7x Pacific
Re: 7x Pacific
To už jste pánové hodně odbočily, ale co se dá dělat, nejsou všichni čestní a poctivý sběratelé. Já mám za poslední dobu bohužel hned dvě špatné zkušenosti a to s uživateli GoFlyersGo a JBC, ale to bychom tu mohli debatovat do rána...
Columbus Blue Jackets a Sam Gagner.
Přesně tak, nechme toho a pojďme hodnotit tento break, který se povedl.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
se omlouvám za ten offtopic, nějak sem měl asi potřebu se k tomu vyjádřit...přecejen se nejde upe dycky spokojit s uznalým pokýváním hlavou u počítače a následným, jak by řekl klasik (matty gol): "Pěkné, gratulace "
kdo má tu moc at ty příspěvky mimo mísu klíďo smaže...
break je samozřejmě skvělej...víc takových!!
kdo má tu moc at ty příspěvky mimo mísu klíďo smaže...
break je samozřejmě skvělej...víc takových!!
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767
Jo tak pod to se klidně podepíšu. Nikdy jsem o něm nic špatného z hlediska transakcí skutečně neslyšel, ale to z něj nedělá dobrého sběratele a už vůbec ne člověka, který by šel na toto forum, kterému se ještě před pár měsíci vysmíval a urážel ho veřejně, s dobrými úmysly. Nevidím důvod, proč bych zrovna někoho takového měl přehlížet a přetvařovat se. Člověka, který dokázal rozhádat tolik lidí, co Resa, opravdu nesnesu. To je holý fakt. A napíšu si to klidně do podpisu.
Ti, kdo chodili, nebo chodí na sk forum, ví, co o tomto foru ještě hodně nedávno psal. A teď tady chce působit? Proč proboha? Protože na sk není nikdo, koho by dokázal rozjebat?
Moje snaha je taková, abychom se lidem jeho typu, široce vyhýbali. Jednoho krásného dne se totiž můžeme probudit a zjistit, že se tady půlka lidí hádá, jako tomu bylo na sk foru, a nestojí to tady za to, abychom zde trávili svůj volný čas. Byla by to strašná škoda, tak se ostatní nedivte mému agresivnímu postoji vůči tomuto "sběrateli".
Z jeho setrvání zde nekouká nic dobrého.
A reso, prosím už se k tomu tady nevyjadřujte, jsou SZ. Tady se máme bavit o breaku...
Z mé strany jde o prevenci.
Ti, kdo chodili, nebo chodí na sk forum, ví, co o tomto foru ještě hodně nedávno psal. A teď tady chce působit? Proč proboha? Protože na sk není nikdo, koho by dokázal rozjebat?
Moje snaha je taková, abychom se lidem jeho typu, široce vyhýbali. Jednoho krásného dne se totiž můžeme probudit a zjistit, že se tady půlka lidí hádá, jako tomu bylo na sk foru, a nestojí to tady za to, abychom zde trávili svůj volný čas. Byla by to strašná škoda, tak se ostatní nedivte mému agresivnímu postoji vůči tomuto "sběrateli".
Z jeho setrvání zde nekouká nic dobrého.
A reso, prosím už se k tomu tady nevyjadřujte, jsou SZ. Tady se máme bavit o breaku...
Z mé strany jde o prevenci.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Great results for just seven packs of Pacific. Congrats on the Hemsky and Selanne!
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky