No, jdeme na to...

První byly synergy. Dubois neurazil, Pavel Bure ok. Haydn Fleury bek s potenciálem.
Teď už k Platinumkám

Dvakrát stejná karta, nic moc a řadovky, nic moc...., teď už asi nic moc pěkného nenajdu, to nám to hezky začalo, myslel jsem si...

Butcher nováček .... dobrý no, v Devils není moc dobrých hráčů, tak aspoň něco. Barkov, Aho, Mantha - jedni z nejlepších hráčů, ve svých týmech, neurazí. Capitals zatím stále žádní. Ovechkin by bodl.

Lundqvist super, jeden z mých oblíbených brankářů, díky svému vystupování a tak dál, je to zkrátka sympaťák, další karta Victor Hedman, letos v Play off nejlepší hráč Tampy a nejlepší obránce, dobrá trefa.
Třetí retro Connor McDavid - paráda, přál jsem si nějakého vytáhnout, karta se mi líbí, tohle byl asi strop.
A 4. karta - Brock Boeser - super, hned nejlepší nováček. Udělal mi radost.
No a jdeme na Artifacty.
Nebudu to protahovat a balíček fotit na 10 fotek, i když bych rád.
Ale konečně to přišlo, hráč Washingtonu Capitals. Konečně. Karta mi udělala velkou radost.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
navíc s podpisem, super
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
není to Ovie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
parťák Kempného z obrany a náš nejlepší bek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
JOHN CAAAAARLSON

Karta mi udělala velkou radost, nečekal bych, že něco podobného můžu vytáhnout, nejsem moc dítě štěstěny, teď bych řekl, že to bylo docela fajn rozbalování, které mě rozhodně neurazilo.
Zde ještě jednou samotná fotka.