Dnes jsem byl na hokeji v Pardubicích a v místním fanshopu jsem narazil i poslední produkt od pana Hrbka ze série o Dominikovi Haškovi. K dispozici byly jak boxy (1500Kč/ks, což je relativně dobrá cena), ale i jednotlivé balíčky po 89Kč/ks. To je skoro až nemožná cena, sice samozřejmě nebyly k dispozici ty červený minibalíčky s lepší kartou, ale i tak to je cena skoro neuvěřitelná. Když si vezmu že v boxu jsou čtyři balíčky, tak by to vycházelo na 360Kč za box a aby se zaplatila ta "lepší" karta za 1000Kč, tak to by to musela být opravdu hodně dobrá karta. A to do toho vůbec nepočítám nějaký marže prodejce ve fanshopu, kde se nestydí malým klukům prodávat obyčejný řadovky OFS za 20, 30Kč...
Jeden balíček jsem teda ze zvědavosti zkusil a výsledek byl následující:
Silver base č.6 (6/29)
Řadovky č. 7, 8, 17, 18, 27, 28 a 38
A to je ten kámen úrazu a trochu potvrzení mých obav, že někdo ten box loupnul, lepší karty vytáhnul a zbytek prodává za zdánlivě lákavou cenu. Ale nejsem si tím zcela jistý, nikde jsem nezaznamenal že by se tato série dělal i v jednotlivých balíčcích, takže třeba řekne víc pan Hrbek. Ještě dodám, že balíček byl zatavený ve fólii jako je např. krabice celého boxu což běžně není.
-------
Případně mě ještě napadlo jestli nějaká část z výroby nešla jako poděkování přímo Hašanovi a ten se o něco s majitelem fanshopu (bývalý hokejista Parduibc, se kterým se asi dobře zná) nepodělil. Každopádně mě to vrtá hlavou, tak jsem to sem napsal.
-------
A nebo prostě jenom slyším trávu růst...