eazyi skusil e-pack

Odpovědět
eazyi
Nováček
Nováček

eazyi skusil e-pack

Příspěvek od eazyi »

Registroval som sa na e-packu, uprimne poviem, ze na zaciatku som velmi nechapal o co ide. Postupne som zacal chapat, vidiet trochu zmysel v tom, aj ked som bol stale skepticky. No po asi tyzdni otvarania tych dennych bezplatnych balickov mi to nedalo a skusil som stastie, nieco si kupit a verit v HIT. *rfl*

Priznam sa, ze to je sposobene asi najma tym, ze UD tak odklada tie nove produkty, a chcelo sa mi jednoducho nieco otvorit. Vyber tam teda velky nie je, ale tak som to skusil s SPx-kami. Najprv 1 balicek, potom druhy, treti :hufi No a po nich aj rovno celu krabicu. Mozno som ju mal vziat hned ked tak rozmyslam. Aby im nebolo smutno tak som im doplnil aj par balickov UD Extended :D
Nemam s tym ziadnu skusenost, netusim ako som obisiel, no bola to zabava a nova skusenost. Mozno, ze este nieco otvorim neskor, no viac sa mi pozdava otvarat skutocny hmotny produkt.

Tu je vysledok, vsetko je FS prip. FT za Kaprizova.

Pierre-Olivier Joseph 2020-21 SPx Rookie Jersey, RJ-PJ
Obrázek

Kieffer Bellows 2020-21 SPx Rookie Jersey, RJ-KB
Obrázek

John Tavares 2020-21 SPx UD Black Obsidian Jersey, OJ-JT
Obrázek

Pekka Rinne 2020-21 SPx Superscript, S-RI
Obrázek

Thomas Harley 2020-21 SPx UD Black Obsidian Rookies Jersey, ORJ-TH
Obrázek

Extended balicky:

Arthur Kaliyev 2020-21 UD Extended Series Hockey 2005-06 Upper Deck Young Guns, T-100
Obrázek

Andrei Vasilevskiy 2020-21 UD Extended Series Hockey HoloGrFx NHL, NHL-17
Obrázek

John Tavares 2020-21 UD Extended Series Hockey 2005-06 Upper Deck, T-61
Obrázek
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/

eazyi
Nováček
Nováček

Re: eazyi skusil e-pack

Příspěvek od eazyi »

Nove hajlajty z niekolkych balickov (akosi ma prenasleduju Ostrovania :D ). V pripade zaujmu sa hlaste, vsetko volne na vymenu/predaj:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obsidian RC Purple/99 (nazivo krasne karty, takto to zial nie je velmi dobre vidno)
Obrázek
Obrázek

Francuzska verzia
Obrázek
2005-06 Retro
Obrázek
Obrázek
HoloGrFx
Obrázek
Spectrum/99
Obrázek
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“