OFS 10/11 premium

Odpovědět
James
Hvězda
Hvězda

OFS 10/11 premium

Příspěvek od James »

O prázdnínách jsem prvně narazil v trafice na ofs premium, tak jsem vzal 2 balíčky... Trochu mě zklamala kvalita karet... Jinak jsem rád za jersey. Kdyby někdo něco chtěl, tak se ozvěte, kdyby měl někdo zájem o tu double jersey, tak bych ji vyměnil za jinou.

Obrázek

Zkusím se ještě prokousat těmi parallel, zatím jen vím že první 2 karty na fotce(Adamský, Kratěna) mají vyrytý přechod mezi rámečkem se jménem a fotkou.
Obrázek

James
Hvězda
Hvězda

Re: OFS 10/11 premium

Příspěvek od James »

Tak možná by to mohlo být takto: base: Adamský, Kratěna, silver: Vrána, Salfický, gold: Hruška. Růžička v klubu hokejových střelců je asi silver, ostatní už je asi jasné.
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Gratulace k Rivals jersey! *gp* A z tou kvalitou je to zbytečný zoufat OFS už jiný nebude

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

No, na to, co předváděli v minulých letech v "běžných" ofskách, to je určitě posun vpřed ... samozřejmě srovnávám pouze ve vlastní "licencované kategorii" ofs, jinak to je bez významu a zbytek světa je trošku někde jinde... akorát kdyby tam nebyly ty tuny paralelních verzí, které se hlavně u insertů liší pouze barvou limitace *bang* ... jsem zvědavý, jestli letos udělají aspoň takovouto verzi té základní série, nebo to zase bude podobné jako vloni a pak to budou "zachraňovat" něčím podobným jako jsou tato premia

James
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od James »

Dampa17 píše:No, na to, co předváděli v minulých letech v "běžných" ofskách, to je určitě posun vpřed ... samozřejmě srovnávám pouze ve vlastní "licencované kategorii" ofs, jinak to je bez významu a zbytek světa je trošku někde jinde... akorát kdyby tam nebyly ty tuny paralelních verzí, které se hlavně u insertů liší pouze barvou limitace *bang* ... jsem zvědavý, jestli letos udělají aspoň takovouto verzi té základní série, nebo to zase bude podobné jako vloni a pak to budou "zachraňovat" něčím podobným jako jsou tato premia
To ano, posun to je, a je taky pravda že za kvalitu karet nemusí moc OFS, ale spíš dopravce... Taky jsem docela zvědavý co od nich bude letos, i když moc nadějí si raději nedělám *lgh* Třeba se někdy dočkáme, že OFS bude konkurence schopná... :D Už se alespoň trochu snaží. Ty paralelky by nebyl špatný nápad, ale je to trochu nedotažený... :thumbdown:

díky za gratulaci, určitě potěšila *rfl* i když jsou vlkádány tuším 1:6, takže šance je veliká...
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“