3 jersey a 1 kartonek
http://slamak9.rajce.idnes.cz/OFS_Premi ... double.jpg
nevím jestli bych měl potom z takových karet dobrý pocitSugarRay píše:Ajéje vybírač
ja rozhodne ne..... je to hnusJohann66 píše:nevím jestli bych měl potom z takových karet dobrý pocitSugarRay píše:Ajéje vybírač
Tak Sugar jich má plnou sbírkuJohann66 píše:nevím jestli bych měl potom z takových karet dobrý pocitSugarRay píše:Ajéje vybírač
nikdo ho tady nehájívojta píše:Tak Sugar jich má plnou sbírkuJohann66 píše:nevím jestli bych měl potom z takových karet dobrý pocitSugarRay píše:Ajéje vybírač
Ty jo já vytáhl dohromady 4 blbý jsy karty 2x Beránka a 2x dual Kohn/Hamerlik ani jednu z nich už nemam a hlavně mi došlo jak blbý to je vůči ostatnim i vůči sobě samýmu takhle šaškovat ale nikomu nic nenutim každej si na to musí přijít sám .Tak Sugar jich má plnou sbírku
jednoznačný souhlasSugarRay píše:Ty vole já vytáhl dohromady 4 blbý jsy karty 2x Beránka a 2x dual Kohn/Hamerlik ani jednu z nich už nemam a hlavně mi došlo jak blbý to je vůči ostatnim i vůči sobě samýmu takhle šaškovat ale nikomu nic nenutim každej si na to musí přijít sám .Tak Sugar jich má plnou sbírku
Jestli tě to baví a přijde ti to normální tak proti gustu .....
ps - na HI za tohle jednoho člena vyhodily , to neřikam proto aby tě zabanovaly to vubec ne jenom že jsou takový nepsaný pravidla , který by měly férový sběratelé dodržovat já chci patřit mezi ně, ne do tý druhý skupiny , chci mít v tomhle čistý svědomí sám před sebou se nestydět to je pocit k nezaplacení , nebo jinými slovy co ti nevynahradí ani ty laciný jsy od OFS .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů