He Saves, He Wins - 1x pack

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

He Saves, He Wins - 1x pack

Příspěvek od DzEjDy »

Tento brejk sem nedávám ani tak kvůli obsahu, jako spíš kvůli tomu, že mě na tom něco smrdí, ale nevím, třeba když si tohoto tématu všimne pan Hrbek, tak nám to osvětlí...

Dnes jsem byl na hokeji v Pardubicích a v místním fanshopu jsem narazil i poslední produkt od pana Hrbka ze série o Dominikovi Haškovi. K dispozici byly jak boxy (1500Kč/ks, což je relativně dobrá cena), ale i jednotlivé balíčky po 89Kč/ks. To je skoro až nemožná cena, sice samozřejmě nebyly k dispozici ty červený minibalíčky s lepší kartou, ale i tak to je cena skoro neuvěřitelná. Když si vezmu že v boxu jsou čtyři balíčky, tak by to vycházelo na 360Kč za box a aby se zaplatila ta "lepší" karta za 1000Kč, tak to by to musela být opravdu hodně dobrá karta. A to do toho vůbec nepočítám nějaký marže prodejce ve fanshopu, kde se nestydí malým klukům prodávat obyčejný řadovky OFS za 20, 30Kč...

Jeden balíček jsem teda ze zvědavosti zkusil a výsledek byl následující:
Silver base č.6 (6/29)
Řadovky č. 7, 8, 17, 18, 27, 28 a 38

A to je ten kámen úrazu a trochu potvrzení mých obav, že někdo ten box loupnul, lepší karty vytáhnul a zbytek prodává za zdánlivě lákavou cenu. Ale nejsem si tím zcela jistý, nikde jsem nezaznamenal že by se tato série dělal i v jednotlivých balíčcích, takže třeba řekne víc pan Hrbek. Ještě dodám, že balíček byl zatavený ve fólii jako je např. krabice celého boxu což běžně není.

-------

Případně mě ještě napadlo jestli nějaká část z výroby nešla jako poděkování přímo Hašanovi a ten se o něco s majitelem fanshopu (bývalý hokejista Parduibc, se kterým se asi dobře zná) nepodělil. Každopádně mě to vrtá hlavou, tak jsem to sem napsal.

-------

A nebo prostě jenom slyším trávu růst... :D
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: He Saves, He Wins - 1x pack

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Zdravím Dzejdy,balíčky jako takové si objednali prodejci z Pardubic jako samostatný produkt,měli strach že podle nich za "drahé boxy" budou pardubickými fanoušky kritizováni.
V balíčcích můžete najít 7x base kartu a 1x insert (většinou Master of Trophies,Ice C.of glory, Silver paralel a Great Moment)
byl to nápad jak Haškovu serii přiblížit i méně majetným fanouškům.
Nechám jen na Vás jak tento způsob prodeje přijmete,je jasné že díky limitaci některých insertů nemohli být všechny v boxech,a než je prodávat pokoutně na aukrech a pod.,tak tento způsob nám přišel jako čestnější.
mějte se Hrbek
PS Ta cena za balíček je schválně takto nastavená,není v nich šance najít ty nízko limitované inserty

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Ok, já proti tomu nic nemám. Určitě mají ty děti snažší ukecat rodiče na balíček za 90Kč než na box za 1500Kč, takže z tohoto pohledu je to fajn. A i cena asi odpovídá obsahu. Já jenom že mně to překvapilo a vzhledem k ne příliš pozitivním zkušenostem s lidma co to tam vedou, mě to přišlo podezřelý. Díky za vysvětlení!
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

DzEjDy píše:Ok, já proti tomu nic nemám. Určitě mají ty děti snažší ukecat rodiče na balíček za 90Kč než na box za 1500Kč, takže z tohoto pohledu je to fajn. A i cena asi odpovídá obsahu. Já jenom že mně to překvapilo a vzhledem k ne příliš pozitivním zkušenostem s lidma co to tam vedou, mě to přišlo podezřelý. Díky za vysvětlení!
Je pravda že Dominik si přál aby se produkt v Pardubicích prodával a toto bylo jediné východisko při zájmu sběratelů jako takových

