Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
corfix
Legenda
Legenda

Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Příspěvek od corfix »

dj4u píše:
2.500 ? za tyhle prachy koupím 1/1 kartu haška :D
mrkni na tuto kartu a teď mi řekni která je lepší a i tak za ty prachy co to má ten dotyčný na ebayi to koupit nikdo nechce...
http://www.ebay.com/itm/2008-09-UD-Blac ... 27cfe022c0
Nejde o to, co je hezčí, ale co se hůř shání.
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

wowow píše:Jestli má Hašan na téhle kartě cenu 2500,- tak to musím děkovat tomu člověku, co mi prodal před rokem na pražské burze CuJoa jen asi za kilo.
Tak to děkuj, naposled se prodala na e-Bay za $123.00
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:

2017-18 OFS Classic:

vše

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tohle je rok zpátky... možná rok a půl.
A za další, všechno měřit ebayem nelze... To je hrozně zavádějící. Bude to kluk s málo feedbacky, neposílá do ČR... to vše má na ceny hrozně velký vliv.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Black_End
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Black_End »

Suhlasim s tym, co napisal Pavel nadomnou. eBay nie vzdy odpoveda pravej hodnote karty... bud sa stane, ze daky prachac da za daku kartu kludne aj 300$, aj ked karta obvykle ide za 100$. A mne sa uz vela krat stalo, ze som chcel kupit daku auto/patch kartu Joa Sakica co trebars sla v priemere za 80$ a viac... nasiel som ju u niekoho za 25$ ..a on ju proste posielal len do Canady/USA... takze som nemohol ani prihodit, a potom som len smutne videl aku ju niekto na 1 bid vyhral za tych 25$. A toto sa mi stalo viackrat.

Tieto Epix Moment Emerald maju naozaj ceny okolo 100$.. sice zalezi aj na tom aky hrac na nej je. A neda sa to porovnavat s tym ci je to klasicka insert karta alebo podpisana karta ako tu bolo uvedene. Epix karty su na trhu uz 16 rokov.. cize o to viac rozlezene po svete a povypredavane boxy.. takze takpovediac nezohnatelne karty. Ale napriklad ten uvedeny Hasek nie je az tak stara karta.. a aj ked ma limit /25 tak je tu stale moznost, ze sa este objavy v dakom boxe tej serie.
ZBIERAM:
WAYNE GRETZKY: 1125 - PATRICK ROY: 952 - JOE SAKIC: 1462 - MARTIN BRODEUR: 616
MARIO LEMIEUX: 383 - PETER BONDRA: 258 - JOZEF STUMPEL: 79

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

to je nieco ako starquestky zlate ...?
Naposledy upravil(a) mapko dne stř 11. pro 2013 22:43:00, celkem upraveno 1 x.

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

takový kecy tady... ! :crazy: :lol: :lol: :lol:
takže:

1. těch karet určitě není jen /30 jsou to jako vždy kecy, stejně jako s 1996-97 Select Certified Mirror Gold kde tvrdili že existuje jen pár kusů, ale pravda je jiná...

2. pavelbart - ho za 3000kč klidně seženu a běda jestli se pak budete cukat že jsem se zbláznil a že ho za ty prachy nechcete :P

3. corfix - to si vzal kde že se prodal CuJo za 123 doláčů? :D

jen tak jsem mrknul za kolik se tyto karty prodávají na COMC a podívejte se sami, obrázek si snad každý udělá sám... kdyby ty karty byly tak cenné a byl o ně tak obrovský zájem, tak se vůbec neválí už delší dobu za tuto cenu na shopech... ty ceny určitě cenu nějakou mají, ale viděl bych to tak 500-1000kč za kus
Obrázek
Naposledy upravil(a) dj4u dne stř 11. pro 2013 22:50:58, celkem upraveno 1 x.
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

aspon ten limit 30 asi plati :) obe ho tam maju na tvojich obrazkoch napisany :)

