jako již tradičně, nový měsíc, nové modré balíčky a opět se mi dva balíčky podařily ulovit i přesto, že zmizely velice rychle. Samozřejmě jsem si k nim přihodil bonusový balíček. Tentokráte má volba padla na starší raritku - 1997-98 BAP Ser. B Hockey Hobby balíček.
Výsledek si opět každý z Vás může posoudit dle vlastního měřítka. Já Vám dopředu děkuji za shlédnutí.

Pojďme se tedy na jednotlivé balíčky podívat.

1. Modrý balíček - Opět se znovu potvrdilo, že v modrých můžeme najít cokoliv. Radost otevírat. Jeff Hackett je v limitu /4750 a kartu Artistic Impressions s Keithem Tkachukem vidím poprvé za dobu co sbírám.

1997-98 BAP Ser. B Hockey Hobby balíček - V každém balíčku se nachází podepsaná karta. Řekl bych, že stejně jako jersey Pariseho v minulém balíčku bude i tato mít brzy svého správného majitele.

2. Modrý balíček - Opět plno krásných karet, celkově když se na to podívám, těch brankářů bylo hodně. Možná by to mohlo něco znamenat.

Ano chybí jedna karta.
Ano, skutečně tam byla.

Po včerejším otevření balíčků jsem nebyl ničeho schopen, jaký to byl šok a nepopsatelný pocit. Dnes již mohu napsat tento příspěvek, poděkovat celému týmu hokej-karty nejen za tento skvělý produkt, ale hlavně práci, kterou odvádí. A nakonec znovu děkuji Vám za shlédnutí a u červencových modrých balíčků se opět uvidíme.