Spx, KHL, Artifacts

Odpovědět
DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Spx, KHL, Artifacts

Příspěvek od DzEjDy »

K boxu UDS2 jsem si vzal pár balíčků na ochutnávku...

Nejprve bonusový balíček Artifacts - 5x base

Obrázek

2x KHL - byl jsem zvědavej jak letos vypadají, překvapilo mě, že ty puzzle jsou jako klasický karty, měl jsem za to, že jsou tam jako nějaký kartonek, podobně jako třeba v BTP ty masky brankářů. A pak je docela neobvyklý i to plnění, jestli je v každém balíčku pouze jedna base, tak sbírat celý sety bych teda nechtěl...

Obrázek

Obrázek

A nakonec SPx - ani nevím proč jsem je kupoval, když ty karty se mně vůbec nelíbí :D . U těch RC nechápu proč je všechno kromě hlavní fotky hráče takový vybledlý. Přijde mě to jak takový ty etikety, co musíš ochladit aby se teprve daný nápis zobrazil, tak tu kartu zkusím dát asi na chvilku do ledničky, jestli se náhodou nevybarví o něco víc :D ...

Obrázek

*thks*
Obrázek

corfix
Legenda
Legenda

Re: Spx, KHL, Artifacts

Příspěvek od corfix »

KHL si myslím hodně dobrý, dva balíčky a dvě silver verze a z toho jedna HC Lev Praha. Base set bych taky nechtěl sbírat ten dáš dohromady jedině když si koupíš tak 5 boxů... Možná, že ani to by nestačilo:-))

Ohledně SPx, už jsem to chtěl napsat u mapkovýho group breaku, skutečně jak píšeš, jsou strašně moc bledý/bílý... U té rookie karty ten bílý pruh vypadá, jak kdyby tam měl být podpis nebo něco, prostě jak nějaký nedodělaný koncept... Ale na druhou stranu řadovky jsou krásný.
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

fero
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od fero »

ja som kupil 7 boxov a nedal som dokopy base set... ale priemerne plnenie boxu je asi take ze base je 2x tolko ako puzzle

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

corfix píše:KHL si myslím hodně dobrý, dva balíčky a dvě silver verze a z toho jedna HC Lev Praha. Base set bych taky nechtěl sbírat ten dáš dohromady jedině když si koupíš tak 5 boxů... Možná, že ani to by nestačilo:-))

Ohledně SPx, už jsem to chtěl napsat u mapkovýho group breaku, skutečně jak píšeš, jsou strašně moc bledý/bílý... U té rookie karty ten bílý pruh vypadá, jak kdyby tam měl být podpis nebo něco, prostě jak nějaký nedodělaný koncept... Ale na druhou stranu řadovky jsou krásný.
Přesně na to samé jsem u těch SPx myslel když jsem je tady viděl poprvé. Příjde mi to že by tam prostě něco mělo být nejvíc mě napadá právě ten podpis no.
Steve.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“