Baseball Trading Cards Playoff Conteders 2011

Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

Baseball Trading Cards Playoff Conteders 2011

Příspěvek od Bianconero »

Dneska mi od uživatele chaosaka dorazila 1 karta a k tomu 2 balíčky baseballových karet. Podělím se tedy se skromným breakem...

Nejprve karta, kterou jsem vzal sólo - Buster Posey, první catcher sanfranciských Giants (26 let).

Obrázek

Následně balíčky...

Obrázek
Obrázek
Gerrit Cole je Prospect Ticket RC CRYSTAL #D 228/299

Něco ke Gerritu Coleovi
To by mohlo zajímat Irbeho, coby fanouška pittsburských Pirates. Cole (za 2 měsíce 23 let) předevčírem (9. 7. 2013) odházel za Pirates svůj šestý zápas v MLB. Začínal jako starter, odházel 7 směn. Obdržel 5 hitů, 2 doběhy, oba byly připsány coby chyby jemu a dostal jeden homerun. Sám si připsal 4 strikeouty. Ze zápasu odešel jako poražený, Pirates prohráli s Atletics 2:1. Prozatímní poměr výher a proher v pozitivních číslech 4-2 pro Cola. Cole je mezi TOP 20 prospekty Pirates nejlépe hodnoceným a letos se, i kvůli zraněním tří nadhazovačů Pirates, dostal do jejich lineupu TOP 5 starting pitcherů.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Michal
Legenda
Legenda

Re: Baseball Trading Cards Playoff Conteders 2011

Příspěvek od Michal »

Pěkné karty! Nejvíc se mi líbí fotka Bourna a podle toho co píšeš, tak je Cole asi malý hit :)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

chaosak
Veterán
Veterán

Příspěvek od chaosak »

Nejvíc se mi líbí ta Winning Combos, krásné karty.

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Což o to karty vypadají docela pěkně,jen ti hráči na nich skoro stejně :) Jo a to co jsi psal Irbemu,tak z toho nerozumím skoro ničemu :))
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Bianconero
Legenda
Legenda

Michal píše:Pěkné karty! Nejvíc se mi líbí fotka Bourna a podle toho co píšeš, tak je Cole asi malý hit :)
Bourn je z těch všech hráčů tady nejostřílenější. Veskrze je to série zaměřená na nováčky.
chaosak píše:Nejvíc se mi líbí ta Winning Combos, krásné karty.
Ty vedou i u mě :thumbup:
icheius píše:Což o to karty vypadají docela pěkně,jen ti hráči na nich skoro stejně :) Jo a to co jsi psal Irbemu,tak z toho nerozumím skoro ničemu :))
Sám nevím, proč tam nejsou hráči v klasických dresech, že by problém licence? Jinak záběry bývají i lepší, tyhle jsou takové "suché". Baseballová terminologie no :D Irbe bude vědět 8-)

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

bacha!!!:-) tohle nejsou hokejove karty ... at se tu nad tim zase nekdo nepohorsuje a nevznikne tu zase debata na 5 stranek :-) :-) *lgh* *lgh* *lgh* *lgh*
ale jsou pěkny

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Pěkné kousky... osobně se těším na letošní Topps Chrome. Jinak je to tak, že Panini a Upper Deck mají v baseballu licenci hráčské asociace, licenci od ligy má jenom firma Topps a to exkluzivně až do začátku sezony 2020...
Hobby od roku 1994.

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irbe »

Bianco tak Cole by mě hodně potěšil :) Pirates teď hodně sleduji daří se jim hodně :) viděl jsem ho ve druhém jeho zápase před měsícem proti LAD živě a je schopnej házet 99MPH a do doby než prohrál tak měl 4-0 jelikož zápas trvá vždycky dlouho někdy si u toho pospím, ale vždy to dokoukám. Posledně, když jsem koukal proti Cubs Marte napálil HR za stavu 3:2 pro Cubs v 9 směně a na pálce 2 outy a 3-2 *lgh* no nakonec to Pirates projeli v 11 směně :(
AJB už se uzdravil, ale stále je zraněn Rodriguez a ještě někdo.
Z dalších hráčů dobrej je Latos za Reds ostatní mi tak moc neřeknou musel bych si je projet. Kdybys třeba vytáhl takový Scherzera z Tigers :D
tradelist: http://irbe.rajce.idnes.cz/
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irbe »

Málem jsem zapomněl jeho kariéra odstartovala strikeoutem *cheer* a ještě přidal RBI.
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

Bianconero
Legenda
Legenda

Cole je dělo, má v ruce dynamit. Hlavně aby neusnul na vavřínech a dál makal. Pokud bude dál pracovat, klidně to může vytáhnout na 101/102 mph. Navíc ovládá 5 typů nadhozů, což je naprostá paráda, a pokud aspoň 3 vypiluje k dokonalosti, tak může za 2/3 roky táhnout Pirates a hlavně, pak by si určitě řekl o angažmá v nejbohatších klubech MLB. 2-seam a 4-seam fastball má slušný a pokud je vytáhne o ty 2/3 míle nahoru, tak s jeho changeupem kolem 87/88 mph bude kralovat. Trošku připomíná zabijáka Randy Johnsona. Ten byl ale ještě o 15 cm vyšší než Cole, takže mu jeho výška dávala zase o něco víc rychlosti. Nadhazovači mají zdaleka nejtěžší pozici na prosazení se, protože ta konkurence je vyšší než u jiných postů. Jsem na něho do dalších let hooodně zvědavý.

Z českých hráčů bych podtrhl dva rychlé házeče. Marka Minaříka, tomu je teď tuším 20 let, kterého podepsali třeba Phillies a 3 roky zpátky byl na 90 mph. A pak opora Draků Brno a české reprezentace Martin Schneider (v současnosti 27 let), který byl schopný nadhodit, co si pamatuju taky zhruba 3 roky zpátky, kolem 94/95 mph.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

ASI by to mělo být v mimohokejové sekci........ Ale jinak parádní oživení! Pěkný karty! Osobně bych si rád pořídil podpis, nebo jinou memo kartu nějaké legendy tohoto sportu který má taky jako hockey dlouhou tradici! MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Maurice Richard píše:
Rozhodně souhlas. Ale návrh na vytvoření příslušného téma i pro breaky jiných odvětví byl už přednesený jinými v dané sekci. Nebudu adminy bombardovat dalšími dotazy, když toho mají sami dost co na práci :) A rozhodně to patří víc do breaků, byť je to mezi hokejovými než do Chatu nebo jiných sekcí.

crosbyXXX
Opora
Opora

Příspěvek od crosbyXXX »

paradne spestrenie hokejovych "brejkov" :thumbup: osobne sa mi najviac paci karta Bustera Posey-ho a o Cole-ovi este budeme urcite pocut prave teraz nadhadzuje v zapase proti Mets :) ...som zvedavy ci vydrzi v zostave ked sa vrati Wandy Rodriguez :)
Washington Capitals 2775

ITG Enforcers - 20/85
ITG Enforcers II - 34/60

http://crosbyxxx.rajce.idnes.cz/Trade_list

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irbe »

Koukal jsem na chaosakuv brejk a taky vytáhl Bustera na stejné kartě :thumbup: