5 x balíček 2020-21 SP Signature

Odpovědět
gigo10m
Hvězda
Hvězda

5 x balíček 2020-21 SP Signature

Příspěvek od gigo10m »

Ahoj, tak jsem zkusil si taky otevřít pár balíčků této super série a užít si taky rozbalování. Inserty jsou moc pěkný a překvapily mě řadovky, krásně jednoduše udělaný, chápu, že co člověk to názor, mně se každopádně líbí taky. Podařilo se mi jméno Rick Vaive, což byl můj idol ( samozřejmě po Jardovi ) , do teď mám doma jeho ošoupanou Pro Setku *rfl* , prostě měl hodně gólů *rfl*

To jen pro začátek. Říkal jsem si aspoň nějakej trochu lepší hit s dobrým jménem.

1. balíček

Phil Esposito, jsem ho nikdy z žadného balíčku nevytáhl. Sice řadovka, ale radost byla. Brankář z dob minulých, člověk si vzpomene i na historii.

Obrázek

2. balíček

Rick Vaive je tu. Zavzpomínal jsem na svou 5 třídu ZŠ :) Tak šup Evolve Esposito, tak to je pěkné překvapení. Evolve naživo teda moc povedené karty. Do třetice už nebyl Esposito *rfl*

Obrázek

3. balíček

Ed Belfour za Stars. A Profiles Bounty Yzerman 1:18. Super jméno insert. Konečně pěknej hitík.

Obrázek

4. balíček

Další Evolve Gold /99 a po sobě další Yzerman. Ani jsem neveděl, že tam jsou limitované Evolve. To rozbalování jsem si užíval. Taková jména chcete tahat.

Obrázek

5. balíček

Pěkne uprostřed balíčku na mě vykoukla Profiles Wayne Gretzky za Oilers Profiles Bounty. Tak jsem nahlédl do checklistu a....1 : 360 balíčkům. *what*

Obrázek

Hodnotím kladně, tyhle jména nejsou běžně vidět, checklistem připomíná Chronology. Sice žádná FW, podpis, ale přesto spokojenost. Jinak asi volné vše.

flynander
Zkušený
Zkušený

Re: 5 x balíček 2020-21 SP Signature

Příspěvek od flynander »

No tohle z pěti balíčků je krása! Yzerman na zlaté Evolve a Profiles Gretzky jsou trefy, gratuluji. :)

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ten Yzerman je super *gc*
Obrázek

zbynekf7
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zbynekf7 »

Na pět balíčků opravdu pěkný obsah. Gratuluji :clap:
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“