Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
marty80
Hvězda
Hvězda

Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Příspěvek od marty80 »

to curtisjoseph - bylo to jen mé tušení, protože přesně jak píše Pavel, někteří z nás ty karty opravdu znají...já sám mám taky zájem o jednu z těch karet do své sbírky z aukra ...
Děkujeme, že jsi nám to objasnil ... alespoň jsme poučeni ...
Velice rád si s tebou na burze popovídám o kartách, ale klidně i v nepřátelském duchu (tak jak na mě vyzněla tvoje odpověď).
Já nikoho nesoudil a o nikom nepsal, 2 členové se na moje info ptalo o co jde, tak jsem jen předal odkaz z roku 2012.

curtisjoseph
Nováček
Nováček

Příspěvek od curtisjoseph »

Přijměte mojí omluvu pokud vám má slova připadala nenávistná, nenávist nepatří k vlastnostem které bych chtěl šířit. A na té burze bych spíše naslouchal, nejsem příliš výřečný a o kartách stále nevím tolik jako vy. Jarin říkal, že na poslední burze bylo v nabídce u jednoho stolu tolik boxů kolik neuvidím za celý život.

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

I když jsme k tomu došli takhle, tak jsem taky rád, že se to objasnilo a rád budu na aukru přihazovat. ;)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

chlapi aj negativna reklama je reklama a vysli ste z toho dobre
tiez nieco skusim vydrazit

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Já nevím, ale není na čase s tou komedií přestat? Fakt vůbec netuším, jestli mám dopsat to, co teď píšu, ale moje svědomí mi prostě mlčet nedovoluje. Ale fakt jsem na 99,9 % přesvědčenej, že uživatel curtisjoseph - nový uživatel na aukru - tuzuxxx - hoodko jsou jedna a tatáž osoba. Těch indícií je totiž strašně moc.

Takže začněme. Uživatel curtisjoseph se tu registroval 17. září 2012 přesně v den, kdy tu uživatel x-bat oživil téma Boxy z aukra, kde se řešil ten průšvih. Náhoda?

Někdo z Vás to možná neví, ale admini můžou sledovat pohyb uživatelů zde na foru. Tento zmíněný uživatel se představil, nikde nic nepsal a pořád brousil v sekci, kde bylo právě zmíněné téma. Náhoda nebo zvědavost?

Mě to prostě nedalo a zjistil jsem si IP adresu a tu dal potom do vyhledávače. Odpověď, která přišla mě začala zajímat ještě víc. Adresa totiž odkazovala na Příbram. Náhoda?

Pak byl nějaký čas klid a uživatel se vrátil, když se tu rozproudila diskuze o EPIX kartách. Všem vysvětlil jak se to s kartama má, za což jsme mu všichni poděkovali, protože takové znalosti má málokdo. Nicméně se mi okamžitě vybavil rozhovor, který jsem ještě s tuzuxxem vedl na sk foru. Bavili jsem se o tom co breakovat a on psal, že má nejraději tyhle boxy Certified kvůli EPIX. Že nikdy nic lepšího už nebude. Ano, asi tu není jenom jeden člověk, který sbírá EPX, ale je to náhoda?

Dnes tu marty80 napsal upozorňující příspěvek, že by se tuzuxxx mohl vrátit do branže a co se nestane hned v zápětí dostane od uživatel curtisjoseph pojeb, co si to dovoluje, že to jsou jejich karty atd. Ty samé karty Rachůnka a Vašíčka, které tuzuxxx po tragédii v Jaroslavli za nehorázné ceny začal prodávat. Náhoda? Jsou tam i další karty. Třeba tu Cupku Frolíka si vybavuju moc dobře. Karty údajně zakoupené 2 roky zpátky.

Jména kolegů můžou být vymyšlená, nebo se prostě někde dohledaná na netu. Každopádně je vtipné, že karty na aukru prodává Jaryn neboli Jarda a bydlí u Příbrami. Náhoda?

Nechtěl jsem tohle psát hlavně kvůli faktu, že teď dostanu nějaké zprávy o tom, jak se strašně mýlím a že to je opravdu náhoda. Možná ty zprávy budou i anonymní jako už tomu bylo několikrát v minulosti, když jsem si tu dovolil napsat něco negativního na tuzuxxxe. To sem měl do několika hodin na mailu výhružnou nebo vyčítavou zprávu od jakéhosi kamaráda či zákazníka dotyčného, kde mi spílal za to, jak si vůbec dovoluju proti němu něco napsat. No naštěstí jsem nebyl sám a i několik dalších lidí z fora mi potvrdilo, že občas takovou zprávu dostanou. :D Navíc ten slohový styl, kterým se dotyčný prezentuje je jedinečný a nezaměnitelný. Na všechno je nějaké věrohodné vysvětlení.

Každopádně myslete si o mně, že jsem třeba paranoidní fašistickej psychopat, kterej tady šmíruje některé uživatele, ale já mám o záležitosti celkem jasno, protože těch náhod je nějak mnoho.

