kdo Žížu neznate tak je to ta mega koule ale jak muzeme byt spoluhraci když jsi mě dal gola?pavelbart píše:Žížo, v tom se taky shodneme... Nebýt tebe, fakt se toho rozjíždí méně....
Pro ty, kdo žížu neznáte - my jsme spoluhráči z fotbalu...
2x Artifacts 14-15, 2x Gold
Re: 2x Artifacts 14-15, 2x Gold
Vlastňák...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
aha... tak to uz si ani nevzpomenu ale budiž ti odpuštěnopavelbart píše:Vlastňák...
- Tkachuk007
- Veterán
Já se vyjádřil nepřímo s tím Lindrosem. Samozřejmě bych si Classics Vault nekoupil do originální série Classics. Počkal bych si na tu pravou. Proto vás chápu, že Haška vault nechcete. Jen bych ten produkt ostatním nehanil a byl by mi putna.
Ty Vault jsou super pro nahodilé pořízení krásné karty s pěkným memo za dobrý peníz. Třeba do vedlejší sbírky týmu. Prostě jen tak pro radost. Ne však pro toho, kdo chce kompletovat původní BAP - ITG např. Ultimate apod.
Věřím tomu, že karty měli někde v šuplíku . Nedokážu si představit, že by dotiskávali takové množství různých druhů karet. Možná jsem naivní, ale v tomto případě je to snad i lepší, než pochybovat. To by bylo na zbláznění. To bych potom mohl začít dumat, jestli karty náhodou nepodepisuje firemní padělatel podpisů
Ty Vault jsou super pro nahodilé pořízení krásné karty s pěkným memo za dobrý peníz. Třeba do vedlejší sbírky týmu. Prostě jen tak pro radost. Ne však pro toho, kdo chce kompletovat původní BAP - ITG např. Ultimate apod.
Věřím tomu, že karty měli někde v šuplíku . Nedokážu si představit, že by dotiskávali takové množství různých druhů karet. Možná jsem naivní, ale v tomto případě je to snad i lepší, než pochybovat. To by bylo na zbláznění. To bych potom mohl začít dumat, jestli karty náhodou nepodepisuje firemní padělatel podpisů
asi tak bych to taky videl, mam urcity hlavni serie do ktery bych vault nebo neco podobnyho nebral ani omylem, ale kdyz jsem videl itg superlative vintage quad ve vaultu tak mi to bylo jedno a byl sem rad ze mam tu spravnou, skaredejsi a drazsi.
pak mam ale sbirku vedle kde jsou ruzny takovy memo karty kde mi jde spis o obsah tak tam bych si ji poridil - i kdyz jsem si teda zadnou zatim neporidil:-)
myslis Tkachuku ze jsou firemni padelatele? Treba jo a az se to vsechno provali tak bude alespon s cim topit
pak mam ale sbirku vedle kde jsou ruzny takovy memo karty kde mi jde spis o obsah tak tam bych si ji poridil - i kdyz jsem si teda zadnou zatim neporidil:-)
myslis Tkachuku ze jsou firemni padelatele? Treba jo a az se to vsechno provali tak bude alespon s cim topit
Co se týče Vault sérií, souhlasím v plném rozsahu s Pavlem, vypadá to jako podvod a dle mého názoru opravdu je už jsem viděl na Bayi pár parádních karet Paulíka Kariyovyho, ktery rozhodně v původní verzi nikdy mít nebudu, ale jakmile jsem si všiml razítka V, absolutně jsem ztratil zájem, možná jsem trochu úzkoprsej, ale tohle podporovat nebudu. Na druhou stranu je myslím zbytečny o tom někoho přesvědčovat, otvírat oči a podobně. Za prvé by si každej měl udělat svůj názor a většinou je dobry si za ním stát. Za druhé, my sběratelé v ČR, jsme malá kapička v moři, hlavní tržní síla je někde jinde a zámořští sběratelé jsou zase trochu jiní, takže si bohužel i taková série najde spoustu příznivců...
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
Ja tedy na zahranicni fora a jiné diskuze nechodim. Vi ale někdo, jak to vnimaji sberatele v zamori? Jasne, dle cen jde usuzovat, jde mi ale o nejakou vetsi nevoli, vedle Pavla a jinych u nas co kupovali 1/1 karty od ITG tolik let, jich bude v zamori nekolikanasobne vice a vůbec bych se nedivil, kdyby se s nima chtěl nejaky manik soudit.