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

mapko píše:aspon ten limit 30 asi plati :) obe ho tam maju na tvojich obrazkoch napisany :)
já bych tomu nevěřil... pokud se nepletu tak přímo tohoto emerald Haška vidím za poslední 3 měsíce na aukru již po druhé, asi 3 měsíce zpět ho tam nabízel jeden prodejce co rušil sbírku Hašana (pak zrušil příhozy že mu album rozkousal pes, třeba si to někdo pamatuje kdo přihazoval na karty od tohoto prodejce)
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Všechno není jen o ebayi nebo beckettu a vše není jen o patchích a 1/1 kartách. Tyhle EPIX karty jsou společně se zlatýma starquestkama to nejcennější z 90. let a to nejen finančně, ale HLAVNĚ SBĚRATELSKY. Mladší ročníky nebo i někteří jiní lidé to tak třeba nevidí, ale i tak se (naštěstí) najde spousta lidí, kteří dokáží ocenit i jiné karty než 1/1 shield apod.
Některé ty karty jsou hrozně těžko sehnatelné (a zlaté starquestky mnohem mnohem hůře).
Naštěstí ve své sbírce Modana zlatou starquestku mám, ale věř tomu, že pokud bych ji teď neměl, tak s čistým srdcem raději oželím X patchů a podpisovek a těch ušetřených X tisíc klidně raději vložím do té zlaté starquestky, protože to je prostě sběratelsky něco skvělého a i když mám dost patchů, podpisovek apod, tohle je i přesto jedna z karet, ke které mám nejblíže.
A pro lidi, co třeba sbírají EPIX set X let a chybí jim třeba pár kousků, opět mi věř, že klidně za to ty peníze dají, protože to je prostě splněný sen.

Black_End
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Black_End »

dj4u píše:jen tak jsem mrknul za kolik se tyto karty prodávají na COMC a podívejte se sami, obrázek si snad každý udělá sám... kdyby ty karty byly tak cenné a byl o ně tak obrovský zájem, tak se vůbec neválí už delší dobu za tuto cenu na shopech... ty ceny určitě cenu nějakou mají, ale viděl bych to tak 500-1000kč za kus

Karty Shanahana celkovo nechodia za dake velke peniaze... ale aj tak.. keby tieto dve karty dal dakto na eBay ako aukciu tak by sa vysplhali cenou ovela vyssie. Myslim si, ze je vela ludi ako ja, co ked aj vidia daku super kartu a je za daku rozumnejsiu cenu.. aj ked stale drahsiu na financne pomeri daneho zberatela, tak tu si nechava proste bokom a peniaze radsej hodi do dakej inej cennej karty, ktora je v aukcii, lebo tam uz sa biduje a teda je jasne, ze tu karu moze dakto ini ziskat, co nechceme :D Ale karta co nie je v aukcii a je na COMC alebo na eBayi ako Buy It Now, tak tu si podvedome nechavame na inokedy.. ze ved ta neujde.. co je ale sebaklam :D Kedze aj tu nam vyfukne dakto, kedze s nou lho cakame :)
ZBIERAM:

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

tak jsem se podíval do BECKETTU
Dominik Hašek = 45USD
Curtis Joseph = 24USD
Joe Sakic = 45USD
Wayne Gretzky = 150USD

Black_End
nechápu proč srovnáváš Haška se Shanahanem? ... nevím jestli sis zapomněl brýle, ale dával jsem sem i Sakica (to je ten hráč co hrával za Colorado :twisted: ) který se prodává dá se říct za úplně totožný peníz jako Hašek... oba dva mají v beckettu po 45USD

Molda jo jasně a právě že PARALEL verze karet je to po čem je u sběratelů NEJMENŠÍ poptávka... a tyhle emerald verze epixů jsou dá se říct paralel verze...