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

Jak to mám chápat s těmi limitovanými kartami? Třeba MOT jsou x/49...a já kdybych si koupil všech těch 239 boxů tak v tom těch 49 karet nenajdu, když jsou i v balíčkách??? :shock:
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

jen dodám, že pan Hrbek se mnou tento nápad konzultoval a že jsem ho podpořil. Přeci jen, inserty i paralelky z této série se prodávají hodně draze, i na aukru, kde si to lidi sami vyhodí nahoru, takže cena je podle mě super.
Je pravda, že se to asi mělo jmenovat RETAIL :) .
Nicméně, mně se ten nápad líbil, i proto je máme v nabídce ;) Já osobně jsem je strašně vítal, protože boxů je málo, takže alespoň něco...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Jak to mám chápat s těmi limitovanými kartami? Třeba MOT jsou x/49...a já kdybych si koupil všech těch 239 boxů tak v tom těch 49 karet nenajdu, když jsou i v balíčkách??? :shock:
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

A co takhle zkusit počítat a použít trochu rozumu místo tapetování jedním příspěvkem? Je deset různých karet MoT, každá v limitaci xx/49, to dá dohromady 490 karet, je jedna na box, boxů bylo 239, to je 239 použitých karet. Hle tady máme asi nějaký rozdíl, co? Neříkám že to je přesně na kus tak jak jsem popsal, ale minimálně odpověď na tu tvoji otázku ti to snad dá...
Naposledy upravil(a) DzEjDy dne pon 19. zář 2011 10:51:45, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To musí odpovědět pan Hrbek, ale logicky to tak musí být. Přeci série od UD, či Panini to mají stejně...Já bych v tom problém neviděl, navíc ty boxy jsou plněny tak, aby každý, kdo rozbalí třeba 5 ks, měl většinu insertů...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Právě že jsem večer ještě viděl že tu pan Hrbek ve fóru byl a bez reakce. Tim pádem nechápu proč se všude píše vyrobeno POUZE 239 boxů, o balíčkách ani slovo. Byl bych docela zklamanej kdybych si koupil všechny boxy a neměl tam všechny karty co jsou na krabičce napsané. Proto se mi to zdá trošku "nefér" nebo jak to mam nazvat.... :wtf:
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To bylo ale jinak. Nechci mluvit za pana Hrbka, ale tuším, že dopoledne nemá přístup k netu.
Když byly doplněny boxy tak, jak je slíbeno na krabici, zbývaly nějaké karty a proto se přistoupilo k balíčkům. Boxy jsou plněny tak, jak je na krabici slíbeno, zákazník tedy dostane co má slíbené. A balíčky jsou primárně určeny pro ty, kteří prostě nemůžou investovat tolik do boxů. Osobně jsme to uvítal, protože mi chybí asi 4 paralelky, takže bych si klidně rozbalil balíček za 89,- kč než box za 1500...

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Jasně, já to chápu nespočítal jsem si to *bang* ale pořád tam je to že je pouze 239 boxů a nic víc, proto se divím.
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

hokejcards píše:Jasně, já to chápu nespočítal jsem si to *bang* ale pořád tam je to že je pouze 239 boxů a nic víc, proto se divím.
Milý a asi i velmi mladý příteli,ještě jednou speciálně pro tebe.Do boxů bylo vloženo 410 insertů MoT z celkového počtu 490 kusů,239 insertů GM z celkového počtu 295 kusů,305 Silver Paralel z celkového počtu 348 a 239 Ice Could of Glory z celkového počtu 300 kusů které jsou však bez limitace.Zbytek těchto insertních karet jsme zabalili do balíčků které jsou určeny pro méně majetné sběratele(mladé)na výslovné přání p.Haška který si přál aby se jeho karty dostaly i k těmto fanouškům.
Zkus to prosím pochopit,protože je to to jediné co s tím můžeš dělat!!!