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Předně díky za pochvalu. Bohužel to však není pravda, u mé druhé sbírky (Nabokov) to problém je, resp. není Abych řekl pravdu, tak jsem se tím nikdy takto podrobně nezabýval. Od zvěřejnění náhledů k této sérii (1V1) jsem si řekl, že tyto karty nechci a od té doby mě nechávají chladným. Problém vyřešen Raději si počkám a koupím karty původní, za vyšší cenu. Co se týká ostatních sběratelů, tak to také neřeším, je přeci každého věc, co sbírá, a za co utratí své peníze. Rozhodně ale tyhle lidi neodsuzuju, chápu i jejich názor (nedostupnost původních karet, jejich cena, historické memo atd.). Je to v podstatě podobné jako Expo karty, někteří je sbírají, jiní zase ne a vůbec tyto karty neuznávají, ale to je zase na jiné povídání. Karty za 1 of 1 rozhodně nepovažuju, jak 1V1, tak Expa (u Expo karet jsem změnil svůj názor, to byla kdysi má mladická nerozvážnost)Maurice Richard píše:závidim těm kdo sbírá staré inserty a s tímhle nemá starosti! Třeba Valento a jeho sbírka. To se vždy těším co nového ukáže!? Jeho pošta je vždy Paráda! Jen pro příklad uvádím jeho. Jsou tu i další a omlouvám se že je nejmenuji. My ostatní máme problém ! I když vlastně nemáme ....
Již dříve mě znechutili Expo karty, které jsou v podstatě předzvěstí Vaultů. Dříve jsem si myslel, že pro Expo orážejí původní vydané karty, bohužel to ale není pravda. Nelze se tedy divit, že mají spoustu karet nasyslovaných někde ve skladech. Podle mého názoru jsou Vault karty neoražená Expa a kvůli krachu firmy s nimi naložili tak, jak s mimi naložili = 1V1. Tady vysvětlení.
Já mám ve sbírce Fall Expo 1/1
A tady máme Spring Expo 1/1.
Valento, díky za postřeh, to spojení Vault a expo mě nenapadlo a jeví se to jako hodně pravděpodobné vysvětlení.
Ano uznávám, karty zhnusit sběratelům je zbytečné.
Na druhou stranu, určitá "osvěta" není od věci. Je spousta lidí, kteří se nevěnují kartám denně. A nesledují všechny série nijak podrobně, asi není od věci jim říci, co vlastně série je. Že to není pravá 1/1. Nemyslím si, že je dobré nechat nějakého laika v tom, že má něco cenného. Jakože i na ebayi sleduji pár lidí s málo feedbacky, kteří si dle ceny asi myslí opak, nebo naopak čekají na lidi, kterří se v kartách tolik nepohybují. Jak píše Deiv, za mořem je spousta lidí, kteří sérii berou, co jsem tak vysledoval, tak hlavně Kanaďané, kteří zřejmě z nějaké nostalgie berou od ITG vše. Jeden můj dodavatel mi například poslal nabídku karet, jako vždy po nové sérii, a byly to desítky, možná stovka karet. To samé mi teď posílal z USED a ceny jsou pořád stejné, jako byly vždy. Na druhou stranu, jiný dodavatel mi karty "nových ITG a LEAF" skoro nenabízí a když, tak za pakatel. Pak mám ještě jednoho a ten mi posílá karty a až potom domlouváme ceny. Dal mi tam pár Vaultů (co jsou na shopu) a s cenami co jsem nabídl, souhlasil...
Podpisy - tam to je jasné, mluvil jsem s několika hráči a opravdu je podepisují, jestli si sami hráči udělají razítko, to je jiná, ale jinak bych se toho nebál.. Hlavně UD je kolos, tam bych se ničeho, co by je mohlo potopit, nebál. Ty si nelajznou udělat nějakou prasárnu.
Ano uznávám, karty zhnusit sběratelům je zbytečné.
