3 paklíky (Vanguard 02-03, Portfolio 15-16 a Zlatej)

Odpovědět
RetroMan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

3 paklíky (Vanguard 02-03, Portfolio 15-16 a Zlatej)

Příspěvek od RetroMan »

Tak a je to tady, můj první brejk na fóru. Rozbalil jsem Vanguard 2002-03, UD Portfolio 2015-16 a jeden Goldík. Pojďme na to.

Vanguard 2002-03:
Tak trochu gólmanský balíček, což vítám. Velkou radost mi udělal Brodeur na Ltd. (1:5, 51/450)
Vanguard.jpg
UD Portfolio 2015-16:
Super jména - Dacjuk, Jašin, Bure, Dubnyk, Kopitar, jeden nováček Rookie Phenom (1:5), povedené fotky IMHO. Tenhle styl karet mi sedí.
Portfolio.jpg
A teď zlatej hřeb - únorový HK Gold.

2x insert Under 25 - oba hráči stabilně a slušně hrávají ve svých klubech, Nico Hischier, jednička draftu 2017.

Krásné inserty excelentního střelce B. Hulla (Donruss Priority, Direct Deposit limitovaný do 3000) a S. Samsonova (Hands od Gold).

The Great One neurazí nikdy, tady je na insertu The Year od Great One (1:6).

Bryan Berard - jednička draftu 1995. Tak trochu nenaplněná očekávání ohledně kariéry, ale nutno dodat, že měl i kopec smůly. Před koncem kariéry si krátce zahrál v KHL. Tady na insertní kartě Major Material z Donruss Limited Fabric of The Game, limitovaná 476 /1000.

Yellow Printing Plate - M. Grabovski. Plejty moc nemusím, no ale co už, taky jsou to karty.

Luxusní Eli na Clear Cut Winners - limit (079/100).

Morgan Rielly na EXQUISITE ve stylovém limitu 44/149. Moc pěkná karta.

No a na úplný závěr - bývalá opora Letců, podepsaný Jeff Carter (06/10).
Gold.jpg
Suma sumárum - spokojenost. I když jsem nehitnul hlavní pecky, celkově prostě spokojenost, jen jsem mohl chytit i nějakého toho gólmana-tak třeba příště. Krásné karty, něco z toho půjde do sbírek, plnění myslím vyvážené a celkově jsem si rozbalování náramně užil.

P.S. Omlouvám se za kvalitu fotek, je to můj první příspěvek s fotkama. Musím říct, že jsem s tím dost zápasil a lepší už to nejspíš nebude.
*thks*
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Moje NABÍDKA karet http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 43&t=15925
Nabídka karet rozdělená podle týmů https://cardsretroman.rajce.idnes.cz
Datum poslední aktualizace nabídky: 17.4.2020

Sbírám karty Arizona / Phoenix Coyotes

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“