OPC 2021-22

Odpovědět
Marek P
Zkušený
Zkušený

OPC 2021-22

Příspěvek od Marek P »

Závěrečný break z posledního nákupu na HOKEJ-KARTY.cz . Ve skutečnosti mě karty O-Pee-Chee nijak zvlášť nezaujaly, nejsem právě příznivcem retro stylu. Nicméně, když už jsem dostal možnost vybrat si „dárek za nákup“, zvolil jsem tento balíček ze sezóny 2021-22, čistě jen proto, abych je viděl na vlastní oči. No, můj názor se nezměnil, ale jak říká klasik: aspoň jsem to zkusil..!
IMG_20230318_104353_423.jpg

Kdybych měl své dosavadní snažení shrnout. Prožil jsem si opravdu hezký hokejově-kartový týden. Prošel jsem si celým procesem od prvotní návštěvy eshopu s hledáním, zvažováním a vybíráním, přes objednávku (která byla samozřejmě asi tak o třetinu vyšší, než jsem původně plánoval :D ), platbu, čekání na Smsku ze Zásilkovny, návštěvu výdejního místa, radostnou cestu s krabicí domů, rozechvělé očekávání, těšení se a několikeré odkládání a prodlužování do poslední chvíle (vážně, pořád se bavíme o kartách! ;) ). Po čtyři večery jsem pak zasedal ke stolu a vybaloval, zkoumal, fotograficky dokumentoval, roztřiďoval a zařazoval do alb, abych si pak mohl s uspokojením odškrtnout další položky v pozvolna se plnícím seznamu. A fakt mě to bavilo! Že jsem se o své úlovky, stejně jako o své pocity a radosti mohl podělit s lidmi, kteří vědí vocogou, je další příjemný bonus. I když je mi jasné, že zatím jsem toho moc nepředved, nezoufám, nevzdávám se. Teď si asi dám pár dnů (týdnů) pauzu, ale, jak říkal Arnie z Hollywoodu: Já se vrátím :wave: !
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“