Na druhou stranu, určitá "osvěta" není od věci. Je spousta lidí, kteří se nevěnují kartám denně. A nesledují všechny série nijak podrobně, asi není od věci jim říci, co vlastně série je. Že to není pravá 1/1. Nemyslím si, že je dobré nechat nějakého laika v tom, že má něco cenného. Jakože i na ebayi sleduji pár lidí s málo feedbacky, kteří si dle ceny asi myslí opak, nebo naopak čekají na lidi, kterří se v kartách tolik nepohybují. Jak píše Deiv, za mořem je spousta lidí, kteří sérii berou, co jsem tak vysledoval, tak hlavně Kanaďané, kteří zřejmě z nějaké nostalgie berou od ITG vše. Jeden můj dodavatel mi například poslal nabídku karet, jako vždy po nové sérii, a byly to desítky, možná stovka karet. To samé mi teď posílal z USED a ceny jsou pořád stejné, jako byly vždy. Na druhou stranu, jiný dodavatel mi karty "nových ITG a LEAF" skoro nenabízí a když, tak za pakatel. Pak mám ještě jednoho a ten mi posílá karty a až potom domlouváme ceny. Dal mi tam pár Vaultů (co jsou na shopu) a s cenami co jsem nabídl, souhlasil...
Podpisy - tam to je jasné, mluvil jsem s několika hráči a opravdu je podepisují, jestli si sami hráči udělají razítko, to je jiná, ale jinak bych se toho nebál.. Hlavně UD je kolos, tam bych se ničeho, co by je mohlo potopit, nebál. Ty si nelajznou udělat nějakou prasárnu.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Jen poslední poznámku. To, proč mi nevoní VAULT není proto, že mám ve sbírce plno těch "orig. karet". To mi začalo vadit až mnohem později. Prostě hned po vydání jsem ty karty monitoroval a došel jsem k tomu, co píšu nahoře. Až potom mi začal přecházet chuť na Hašany, i ty ostré, od ITG.
Pavle, neuraž se, prosím, neřvi, neobviňuj mě z "rozjebávání", ale hoď to prostě za hlavu a vezmi si z toho třeba poučení pro příště... Já to nechtěl hned zkraje rozmazávat, protože už jsem psal, že Tvůj shop a celkově jeho vedení je na výbornou, ale jak jsi ty poslední Gold balíčky vystavil, tak to už jsem si říkal hned, že to je průser dát toho Hossu coby hlavní tahák, že se určitě někdo ozve a popravdě, já se tomu ani moc nedivím. Tu kartu přeci asi není možné vytáhnout z nějakého ofiko boxu či balíčku, ne? Já tomu zase tolik nerozumím, ale psal jsi tu, že se tyhle karty posílají coby "všimné" velkým odběratelům, jestli se nepletu... Nechal bych tyhlety Expa, Vault, Fathers Day a další svému osudu někde na eBay, tam podle mě patří, ale ofiko s nimi "kšeftovat" (neuraž se, prosím), to už smrdělo kritikou od začátku, i když ty pakly hned zmizely, ale to jsme prostě my - Češi! Snad Tě to ale nenaštve a neodradí!
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
Ne vůbec, díky za názor a vezmu si ponaučení. (A dám tam Vault - samozřejmě si dělám srandu).
Já jsem ani Hossu nebral jako extra hit, ale zajímavost. I proto byl společně s Waynem, který sám o sobě další tahák nepotřebuje. Seděli jsme s kolegyní a dělali různé sestavy a ten Gretza byl s Hossou dobrá dvojka. Ty další sestavy byly buď nic moc, nebo hodně drahý...
Takže jsem ho tam dal a nenapadlo mě, že by to někdo mohl vnímat tak negativně, moje chyba. I po přečtení toho, co je Father´s Day (jelikož jsem taky otec ) jsem si říkal, že zajímavost dobrá:-). Ta distribuce mi není úplně jasná, měl jsem za to, že to v den otců může od distributora koupit kdokoliv, ale to není podstatné, každopádně za kartu jsem dával cca 50USD, nevím přesně, mám ji strašně dlouho. Tipuji podle ceny, která byla napsaná. Co se týče ebaye, karty Fathers Day se prodávají celkem slušně, ale to je zase tou Amerikou...
Já jsem ani Hossu nebral jako extra hit, ale zajímavost. I proto byl společně s Waynem, který sám o sobě další tahák nepotřebuje. Seděli jsme s kolegyní a dělali různé sestavy a ten Gretza byl s Hossou dobrá dvojka. Ty další sestavy byly buď nic moc, nebo hodně drahý...
Takže jsem ho tam dal a nenapadlo mě, že by to někdo mohl vnímat tak negativně, moje chyba. I po přečtení toho, co je Father´s Day (jelikož jsem taky otec ) jsem si říkal, že zajímavost dobrá:-). Ta distribuce mi není úplně jasná, měl jsem za to, že to v den otců může od distributora koupit kdokoliv, ale to není podstatné, každopádně za kartu jsem dával cca 50USD, nevím přesně, mám ji strašně dlouho. Tipuji podle ceny, která byla napsaná. Co se týče ebaye, karty Fathers Day se prodávají celkem slušně, ale to je zase tou Amerikou...
neboj se Necáku na rozjebávání jsem tu expert ja a nikdo se me do toho nebude montovat... tak se neboj ze by te nekdo z neceho takoveho obvinil
Co jsem měl možnost "povídat" s dodavateli, tak je to podobné jako u nás, moc to lidi asi neberou jako 1/1, ale je to levný, tak proč ne... Někdo je rád, že to je venku, někdo vůbec...zette píše:Ja tedy na zahranicni fora a jiné diskuze nechodim. Vi ale někdo, jak to vnimaji sberatele v zamori? Jasne, dle cen jde usuzovat, jde mi ale o nejakou vetsi nevoli, vedle Pavla a jinych u nas co kupovali 1/1 karty od ITG tolik let, jich bude v zamori nekolikanasobne vice a vůbec bych se nedivil, kdyby se s nima chtěl nejaky manik soudit.
- Maurice Richard 9
- Veterán
Přídám také svůj pohled ohledně Valut serie.Nepořídil jsem si a ani nepořídím jedinou kartu Jardy.Taky se mě nechce věřit,že by to bylo někde v šuplíkách a čekalo se na nějakou dobu kdy se to pustí.Viděl bych to na nějakou šmelinu.Jak tu psal Pavel,ten prodejce na Ebay,co ten tam nabízí od BAP a nebo ITG karty,které se jen tak nevidí.Kde ten to najednou vzal.To jsou stovky karet,které nejsou jinak k vidění.http://www.ebay.com/usr/north-of-7?_trk ... 7675.l2559...
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
Ten prodejce North of 7 měl vždycky tuny ITG karet na prodej. Je to podle mě nějaký velký odběratel nebo přímo člověk napojený na ITG.
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
North of 7 me pekne vytaci s tim co vzdycky da do nabidky... bych si mohl udelat pravidelny bankovni prikaz a posilat mu 3000kc za 2-3 karty mesicne...
No jo north...buhvi kdo to je. Neprespokladam ze sberatel kterej pouští sbírku. Je možný ze třeba něco sbíra ale to co prodava bych řekl ze ve sbírce nemel. Když jsem totiž kompletoval ten itg superlative vintage quad tak z šesti karet bylo pět od northa...ale tím způsobem ze z limitu /9nabidl jednu. Tu jsem bral vždycky já protože sem to nahodil abych o ni neprisel(přece jenom limit /9)a za týden tam mel tu samou například Toronto.sla za půlku ale stejne sem to nechtěl priste riskovat...a pak se u něj objevila zase. Takže on mel třeba 3,4, karty z limitu /9. Je to vlastně trochu divny co?nebudu se v tom ale moc stourat
- Tkachuk007
- Veterán
Beru od něj hodně. Jsem za takového prodejce rád. A šťourat se v tom, kde to nafasoval, nehodlám
Vystačím si s doměnkou, že je nějakým způsobem napojen na ITG.
Vystačím si s doměnkou, že je nějakým způsobem napojen na ITG.
presne tak bych to taky videl, ja si rikam ze mel sakra velky stesti pri rozbalovani jen me stve ty jeho fotky,,,nekolik vedle sebe a kdyz vidim co vsechno mel v nabidce a uz je prodany tak me to stve, ale zas lepsi doprat radost jinym nez aby me north zbankrotoval:-)