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

hokejcards píše:Právě že jsem večer ještě viděl že tu pan Hrbek ve fóru byl a bez reakce. Tim pádem nechápu proč se všude píše vyrobeno POUZE 239 boxů, o balíčkách ani slovo. Byl bych docela zklamanej kdybych si koupil všechny boxy a neměl tam všechny karty co jsou na krabičce napsané. Proto se mi to zdá trošku "nefér" nebo jak to mam nazvat.... :wtf:
Doufám že není mojí povinností okamžitě reagovat na tvé slabomyslné bláboly!!!
Kdyby jsi si koupil box,zdůrazňuji "kdyby" tak by jsi zjistil že jsou tam všechny karty které jsou na zadní straně boxu uvedeny
a každý sběratel který si box koupil,zdůrazňuji koupil tak určitě neměl pocit že byl o něco ošizen
s pozdravem sběratelství zdar Hrbek

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Já jsem se jen zeptal, nemusíte ze mě dělat Bůh ví co Hrbku! Vaše jednání je více než arogantní. Psal jsem, že jsem to pochopil. A ty DzEjDy to samý, nezblázněte se hned z toho že je někomu něco nejasné, na nikoho jsem neútočil.
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

hokejcards píše:Já jsem se jen zeptal, nemusíte ze mě dělat Bůh ví co Hrbku! Vaše jednání je více než arogantní. Psal jsem, že jsem to pochopil. A ty DzEjDy to samý, nezblázněte se hned z toho že je někomu něco nejasné, na nikoho jsem neútočil.
Říká se pane Hrbku,Vážený bezejmený příteli!

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Nemám potřebu někoho oslovovat když sám ten člověk píše jako nevychovanec.
Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Pánové, jelikož tato diskuze už je spíše o osočování, tak bych vás rád poprosil, abyste podobného chování zanechali. Jestliže vůči sobě máte nějaký problém, tak si jej prosím řešte přes soukromé zprávy.

Díky za pochopení!

Honza

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

Nemůžu si pomoct, ale přečtení této diskuze mě prostě nemůže nechat chladným... Strašně mě štve, že jsem propásl boxíky těch legend, které se mi strašně líbily, karty Ivana Hlinky sice nic moc, ale palec nahoru za ten nápad nechat vzpomenou na tak gigantickou ikonu. Haškovy karty paráda, i když "Dominátora" moc nemusím - za to vše má pan Hrbek mé velké uznání! :thumbup:

Proto tak trochu nechápu jeho velmi útočné a agresivní výpady v tomto tématu. Já mám, například, také trošku delší vedení (tím nechci nijak urazit uživatele hokejcards), ale kdyby se mnou někdo jednal takto povýšeně a neurvale, asi bych dal také najevo nesouhlas... Myslím si, že to nemáte zapotřebí, pane Hrbek... *drink*
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

necak píše:Nemůžu si pomoct, ale přečtení této diskuze mě prostě nemůže nechat chladným... Strašně mě štve, že jsem propásl boxíky těch legend, které se mi strašně líbily, karty Ivana Hlinky sice nic moc, ale palec nahoru za ten nápad nechat vzpomenou na tak gigantickou ikonu. Haškovy karty paráda, i když "Dominátora" moc nemusím - za to vše má pan Hrbek mé velké uznání! :thumbup:

Proto tak trochu nechápu jeho velmi útočné a agresivní výpady v tomto tématu. Já mám, například, také trošku delší vedení (tím nechci nijak urazit uživatele hokejcards), ale kdyby se mnou někdo jednal takto povýšeně a neurvale, asi bych dal také najevo nesouhlas... Myslím si, že to nemáte zapotřebí, pane Hrbek... *drink*
Máte pravdu,ale někdy je to těžké

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“