spíše na Nagano (pokud něco takového vyjde a já doufám, že ano) - jsem mladší ročník. A tak jsem nechtěl zbytečně kupovat box, ke kterému nemám až takový citový vztah, jako např. k Naganu a chtěl jsem jej raději nechat ostatním, protože boxů nebude až tak moc a určitě budou hned pryč. Ale poslední příspěvky mi pomalu mění názor a jeden box zřejmě přece jenom zkusím, protože tento výtvor od p. Hrbka a spol. nemá obdoby!!! Velká poklona...
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
Neco podobnyho s Naganem me taky napadlo, jen jsem se to bal vyslovit nahlas. Navic u tehle karet je 100% jistota, ze to je z game worn jersey. Ta fajfka je uzasna, logo IIHF jeste vic....corfix píše:Píše se to stále dokola, ale ani mě to nedá. Ty karty jsou neskutečný!!! A poslední příspěvek od p. Hrbka to úplně "dodělal" - ty Hockey Majesty jsou brutální. Delší dobu jsem nepřišel designu na chuť, ale tyto poslední příspěvky vše mění. Původně jsem box nechtěl brát, protože mě toto téma až tak moc neláká, čekám spíše na Nagano (pokud něco takového vyjde a já doufám, že ano) - jsem mladší ročník. A tak jsem nechtěl zbytečně kupovat box, ke kterému nemám až takový citový vztah, jako např. k Naganu a chtěl jsem jej raději nechat ostatním, protože boxů nebude až tak moc a určitě budou hned pryč. Ale poslední příspěvky mi pomalu mění názor a jeden box zřejmě přece jenom zkusím, protože tento výtvor od p. Hrbka a spol. nemá obdoby!!! Velká poklona...
Mě se zase ta fajfka jako jediná nelíbí. Působí na mě víc novodobě v kontrastu s tím produktem, ale toto je pouze detail a postřeh. Žádné rýpání. Jinak ty Letters of Heroes jsou dozajista nejkrásnější "písmenkové" karty, které jsem kdy viděl. Pane Hrbku, mohl byste něco napsat k výrobě těchto karet? Někdo šikovný je vyšil na kus látky a pak se to dalo do karty?
Ještě jednou respekt za to, jaké karty u nás vycházejí.
Ještě jednou respekt za to, jaké karty u nás vycházejí.
Já bych přímo neřekl nelíbí, spíš to pro mě ztrácí takovou tu autentičnost. Ale taky to není z mojí strany nějaká výtka. Je jasný že použít tam originál dres z MS nebo alespoň nějaký repre dres z té doby by asi nebylo dobrý. Takový cennosti do karet nepatří. Tohle je dobrý řešení a i dobrá myšlenka s juniorským dresem.
+1DzEjDy píše:Já bych přímo neřekl nelíbí, spíš to pro mě ztrácí takovou tu autentičnost. Ale taky to není z mojí strany nějaká výtka. Je jasný že použít tam originál dres z MS nebo alespoň nějaký repre dres z té doby by asi nebylo dobrý. Takový cennosti do karet nepatří. Tohle je dobrý řešení a i dobrá myšlenka s juniorským dresem.
Osobně Letters of Heroes považuji za nejhezčí české kartičky, které jsem kdy viděl, klobouk dolů. Vůbec mi nevadí, že se nejedná o autentické kousky dresu, ale "manufactured patches", podpis v dolní části karty a ne přímo na písmenku je parádní.
Na druhé straně Hockey Majesty bych nechtěl ani zadarmo. Jak píšeš, samozřejmě je otázkou, jestli by bylo vhodné rozstříhat třeba třeba pouze jeden dochovaný dres určitého hráče z MS. Patřím sice k zastáncům "stříhání" všemožných memorabilií - jenom si stačí uvědomit, i kolik game-used hokejek dokázali vyprodukovat a rozdat hvězdy NHL v 70.letech , ale pokud by byl pouze jeden kus dresu, byl bych proti. Proto mi vyrobené nášivky k retro sérii nevadí, je tam autentický podpis a vypadá to fantasticky. U Hockey Majesty mi nesedí ty nové nášivky IIHF. Jasně, je to dres z MS, ale z úplně jiné doby a nějak mi to kazí pohled na jinak zajímavě udělanou kartičku.
jj mám na to podobný názor, ta série je nádherná a fakt skvěle provedená, ale ten velký kontrast mezi tím historickým zaměřením a moderním současným dresem a nášivkama mi tam nesedí a mám z toho zvláštní pocit (těžko to nějak popsat)