Lednový mix

Odpovědět
bellda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Lednový mix

Příspěvek od bellda »

Letošní první nákup obsahoval kromě již dříve popsané plechovky UD 1 také několik balíčků.
Obrázek

Začneme od nejstaršího kousku, O-Pee-Chee 2002-03. Série Topps, O-Pee-Chee, patří k mým oblíbeným už od devadesátých let, když jsem začal sbírat karty. Bylo úžasné tehdy tahat karty se jmény jako Gretzky, Sakic, Messier, Roy, Hašek, Kariya .... Právě proto jsem si balíček koupil, abych si připomněl tu dobu.

Obrázek

Dva naši hráčí a k nim Brodeur, Sakic či Belfour, spokojenost. A dokonce i jeden insert se našel.

A ten mě dost potěšil. O-Pee-Chee snad nemůžou zklamat.

Obrázek

Jako další jsem otevřel Between The Pipes 2011-12. Zde jsem čekal nějakou kartu do sbírky Curtise Josepha, doufal jsem i v nějaký insert. Bohužel, CUJO se nekonal. Spousta karet nadějných mladíků a jak už to bývá, nikdo se v NHL neuchytil. Radost mám snad jen s karet Felixe Potvina a borců v dresu USA
Něco málo na ukázku ...

Obrázek

Obrázek

Následuje balíček Champ's 2015/2016. Tuhle sérii jsem jsem naživo ještě neviděl, tak to byl pokus, co balíček ukrývá. Kromě řadovek jsem našel jednu paralelku Gold Variant Front a jednu rybu *rfl* Mě osobně se tenhle druh karet líbí, takže časem plánuji doplnit o další karty.

Obrázek

Ročník 2017-18 zastupuje jeden balíček MVP. Další moje oblíbená série konce devadesátých let. Nádherné karty a super jména. Tahle řada 17/18 mě moc neoslovila. Provedení karet není zrovna podle mých představ, pořád mám v hlavě ten design let 98/99 nebo 2000/2001. Alespoň jsem získal dalšího zástupce Slovenska a dva borce v dresu Caroliny do sbírek. A našel se i jeden insert NHL Player Credentials Level 1 Access - Braden Holtby

Obrázek

A jsme ve finále, poslední balíček, od kterého si slibuji parádní karty. Allure 2019-2020
Allurky nezklamaly, pěkné karty a slušná jména na řadovkách

Obrázek

Co mě ale opravdu potěšilo, byla parádní paralelka Pewter - Carey PRICE.

Obrázek

Opět jsem se pobavil, objevil nové série, pár karet do sbírky jsem také přidal, takže celkem spokojenost *placnuti*
LEGENDY DEVADESÁTEK - CURTIS JOSEPH - ČEŠI A SLOVÁCI Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“