Score 97/98 New York Rangers Team Set
Score 97/98 New York Rangers Team Set
Dneska mi dorazil takový malý dárek z Ostravy-Puskovce, za který mockrát děkuju.
Přiložen byl i kraťoučký vzkaz. Kdo byl na Slapech, určitě se pobaví.
Přiložen byl i kraťoučký vzkaz. Kdo byl na Slapech, určitě se pobaví.
- Tabaracci
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Score 97/98 New York Rangers Team Set
Muzzattiho v dresu Rangers vidim uplně poprvé
jop,to bylo to první co mě napadlo,když jsme sem vlezl....Tabaracci píše:Muzzattiho v dresu Rangers vidim uplně poprvé
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Já jsem ho před časem viděl na aukru. Jinak vůbec si nevybavuju, že za Rangers kdy chytal. V NHL 98 byl jako dvojka Jamie Ram.
- Tabaracci
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Nedalo mi to a musel jsem si ho vygooglit . Opravdu v sezoně 97-98 odchytal za Rangers 6 zapasu . Jeste taky odchytal 1 zapas za San Jose, ale tam asi kartu mit nebude . Jamie Ram odchytal za Rangers pouze 27 minut v sezone 95-96 - a bylo to jeho jedinejch 27 minut v NHL - a nedostal golPROCHEY píše:Já jsem ho před časem viděl na aukru. Jinak vůbec si nevybavuju, že za Rangers kdy chytal. V NHL 98 byl jako dvojka Jamie Ram.
Kde se dají sehnat tyhle Team Set balíčky? Myslel jsem, že je to už nesehnatelné zboží.
Tak to by mě taky zajímalo, sháním je už hodně dlouhou dobu a navíc Rangers!!!PhoenixCZ píše:Kde se dají sehnat tyhle Team Set balíčky? Myslel jsem, že je to už nesehnatelné zboží.
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
V tom případě bych si měl víc považovat karty Jamieho Rama.Tabaracci píše:Nedalo mi to a musel jsem si ho vygooglit . Opravdu v sezoně 97-98 odchytal za Rangers 6 zapasu . Jeste taky odchytal 1 zapas za San Jose, ale tam asi kartu mit nebude . Jamie Ram odchytal za Rangers pouze 27 minut v sezone 95-96 - a bylo to jeho jedinejch 27 minut v NHL - a nedostal golPROCHEY píše:Já jsem ho před časem viděl na aukru. Jinak vůbec si nevybavuju, že za Rangers kdy chytal. V NHL 98 byl jako dvojka Jamie Ram.
Ten balíček jsem dostal v zásilce od kamaráda z USA s kartami ... takže asi nějaký bonus při zásilce karet. Tudíž náhoda a nevím jak se k nim dostat. Samotnému mi chybí na těchto "team" Scorkách Robo Petrovický A jsem rád, že balíček potěšil, vidím že pobavil i Víťu
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Před několika lety jsem takový balíček viděl v Bontonlandu na Václaváku, ale nevím, co to bylo za tým.
Tam měli Devils. Jinak super setik. O Muzzattim vím, ale taky sem ho nikdy naživo neviděl...Koemi píše:Před několika lety jsem takový balíček viděl v Bontonlandu na Václaváku, ale nevím, co to bylo za tým.
Já takhle sháním Canucks. Má na nich být Kirk McLean, ale nikdy sem tu kartu neviděl.
-
- Veterán
já jsem jí viděl mám toho kirka doma ale hodí se mi do sbírky