4 balíčky 15-16 OPC Platinum

Odpovědět
Hockeyman
Zkušený
Zkušený

4 balíčky 15-16 OPC Platinum

Příspěvek od Hockeyman »

Vzal jsem si 4 balíčky nových OPC Platinum, loňské se mi moc líbily a tak jsem byl zvědavý na ty nové. Tady je výsledek.

1. balíček

Obrázek

V prvním balíčku pěkný insert Retro - Max Pacioretty.

2. balíček

Obrázek

Ve druhém balíčku další insert Retro - Ray Bourque, rookie karta - Sam Bennett a paralelka Rainbow - Marcel Dionne.

3. balíček

Obrázek

Ve třetím balíčku rookie karta - Devin Shore a celkem už třetí insert Retro - Jonathan Toews v paralelní verzi Rainbow.

4. balíček

Obrázek

A nakonec poslední balíček, dvě rookie karty - Oscar Lindberg a Noah Hanifin v paralelní verzi Traxx

Letošní OPC Platinum jsou stejně jako ty loňské pěkné. :thumbup: Velmi se mi líbí inserty Retro, hlavně to barevné pozadí, ty jsou moc povedené. Celkově určitě spokojenost, jen menší kaňka, že jsem nevytáhl ani jednoho brankáře, snad přístě :)

Dodko02
Hvězda
Hvězda

Re: 4 balíčky 15-16 OPC Platinum

Příspěvek od Dodko02 »

škoda, že to nie je ako minulý rok úplné iná séria, ale iba doplnili "Platinum" k obyčajným OPC *bang*

Itchiboy
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Itchiboy »

To som ani nevedel :O skoda no a popravde ten dizajn sa mi pred rokom pacil viac...snad ked to budem drzat v rukach, zmenim nazor :) najlepsi balicek bol podla mna 2. :) Pekne inserty a mená na nich, ani nováčik nie na zahodenie

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Sám jsem ty karty o víkendu taky rozbaloval a musím říct, že naživo vypadají opravdu líp, hlavně ty paralelní verze stojí za to... Mně osobně se líbí a spokojenost byla i s plněním... Za tu cenu pěkný *cl*

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“