tak i já jsem podlehl síle epacku. Název threadu jsem si pujčil od pana reklamy na epack chrostika, takže za něj díky, nemůžu bejt furt originální

dáme si nějakou omáčku. jednou(včera) takhle večer, nevim co bych roupama otevřel. tak jsem udělal to co dělám asi tak 300x , což je sledování tohoto fóra.Protože mě potěší vidět co vytáhli místní borci, je to tak mám radost i za Vás. No ale zpět. co jsem viděl???
Viděl jsem nsxhitmana jak vytáhnul ze dvou balíčků podpis connora. Ted si řikáte, že jse mvůl a hned jsem taky musel hledat connora.... néééééééééééé

nicméně mě zaujalo, cituji: "Kliky odkrývám jednu kartu za druhou, chvilka napětí a ... začala hulákat siréna. Klasika při hitu na e-packu." konec citace:)
hmmmm hmmmmm do prčic jaká siréééééna???? už jsem pár packů otevřel a vždy bez fanfár, tak vo co jako jde???
no tak to se musí prozkoumat. hitman potřeboval 2 packy, hmmm ten je dobrej, počítám, tak dvakrát lepší než já, hmmm tak vemu 4....
nebudu už remcat, už vim jaká siréna, ale nikomu to neřeknu, at si každej poslechne tu svojí, stejně je to nejsladší zvuk:)))
tak se na to jdem podívat co padlo
pořadí už si nepamatuju, takže řazení neřazení:) klasicky jakože hit dole
retro

rainbow

retrorookie

McAvoy retro rainbow

to proč se tyhle balíčky otevíraj, teda aspon já to proto dělám, barevný klingbergy, to je oč tu běží:))) nicméně zde byl joe pavelsk red prism /199

no a ted pár teček:)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kašlu na tečky, nebudu si tu z Vás dělat srandičky, hit sice asi jo, ale obrázek docela nuda

nicméně je to úplně obyč podpisovka, žádnej limit nic no, ale docela dobrý jméno Brock Boeser, zase, nuuuuda, toho cpou všude mi přijde:)
jak jste si jistě všimli, je to z víc než 4 balíčků, siréna na mě čekala už ve třetim balíčku a docela mě nažhavila, takže jsem ještě pak něco přikoupil, to jsem namíchal do obsahu nahoře... takže toto byl obsah 7 paklů
no a dneska ráno jsem si hned dal další dva...protože mě prostě dostali no, lumpové, ale obsah taky dobrý ne?

2 balíčky, dvě barvičky.... co tu hergot plácám a zdržuju nás všechny, jdu si raději na e pack něco rozbalit:)