Legendy Československého hokeje

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
zette
Legenda
Legenda

Re: Legendy Československého hokeje

Příspěvek od zette »

Diky za uprednostneni podpisovek :thumbup: . Mne se karty take libi a napad "1972" je super.

redcraft
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od redcraft »

jaká bude limitace u těch dual a triple podpisovek? *thks*

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Asi nejhezčí dual podpisovka jakou jsem kdy viděl. Naprosto neskutečné.

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

je to fakt hezký :-) ten retro design je fakt paráda...ale jedna věc mě štve, pořád tu visim kvůli novým informacím :thumbup:
Obrázek

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Tak jsem si přečetl složení boxů a chápu správně, že v retail nemůžu najít karty Hockey Majesty a MEdal of Honor ?
A ještě by mě zajímalo co je ta karta Game Moments (není v checklistu).

Jinak nově zveřejněné karty opět paráda a už se nemůžu dočkat další ochutnávky. :clap:

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

nevim nakolik bude moje kritika konstruktivni, ale nejak mi u tehle serie vubec nesedi to anglicke pojmenovani insertu.
myslim ze nejeden z nas je diky vasim seriim na ceske karty konecne hrdy a zahranicni publikum nam opet muze zavidet, ale ta anglicka pojmenovani to na svedomi nemaji. nasi kluci usati bojovali za cesky narod jako lvi, abychom potom meli ve sbirkach "memorabilie" a "autographs". co je spatnyho na "vlastnorucnim podpisu"? u ryze ceskych karet jsem jednoznacne pro cestinu (samozrejme vyjimky typu "insert: international heroes" by nebyly na skodu), jinak nam cim dal vic beznych slov bude zbytecne zapadat do archaickyho supliku. za design a dalsi drobnosti (zlate vyryte napisy) palce nahoru!

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Nemůžu si pomoct, ale já si nedovedu představit karty s českými názvy insertů apod. Mám češtinu samozřejmě rád, ale nějak mi to k tomu nesedí.

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

nechci tady lektorit, sam prznim cestinu dennodenne tim, ze pisu bez diakritiky, ale kdyz budeme cestinu nahrazovat univerzalnejsima terminama, tak cestine nijak nepomuzem. takze jakkoli nam starsim pakam zni na kartach napis "oceneni medaili" uz tak trochu krecovite, jima mne hruza kolik obycejnych ceskych slov se bude pricit nasi dalsi generaci.
jak jsem psal, tak anglictinu beru naprosto s klidem treba u ty haskovy serie, protoze za velkou louzi nechal poradnej kus odvedeny prace a dokazu si predstavit nejednoho americkyho sberatele, kterej se po "nasich" kartach dodnes shani. u tehle serie to pro mne zkratka bylo velky prekvapeni, asi tak ;)

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Sranda je, jak zde s postupem času ukazujete nové a nové karty, že si vždycky řeknu "Hm, tak tyhle bych si rád sesbíral". Pak sem zase dáte něco novýho a já "Hm, tak tohle by za to taky stálo"... *rfl* A když si vezmu že z HSHW jsem k některým kartám ani nepřičichnul a to jsem toho otevřel hafo, aukro sleduji dodnes, tak z toho začínám mít docela velký deprese. Tak snad vyjde ten záměr aby sběratelé mezi sebou hodně vyměňovali...
Obrázek

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Dzejdy musíš začít jezdit na burzy. Tam tyhle české produkty od pana Hrbka má dost lidí. A na aukro to zřejmě ani nedávali ;)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Tak já už hledám spíš jenom pár posledních kousků, ale myslel jsem hlavně karty který třeba nemá a nesehnal ani Pavel a ten je na burzách pečenej vařenej :D .
Obrázek

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Jo tak to v tom případě ano. Já že když tam šmajdám, tak tam vydím dost těchto karet. A i to je znamení, že tyto produkty jsou skvělé. Konkrétně tahle se mi zamlouvá asi nejvíc ;)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

I když mě napadá pár polemik typu "co udělat lépe" (i jako učitele češtiny :D ), v tomhle případě budu mlčet jako hrob, protože remcat umí každý, ale umím si představit, jak náročná je tohle piplačka... Mě ale nejvíc ze všeho mrzí, že v době RNE jsem byl ještě sběratelské kuře, protože tahle serie byla nádherná! Nedávno jsem navíc zjistil, že tam byla patch karta s Božou Modrým... Tu už asi neseženu! *bang*
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Paráda, jenom by mě taky zajímalo a jsem si jistý, že nejenom mě, jak vypadají zadní strany karet. Byl bych moc rád, kdyby to bylo i s tím.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Jenom mě tak napadlo, když jsem si procházel obsahy jednotlivých verzí boxů - "klasika" v podobě printig platu v boxu tentokráte nebude?

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Veteran fans hcs píše:
Dampa17 píše:Jenom mě tak napadlo, když jsem si procházel obsahy jednotlivých verzí boxů - "klasika" v podobě printig platu v boxu tentokráte nebude?
Moc se omlouvám mistře Dampo,do tohoto projektu jsem pressplate nezařadil protože fotky jsou černobílé a pressplate z řadovek by tentokrát nebyly moc pěkné. a vůbec, nebylo jich přece už dost? ;)

Tím u mě ta série ještě stoupla :) A to ji mám už teď hodně vysoko...parádní práce!!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Veteran fans hcs píše:
Dampa17 píše:Jenom mě tak napadlo, když jsem si procházel obsahy jednotlivých verzí boxů - "klasika" v podobě printig platu v boxu tentokráte nebude?
Moc se omlouvám mistře Dampo,do tohoto projektu jsem pressplate nezařadil protože fotky jsou černobílé a pressplate z řadovek by tentokrát nebyly moc pěkné. a vůbec, nebylo jich přece už dost? ;)
Já osobně printing plate karty celkem rád, je to takový zpestření, samozřejmě se nedají asi vysbírat všechny a to asi na nich hlavně sběratelům jednotlivých hráčů vadí. Ale pravda, že než aby nebyly pěkný, tak radši žádný. A beru i to, že v minulých sériích jich bylo celkem dost, zvlášť v Hašanově sérii byly hodně povedený. Takže protentokráte promíjím že nejsou ... ;) :wave:

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Napadla mě jedna taková věc - když jsem rozbalil Hašanovo boxík, tak jsem byl hodně překvapený, jaké ty karty byly "fošny". Proto bych se chtěl zeptat jak to bude u této série a jaké si případně vzít k boxíku toploadery? Předem díky za info ...

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

A ten dres je od toho juniora ? Že na každé kartě vypadá jinak.

Reimer
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Reimer »

Veteran fans hcs píše:Points Leaders -Alexandr Malcev , Jan Klapáč
Obrázek
Obrázek
Fuuu,tie karty vyzeraju parádne. :clap: Už sa teším na rozbalovanie.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“