Balíček 1

Balíček 2

Balíček vyjde na 1 Lat, což je necelých 30Kč. Podpisy jsou jen natištěné...mira095 píše:Na kolik výjde takový balíček? A ty podpisy jsou natisklé nebo jsou normal podepsané na kartě od hráče?
a u nás v Dukle Jihlava v roce 04-05 Extraliguma-me píše:Masalskis super, chytal kdysi u nás v Písku 1.ligu
jj, oni si všechna jména "polotyššťují". Třeba Šifru mistra Leonarda napsal Dens Brauns (je to normálně i na přebalu knihy)!Omerta píše:.....Marsels Hossa....![]()
Jinak hezký zpestření
ouu konečně nějaký jihlavák sběratelredcraft píše:a u nás v Dukle Jihlava v roce 04-05 Extraliguma-me píše:Masalskis super, chytal kdysi u nás v Písku 1.ligu
Masalskis jednu dobu chytal i za naší Energii. Pamatuju si, že jsem si nemohla zapamatovat to jeho příjmení a pletla jsem si ho s Mensim - jsem si o Mensim myslela, že je Lotyš.ma-me píše:Masalskis super, chytal kdysi u nás v Písku 1.ligu
Vary s Pískem dříve spolupracovaly, chytal u nás i Mensator...Misa015 píše:Masalskis jednu dobu chytal i za naší Energii. Pamatuju si, že jsem si nemohla zapamatovat to jeho příjmení a pletla jsem si ho s Mensim - jsem si o Mensim myslela, že je Lotyš.ma-me píše:Masalskis super, chytal kdysi u nás v Písku 1.ligu![]()
Když si na to vzpomenu, tak se musím smát.
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů