2xOFS Premium - No Base !!!

Odpovědět
Luksa9
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

2xOFS Premium - No Base !!!

Příspěvek od Luksa9 »

No tak jsem se rozhodl že to dám i zde. To "staré" forum mi prijde po přesunu mnoha lidí zde docela mrtvé . Tady mi to příjde že se každému líbí víc a já se s tím i začínám ztotožňovat . Ono to SK/CZ forum upadlo tak nějak po odchodu nebo spíš neaktivitě nekorunované "elity" (Každý určitě ví o které uživatele jde) jinak já sám se rozhodl se ke kartičkám vrátit ale nemám ještě jasno co budu sbírat... bude to asi jen tak že si budu kupovat nebo vyměňovat to co se mi líbí a na nic se vázat nebudu :)

Tak jsem si dneska zase koupil po dvou balíčcích OFS Premium.... opět nemohu říct křivého slova... chytl jsem parádní karty !!

Michal Macho - Embossed ***/400 , Hamerlík/Vojtek-Tandems Silver 34/350 , Jaroslav Kalla - Silver ***/400 , Milan Gulaš - Gold ***/400
Obrázek
Lukáš Pabiška - Gold **/400 , Petr Leška - Gold ***/400 , Martin Prusek - Silver ***/400 , Zdeněk Bahenský - Signature 55/60
Obrázek
Škoda možná jen že jsem na Signature opět chytl slabší jméno.
Jen bych chtěl doplnit že z 7 balíčku OFS Premium mám pouze 3 base . Vytáhl jsem 2x jersey Bahenský/Macho , 1x Martynek/Marušák , 1x signature Ondřej Šedivý a ted Zdeněk Bahenský. Tzn. 5 hitů ze 7 balíčků *drink*
Obrázek

Sbírám hlavně autogramy ..... kartičky jen okrajově :)
http://luksa-autogramy.wbs.cz/

Molda
Legenda
Legenda

Re: 2xOFS Premium - No Base !!!

Příspěvek od Molda »

Vítej, a jsem zvědav co OFS předvede příští rok, ty OFS premium byly v určitém ohledu krok vpřed od OFS a mě se třeba líbí (ne všechny karty a nápady, ale některé ano), tak uvidíme jestli příští rok překvapí a udělají další pomyslný krok kupředu, nebo opět zapadnou do šedi.

Luksa9
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luksa9 »

tenhle produkt je jasný krok vpřed ale taky se mi tam mnoho věcí nelíbí: design signatures , jejich obsazení oproti základní sérii děsné , limitace to je jeden velký hlavolam ..... apod... ale samozřejmě se na tom dá zapracovat když budou chtít
Obrázek

Sbírám hlavně autogramy ..... kartičky jen okrajově :)
http://luksa-autogramy.wbs.cz/

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Mě osobně se Premia líbí ... s tím, co předvedli v klasický sérii ofs plus se to nedá vůbec srovnávat a jenom ukázali, že když se jenom trošku chce (resp. když začíná týct do bot) tak to jde ... a to by ani ta série nemusela být tak podbízivě plněná a hlavně, a to je moje největší výtka - nesmyslné množství paralelních verzí, které se liší třeba jen barvou čísla, to je naprosto zbytečný, tady by méně znamenalo více

James
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od James »

Molda píše:Vítej, a jsem zvědav co OFS předvede příští rok, ty OFS premium byly v určitém ohledu krok vpřed od OFS a mě se třeba líbí (ne všechny karty a nápady, ale některé ano), tak uvidíme jestli příští rok překvapí a udělají další pomyslný krok kupředu, nebo opět zapadnou do šedi.
Tak já jenom souhlasím, co mě štve je to, že jersey/patche nejsou, resp. ne vždy jsou game-used. Což je ale skoro to samé, protože za game-used se to prohlásit nemůže *bang*
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“