13 balíčkov pre šťastie...

Odpovědět
parom
Zkušený
Zkušený

13 balíčkov pre šťastie...

Příspěvek od parom »

Po dlhšej dobe som si chcel otvoriť niečo nové a aj keď to niekomu môže prijsť divné, tak doteraz som nemal možnosť rozbalovať balíčky zo sérii OPC/Metal Universe. Tak som si povedal, že pár balíčkov vyskúšam....

Obrázek

Nakoniec z eshopu hokej-karty prišlo aj pár kariet naviac a k tomu aj box OPC. Z tohto ročníku sa mi vcelku zapáčili retro karty a je šanca aj na niečo "trblietavé". Metal Universe sú za mňa velmi krásne radovky no čo sa týka insertov, tak až na pár výnimiek velká bieda....

Samozrejme som si chcel rozbalovanie kariet nechať na čo najviac dní a každý deň rozbaliť po 1 balíčku...
Začal som teda NHCD darčekom:

Obrázek

Dúfal som aspoň v kartičku Slafkovskeho ale tak šancí na neho v ďalších balíčkoch bude snáď dosť... tak som si povedal, že skúsim aspoň ešte balíček zo Serie2.
Chytil som balíček do ruky a v ňom, akoby bolo vložené niečo iné ako karty. Nakoniec som zistil, že balíček okrem kariet obsahoval odtrhnutý kúsok inej karty hráča s červeno-biely dresom. Žeby Detroit ??? Našťastie karty v ňom neboli poškodené, pretože... tam bola YG Exclusive Juraja Slafkovskeho v limite 07/10 !!!!! .... ale nie, teraz vážne....

.... obsahoval YG Pavla Regendu. Karta teraz asi za 100kč no mňa naozaj potešila aj keď už jednu doma mám....Skúsil som teda ďalší balíček... pre istotu.. a tak nejak som rozbalil všetky až na box... Každopádne som sa musím pristaviť pri balíčkoch Metal Universe, na ktoré som bol najviac zvedavý a ich predstavenie si nechám na... o pár riadkov nižšie....

Teraz keď tu budem dávať obsah balíčkov, tak nakolko sa jedná o série, ktoré tipujem všetci dobre poznáte, pridám iba fotky insertov. Síce budú pomiešané dohromady medzi sebou ale 1 som si musel odfotiť vcelku tak ako bol ...

Tu je teda výsledok zo zvyšných 4 balíčkov UD Serie 2, 3x OPC, 2x OPC Platinum, 3x Metal Universe:

Obrázek

Obrázek

Najskôr padli balíčky UD Serie 2 jeden po druhom, následne OPC, a potom šli na radu Metal Universe. Jednalo sa o úplne prvé balíčky z tejto série vôbec a hneď prvý balíček obsahoval:
.
.
.
.
.
.
*
*
*
*
*
*

Obrázek

Rookie PMG v krásnom limite limite 99/100 :D Môj prvý balíček Metal Universe a hneď PMG. Škoda len, že je na nej Adam Beckman, ktorý v NHL doteraz nestrelil ani gól :D

Tu už je obsah ďalších "lepších" kariet:

Obrázek
Obrázek

Adin Hill je "dokonca" nie ibe retro insert, ale "Blank back" insert, čo je naozaj super, pretože druhá strana je úplne prázdna, takže v UD okrem toho, že ušetrili na farbe, tak si môžu na konto pripísať ďalší druh insertu :D

Podarila sa aj karta v limite /75 a aj Rookie Slafkovskeho.... Takže na to, že som bral pár balíčkov super výsledok.
Box asi aby bolo všetko tak ako má byť pridám neskôr do sekcie rozbalovanie boxov, snáď sa zadarí niečo zaujímavé a prekoná balíčky.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“