Taky bych nebyl nadseny, kdyby tady nekdo ukazoval z Ebaye karty, na ktere bych chtel prihazovat. Ale stalo se, Uphon zajem potvrdil. Cena se dlouho drzela na 29 dolarech a me zajimal Vas nazor, za kolik si myslite, ze muze jit 1/1 od ITG? Ac je tento server oblibeny, zase neni sledovany celosvetove, aby tyto veci primely k silenstvi na ni prihodit. Tohle jsou natolik specificke karty (pismenka), ze malokdo si takovou kartu koupi, bez nejakeho vztahu k danemu hraci. Navic Kubinu tady nikdo nesbira, krome Uphona. A i kdyz Pruchovic rodina taky prihazovala, tak neverim tomu, ze kdokoliv z nas by tak cinil, jen at Uphonovi (komukoli) zkazi radost. Je to ale nesvar, uz treba nekolikrat zde byly takto "nabidnuty" karty Haska, ktereho tady sbiraji minimalne ctyri lide...
Mně se toto dříve stávalo celkem často. Ale nikdy jsem nic takhle nevzal a nyní se mi to už nestává.
Nicméně, momentálně někdo řádí s hašanovo kartami na beji, takže nemůžu vyhrát skoro nic. Je to někdo s málo feedbacky, takže předpokládám, že od nás. Tahá ceny za nesmysly a bohužel, snad všechny karty, co chci já. Ale neřeším to, z tohohle jsem naštěstí vyrost. Za ty ceny, co karty bere, bych je ani nechtěl...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Narazil jsem na tu kartu náhodou a jen se zeptal jestli do ní půjde protože vím že ho Tom sbírá.Nebylo to že bych chtěl ukazovat tady že jde Tom do týto karty...
Já bych to tu už moc nerozebíral. Jestli to cenu ovlivnilo nebo ne těžko říci.. ale v tomhle topicu se vždycky zajímavý aukce ukazovaly a kolikrát i formou tipů pro někoho. Nevidim na tom nic špatnýho. Ani si nemyslim že by zveřejnění aukce tady znamenalo že se o ní rozpoutá bitva. Každý si nakonec to co chce na ebay hlídá stejně sám.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
tomas78 píše:Narazil jsem na tu kartu náhodou a jen se zeptal jestli do ní půjde protože vím že ho Tom sbírá.Nebylo to že bych chtěl ukazovat tady že jde Tom do týto karty...
Klidne, ale priste se ho radeji zeptej prostrednictvim SZ.
Ale kdyz uz to tady kluci nakousli, pojdme si tipnout za kolik nakonec necak ziska tu sbirku Gretzkyho. A co na to rekne jeho pritelkyne, koupi mu na to dalsi skrinku, nebo rovnou novy byt, nebo se odstehuje z bytu stavajiciho?
PROCHEY píše:
Ale kdyz uz to tady kluci nakousli, pojdme si tipnout za kolik nakonec necak ziska tu sbirku Gretzkyho. A co na to rekne jeho pritelkyne, koupi mu na to dalsi skrinku, nebo rovnou novy byt, nebo se odstehuje z bytu stavajiciho?
Zkusil jsem mu nabídnout pět golmanů a měnícího Jágra, tak uvidíme...
PROCHEY píše:
Zkusil jsem mu nabídnout pět golmanů a měnícího Jágra, tak uvidíme...
Jestli jsi mu tam dal Brodóra, Hašana a Roje tak bacha abys neprodělal
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
necak píše:
Jestli jsi mu tam dal Brodóra, Hašana a Roje tak bacha abys neprodělal
Ale co, třeba dam jednou takovou sbírku taky dohromady... Právě jsem zjistil, proč mám takovej pech při breacích - na Nově byla reportáž o dětech s rozštěpem patra a prej je pravděpodobnost "vytažení" takovýho dítěte 1:550... Já ho taky měl, takže jsem vlastně já sám case HIT jako prase, takže už radši nikdy nic nerozbaluju, štěstí už si před 26 lety vybrala moje máti!
Ono se to nezdá, ale Bure je podle mě v současné době docela v kurzu. ITG mu začalo vydávat první karty snad loni. Předtím si na něj žádná společnost ani nevzpoměla. Ale ta cena je opravdu brutální. Viděl jsem 1/1 karty od ITG chodit i kolem 40 usd. Člověk si prostě nevybere no.
Podle Beckettu mu vychází karty ITG od sezony 07/08, všechno je to ale těžkej high end takže nic pro mě Jinak se snad blýská na lepší časy, vychází mu toho stále víc a i v dostupnějších sériích jako např. Captain C takže je solidní šance ulovit karty za rozumnou cenu.