Mix balíčku ....

Odpovědět
Mac
Nováček
Nováček

Mix balíčku ....

Příspěvek od Mac »

Zdravim , otevíračka svatečních balíčků mě navnadila tak jsem nemohl jinak než otevřít několik dalších balíčků byly to:

2016-17 UD Tim Hortons Hockey Hobby 2x
1999-00 Topps Chrome Hockey 3x
2013-14 ITG Between the Pipes Hockey HOBBY 1x
2013-14 Panini Prizm Hockey Hobby 1x
2007-08 ITG Between the Pipes Retail 2x
1994-95 Fleer Ultra Hockey Series 2 1x
1999-00 Pacific Prism Retail 1x

http://mac13.rajce.idnes.cz/Oteviracka_balicku_2/#

Tak posuďte sami jestli to stálo zato......

Za kvalitu fotek se omlouvám nebylo dobré světlo.

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Re: Mix balíčku ....

Příspěvek od SteveRogers92 »

Ty Fleerky jsou parádní karty. A podpisovka Warda taky dobrá akorát ten podpis takový nic moc To spíš vypadá jako nějaká arabština :D Ale jinak povedený break ! Jen by mě zajímali jména na kartách Preds.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

The Thing
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od The Thing »

Jj, podpis Warda je opravdu zajímaví :) Jinak za mě osobně nejlepší balíček (když nepočítám podpisovku) 13/14 Prizm, nejen že jsou to moc pěkné karty ale navíc Rookie Červenky a hlavně Immortalized Larry Robinson se povedl :thumbup:

Díky za break

Jinak, pokud se nemýlím, tak na těch Topps kartách Predátorů jsou: Sebastien Bordeleau a Sergei Krivokrasov.
Sbírám převážně karty těchto legend: Pat LaFontaine, Mario Lemieux, Rod Brind'Amour

Můj wantlist: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=12612

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

The Thing píše:Jj, podpis Warda je opravdu zajímaví :) Jinak za mě osobně nejlepší balíček (když nepočítám podpisovku) 13/14 Prizm, nejen že jsou to moc pěkné karty ale navíc Rookie Červenky a hlavně Immortalized Larry Robinson se povedl :thumbup:

Díky za break

Jinak, pokud se nemýlím, tak na těch Topps kartách Predátorů jsou: Sebastien Bordeleau a Sergei Krivokrasov.
Ty karty Preds sis musel najít někde na netu . Mi neříkej že máš tak dobrý zrak. :wtf: :lol:
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

The Thing
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od The Thing »

SteveRogers92 píše:
The Thing píše:Jj, podpis Warda je opravdu zajímaví :) Jinak za mě osobně nejlepší balíček (když nepočítám podpisovku) 13/14 Prizm, nejen že jsou to moc pěkné karty ale navíc Rookie Červenky a hlavně Immortalized Larry Robinson se povedl :thumbup:

Díky za break

Ty karty Preds sis musel najít někde na netu . Mi neříkej že máš tak dobrý zrak. :wtf: :lol:

Jasňačka, našel jsem to bokem ale musím se pochlubit že aspoň to Sergei jsem z tý druhý karty rozluštil :)
Sbírám převážně karty těchto legend: Pat LaFontaine, Mario Lemieux, Rod Brind'Amour

Můj wantlist: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=12612

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“