....pořád nechápu proč tu pánové tvrdíte že se tyhle epixy prodávají za tisíce, když tomu tak není, beckett tvrdí něco jiného, eshopy taky a ebay taky... bylo by tedy namístě, VY co se mnou nesouhlasíte, aby tedy každý přihodil na toho Haška za 4000kč a ukázali mi jaký jste frajeři, tak do toho hoši, udělejte dobrý skutek a dopřejte prodejci hezké vánoce :clap: 8-) :thumbup: *cl* pokud tak učiníte, tak tu oficiálně prohlásím že jsem BLB a že kartám nerozumím, tomu říkám výzva! 8-) :wave: :wave:
Obrázek

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Ty mi přijdeš dobře mimo...sám tu nahodíš fotku Shanahana a pak se divíš, když se o něm druhej rozepíše. A to, že tebe třeba nezajímají paralelky neznamená, že je o ně mezi sběrateli nejmenší zájem! Přijde mi, že si akorát hájíš svoji světonázorovou pravdu a nejseš schopnej respektovat názory ostatních. Holt jsou pro někoho tyhle karty jedny z nejcennějších, tak se s tim smiř!
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

fiila
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fiila »

přidám svůj skromný názor...často se karty prodávají za polovic i méně BV, ale už několikrát jsem se přesvědčil o opaku, kdy šly karty mnohonásobně výš než je BV a to hlavně právě u starých paralelek. nevim podle čeho soudíš (DJ4u), že po paralelkách je nejmenší poptávka...máloco se vyrovná pocitu poskládaný duhy a na druhou stranu, jen máloco irituje víc než poslední volnej flek z duhy v albu:)) u starších špatně sehnatelných karet, jejichž boxy jsou už vybrejkovaný a kde je šance nějakou z nich objevit jen z rozpouštěných sbírek jde kolikrát rozum stranou:)) jeden příklad z mojí zkušennosti (překvapen jsem byl velmi, když jsem měl připraveno cca $8-15:)) BV $20....http://www.ebay.com/itm/1997-98-pacific ... 1228906427

neřikám teda ani, že cena Haška je adekvátní, na druhou stranu neřikám ani, že vše co tvrdíš je pravda:)
Obrázek
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

worlikk píše:Ty mi přijdeš dobře mimo...sám tu nahodíš fotku Shanahana a pak se divíš, když se o něm druhej rozepíše. A to, že tebe třeba nezajímají paralelky neznamená, že je o ně mezi sběrateli nejmenší zájem! Přijde mi, že si akorát hájíš svoji světonázorovou pravdu a nejseš schopnej respektovat názory ostatních. Holt jsou pro někoho tyhle karty jedny z nejcennějších, tak se s tim smiř!
??? jsem sem snad dal fotku na které je Shanahan + Sakic ! A reagoval jsem na to proč srovnává Haška vs Shanahan, když mají odlišný ceny, ať srovnává Haška vs Sakic, jelikož mají úplně stejně a když se Shanahan prodává za 35USD tak to znamená že bude mít Hašek cenu asi jakou? No přeci podobnou! Max třeba 2x větší... i kdyby 100USD což je 2000kč, tak mi netvrďte že 4000kč je správná cena... :lol: možná mám blbé názory, ale počítat umím :twisted:
a za další, jde vidět že vůbec nevíš co sbírám, jelikož paralel karty jsou u mne no.1 ! *cl*
a vidím na ebayi že kolikrát paralel karty v limitech /10 se dají klidně sehnat za 10USD a paralel karty v limitech /25 třeba za 5USD....

P.S. : jinak a já pravdu mám... tak jsem zvědav jestli to za ty 4000 z Vás tady borců někdo koupí když tu máte plnou hubu keců že ta cena je odpovídající, dávám si to na aukru do sledovaných.... "PEACE" *cl*
Obrázek

Black_End
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Black_End »

Aby bolo jasne dj4u, toto sa tu netoci len okolo teba :) Ja som to pisal vseobecne k vsetkym nazorom co tu padli. Corfix sem dal ukazku karty Haska v limite /25 s podpisom, tak preto som to porovnaval s tou kartou.

Videl som dost dobre, ze ty si sem dal na ukazku kartu Shanahana aj Sakica (ktoreho zbieram). Spomeul som, ze Shanahan nechodi za dake extra ceny. O sakicovi som pomlcal lebo ten naopak chodi za dost vysoke ceny (Standish by vedel potvrdit).

Navyse... ja tu neobhajujem cenu 4000 KC. Jasne som napisal, ze tie ceny sa pohybuju okolo sumy 100$. A urcite som ani nemal v umysle vyvolat tu nejaky konflikt, alebo z niekoho robit BLBa.. Pisal som len moj pohlad natuto celu vec.
ZBIERAM:

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

dj4u píše:a za další, jde vidět že vůbec nevíš co sbírám, jelikož paralel karty jsou u mne no.1 !
To nevím...a upřímně? Je mi to vcelku u zadele ;)
dj4u píše:dávám si to na aukru do sledovaných....
dej si tam klidně celý Aukro, myslím, že všem tady to je vcelku ukradený :wave:
btw nevím, proč bych měl já, borec, kupovat kartu, která mě sběratelsky nezajímá, protože tahle série jde mimo mě
Black_End píše:Aby bolo jasne dj4u, toto sa tu netoci len okolo teba :) Ja som to pisal vseobecne k vsetkym nazorom co tu padli. Corfix sem dal ukazku karty Haska v limite /25 s podpisom, tak preto som to porovnaval s tou kartou.
*gp*
Black_End píše:Navyse... ... ... Pisal som len moj pohlad natuto celu vec.
A to sis evidentně "dovolil" docela dost, protože se evidentně neslučuje s názorem ctěného dj4u

Mějte se všichni krásně :wave:
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

Black_End píše:A urcite som ani nemal v umysle vyvolat tu nejaky konflikt.
Já tuto debatu spíš beru jako spestření a aby se tu něco dělo, v poslední době nikdo nechce komunikovat, takhle je aspoň o čem debatit *drink*
Obrázek

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

dj4u píše: 3. corfix - to si vzal kde že se prodal CuJo za 123 doláčů? :D
Sry, ale celou dobu se tu bavíme o Haškovi a ne o Josephovi, ten má cenu tak 200,- Kč... Každý hráč na těchto kartách má zcela jinou hodnotu... Nemůžeš to porovnávat s dnešníma kartama, které nemají zdaleka takovou hodnotu jako tyhle staré karty... A už vůbec to nemůžeš porovnávat s beckettem...
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:

2017-18 OFS Classic:

vše

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

corfix píše:Sry, ale celou dobu se tu bavíme o Haškovi a ne o Josephovi, ten má cenu tak 200,- Kč... Každý hráč na těchto kartách má zcela jinou hodnotu... Nemůžeš to porovnávat s dnešníma kartama, které nemají zdaleka takovou hodnotu jako tyhle staré karty... A už vůbec to nemůžeš porovnávat s beckettem...

já ale myslím že hodnota těch karet je snad jasná ne? že nedáš na beckett to chápu a nikdo ti to nebere, ale ceny těch karet co jsou na shopech a na ebayi neovlivníš (pokud je tedy všechny nevykoupíš)
hold je cena těch karet jiná něž 4000 za kus a o opaku mě tu nepřesvědčíte... jedině když tu z Vás tu kartu z aukra někdo koupí :D
Obrázek

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Sorry, ale nevím co tu pořád nacvičuješ, aby ji někdo koupil? Kdo Haška sbírá, tak ji buď má, nebo by ji chtěl, ale nemohl by si třeba dovolit ani těch 45,- doláčů, co tu pořád předhazuješ. Já ji nemít ve sbírce k doplnění duhy, tak, jak se znám, v noci z toho nespim, pořád ji prohlížím a hodinu do konce ji stejně koupim:) Nebo bych se s prodejcem zkusil domluvit, je to výhoda, že je Čech, (pokud je teda poškozená, jak píše Pavel, tak je to škoda, v tom případě by musel jít s cenou hodně dolu) kdyby se neprodala, ale kdyby se náhodou prodala, tak jsem na sebe celej tejden naštvanej. Jestli jsi zvyklý na parelky z roku 2010 tak to pak chápu, že se ti toto zdá přestřelené.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“