Ještě bych chtěl napsat, že toto je stanovisko mé osoby a nemusí se ztotožňovat se názory členů vedení fora. Taky nepoukazuju na to, že tento člověk se bude na aukru snažit někoho podrthnout. Spíš to vidím jako snahu se po téměr dvouleté pauze zase dostat mezi sběratelskou komunitu s cejchem nevinnosti.

Hele možná jednou na burze potkáme nějakého Vojtu Eliáše nebo Jardu Paimu, ale uživatele, který se zde schovává pod nickem curtisjoseph, uvidíme jen těžko. Ono by ho tam asi pár lidí poznalo, že jo Jardo?

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Jeste nez se to tady zacalo resit, hned mi ty karty byly povedome, musel jsem si na mape najit i ten Cenkov...

Tech nahod jsem si samozrejme nevsimnul. Porad jsem ale nedokazal pochopit (coz s nicim nemusi souviset a nakonec to muze byt i pravda), jak muzou tri lidi sbirat jedny Epixy. To nejsou Pro-setky, ja proste, jako neverici Tomas neverim, ze by nekdo, kdo to mysli se sbiranim vazne (jako ze v pripade Epixu asi ano) mohl sbirat takhle kolektivne.

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

trochu odjinud, nicmene sortiment podobny...
Prime Die Cut XSP http://www.sbazar.cz/KisVladislav/detai ... rank-musil
Obrázek

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od affly »

Panečku, ta je :D
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

přes dvacet stará Karta, co chcete :-):-):-):-)? Mám doma kartu ze sezony 54/55 a je v mnohem lepším stavu než tahle ! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

ja idem do nej ... tu musim mat

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

mapko píše:ja idem do nej ... tu musim mat
*rfl* taky bych par takových karet doma našel :D i když asi v lepším stavu :)
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Přijde mi, že se na aukru už poněkolikáté sešlo pár bláznů, sice jsem nad touto kartou přemýšlel, protože jsem ji ještě neviděl, ale tohle už je několikátý přehnaný případ aukce a hlavně karet Sparty :crazy: http://aukro.cz/536-aps-95-96-sparta-c- ... 85787.html

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

boliholi píše:Přijde mi, že se na aukru už poněkolikáté sešlo pár bláznů, sice jsem nad touto kartou přemýšlel, protože jsem ji ještě neviděl, ale tohle už je několikátý přehnaný případ aukce a hlavně karet Sparty :crazy: http://aukro.cz/536-aps-95-96-sparta-c- ... 85787.html
Tak tohle opravdu nepobírám :shock: :crazy:
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

DaveBrownsound píše:
boliholi píše:Přijde mi, že se na aukru už poněkolikáté sešlo pár bláznů, sice jsem nad touto kartou přemýšlel, protože jsem ji ještě neviděl, ale tohle už je několikátý přehnaný případ aukce a hlavně karet Sparty :crazy: http://aukro.cz/536-aps-95-96-sparta-c- ... 85787.html
Tak tohle opravdu nepobírám :shock: :crazy:
Bohužel jestli už se ty ceny takhle budou pohybovat normálně (viz. minulý nebo jaký týden ty 4 karty sparty) tak pochybuji o tom, že ji někdy dosbírám :?

Nick-Sloter-Zasahuje
Opora
Opora

Příspěvek od Nick-Sloter-Zasahuje »

Jééé, a já ji prodal za dvacku *prty* .

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Cena mě vlastně ani moc nepřekvapuje...zrovna kartu Vasileva bych postavil na úroveň log 94/95. Sehnat ho je skoro nadlidskej úkol...a to se mi kdysi doma sešel hned dvakrát... :lol:
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

worlikk píše:Cena mě vlastně ani moc nepřekvapuje...zrovna kartu Vasileva bych postavil na úroveň log 94/95. Sehnat ho je skoro nadlidskej úkol...a to se mi kdysi doma sešel hned dvakrát... :lol:
Nějak Aukro nesleduju ... ale zajímalo by mě, za kolik by šel o číslo výše Hnilička za Kladno nebo Benda nacpaný číslem až mezi Legendy a Utkání hvězd. Ještě že mám ten set komplet, dneska bych to teda nechtěl shánět :think:
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Hele ten Hnilda možná tak za kilčo...ale třeba takovej Nedvěd na tý Top card nebo jak se to jmenuje šel taky kolem pětikila
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

L73
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od L73 »

Vasilev. Toho naštěstí už mám. *cl* Já ho koupil v nějakem lotu za par korun. Ale toto je maras... On měl nějaký soud kvuli pedofiili, ne? Nebo znásilnění. Možná proto je tak ceněný. :-D Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

ProL73, nemyslím si, že se u Vasileva jednalo o znásilnění. Holt si do šatny na Spartě pozvali ještě se spoluhráči (odnesli to trestem myslím 3 hráči) nějaké děvy, které snad nebyly plnoleté, ale šly naprosto dobrovolně. *rfl*

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“