1994 JAA KIEKKO

Odpovědět
frodo
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

1994 JAA KIEKKO

Příspěvek od frodo »

Ahojte.
Otvorenie týchto balíčkov som vnímal ako spomienku a návrat do čias,keď som mal 14.Je rok 1994 a Slovenský hokej po rozdelení skončil v C kategórii.Vďaka diplomacii sa naši hokejisti mohli v roku 1993 zúčastniť na olympijskej kvalifikácii v Sheffielde a ktorú vyhrali . Otvorila sa tak cesta na ZOH 1994 do Lillehameru.
Mužstvo s kapitánom Petrom Šťastným vyhralo skupinu v spoločnosti Kanady, Švédska i USA a nešťastne prehralo až v predĺžení vo štvrťfinále s Ruskom 2:3. Celkovo sme obsadili 6. miesto .

Kúpil som 20 balíčkov a popravde ,ani som nákup nebral ako zberateľ i keď všetky ostanú v albume.Je to presne ten pocit,keď som našiel na návšteve doma u maminky zošit,kde som si nalepoval obrázky z novín lepidlom,a bohužial aj APSky - napr.rohy -neprežili vo vreckách teplákov- karty poprehýnané napoly a i preto si zaslúžili miesto v zošite.Spomienky sa dostavia okamžite a vynárajú sa dávno zabudnuté charakteristické detaily a drobnosti z tej doby.

Kvalita kiekko kariet je slabá- centrovanie,orezanie a chyby v menách sú bežné.Fotky na kartách niesú priamo z hier.Nájdu sa zo Svetového pohára ,MS Juniorov,ale aj kvalifikačných či priatelských zápasov.
V každom balíčku bolo 5 kariet a v nich možnosť nájsť teamy Slovensko,Česko,Kanada,USA,Rusko ,Fínsko,Švédsko,Nórsko,Rakúsko,Nemecko,Francúzsko a dokonca Anglicko.
Checklist som nehladal po nete ale ak niekto viete kde ,priložte link - rád si pozriem.Mne sa v balíčkoch ukázal aj párkrát dream team- to sú tie žlté "paralelky" bez loga ZOH.

Balenia -

Obrázek

zopár kusov na ukážku z tých vtedy outsiderov

Obrázek

Kanada a USA

Obrázek

Rusko

Obrázek

Švédsko a Fínsko

Obrázek

Obrázek

a Naši a Vaši ..

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Všetko.ďakujem za pozornosť.Ospravedlňujem sa za sentiment a pokec,ale tie pocity a spomienky pri otváraní boli veľmi silné.Hokej a hokejisti boli v tej dobe jeden z tých obrovských vzorov ktorý sme mali ako deti a teenageri.Ďakujem Bohu,že som vyrastal v tej dobe- boli to krásne časy.A tieto karty ma vrátili na chvíľu do nich ;) ....Ahojte
Obrázek
2007-08 ITG SUPERLATIVE AUTO. 31/50
2013-14 ITG DECADES 90 AUTO.18/144
2015-16 UD PREMIER LEGENDARY SIGN. 9/15
2013-14 ITG DECADES 90 FRANCHISES 7/14

HogoFogo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Re: 1994 JAA KIEKKO

Příspěvek od HogoFogo »

Super ukázka výroby "zlatých" devadesátek se vším, co k tomu patří.

Díky za parádní vzpomínání a návrat do začátků, kdy sem tam nějakej drblej rožek nehrál roli :lol:

zbynekf7
Opora
Opora

Příspěvek od zbynekf7 »

Tak to je paráda. Jména jako Rolf Ridderwall, Jukka Tammi... *gp*

Díky za slovní doprovod, který mi připomněl, že bych možná ještě vyštrachal někde moji "on-line reportáž", kterou jsem si sepisoval při našem vzájemném zápase o 5. místo, protože jsem chtěl tak nějak zapomenout na nemoc a ponořit se do toho zápasu ještě více ;)
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Parádní Retro! Díky moc za ukázku...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

jarse
Veterán
Veterán

Příspěvek od jarse »

Jedna z mých sběratelských fantazií ..... Dát dohromady, sesbírat, sehnat, kompletní set této série.
Díky za ukázku .... ;)
předmět zájmu : Češi v NHL + karty reprezentace ČR + base sety (historie, legendy)
webová stránka: http://www.jarsecards.websnadno.cz
facebook : Jarse Karty
fotogalerie: http://www.jarse.rajce.net
Nabídka karet: http://www.jarsekarty.rajce.net

frodo
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frodo »

jarse píše:
ned 20. bře 2022 6:50:37
Jedna z mých sběratelských fantazií ..... Dát dohromady, sesbírat, sehnat, kompletní set této série.
Díky za ukázku .... ;)
...tu mňa odradili tí angláni,rakúšania atd. zaujímavé že, pri otváraní ich bolo viac ako favoritov...ale jedno plus-žiadny duplikát..
ešte prikladám jednu chybu ILAVSKÝ..nie Ilvasky

Obrázek
Obrázek
2007-08 ITG SUPERLATIVE AUTO. 31/50
2013-14 ITG DECADES 90 AUTO.18/144
2015-16 UD PREMIER LEGENDARY SIGN. 9/15
2013-14 ITG DECADES 90 FRANCHISES 7/14

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“