Vzal jsem si 4 balíčky nových OPC Platinum, loňské se mi moc líbily a tak jsem byl zvědavý na ty nové. Tady je výsledek.
1. balíček
V prvním balíčku pěkný insert Retro - Max Pacioretty.
2. balíček
Ve druhém balíčku další insert Retro - Ray Bourque, rookie karta - Sam Bennett a paralelka Rainbow - Marcel Dionne.
3. balíček
Ve třetím balíčku rookie karta - Devin Shore a celkem už třetí insert Retro - Jonathan Toews v paralelní verzi Rainbow.
4. balíček
A nakonec poslední balíček, dvě rookie karty - Oscar Lindberg a Noah Hanifin v paralelní verzi Traxx
Letošní OPC Platinum jsou stejně jako ty loňské pěkné. Velmi se mi líbí inserty Retro, hlavně to barevné pozadí, ty jsou moc povedené. Celkově určitě spokojenost, jen menší kaňka, že jsem nevytáhl ani jednoho brankáře, snad přístě
4 balíčky 15-16 OPC Platinum
Re: 4 balíčky 15-16 OPC Platinum
škoda, že to nie je ako minulý rok úplné iná séria, ale iba doplnili "Platinum" k obyčajným OPC
To som ani nevedel :O skoda no a popravde ten dizajn sa mi pred rokom pacil viac...snad ked to budem drzat v rukach, zmenim nazor najlepsi balicek bol podla mna 2. Pekne inserty a mená na nich, ani nováčik nie na zahodenie
Sám jsem ty karty o víkendu taky rozbaloval a musím říct, že naživo vypadají opravdu líp, hlavně ty paralelní verze stojí za to... Mně osobně se líbí a spokojenost byla i s plněním... Za tu cenu pěkný