Pojďme na to.
Zde přehled, co se nasbíralo a do čeho se s chutí šlo.

Hned ze startu půjdeme na ty smíšené pocity. Nějak jsem s tím trochu počítal, ale doufal jsem že se to nestane. No o co jde? Na začátek jsem začal s boxem Parkhurst 93-94. A jak jinak valná většina karet v boxu byla po těch letech přilepená k sobě. Takže po rozbalení letělo cca 80% karet do koše. Radost byla ale z toho, že všechny 4 inserty jsou naprosto nepoškozené.
Zde jsou. Řadovky jsem zde nedal. Snad jen dodám, že padl Jarda na řadovce nepoškozen a šel rovnou do "Jarda sbírky"

Dále balíčky snad nejlevnější na trhu s obsahem velice uspokojivým.

Moc velká radost při rozbalování následujících balíčků. Sranda, že se podařilo vyndat i nepoškozené žvejky. Jíst se nedaj, ale karty jsou mega nádherné.

Pokračování s dalším ročníkem "šílených Viktorek"

Zde zajímavý produkt, o kterém jsem zatím nic bližšího nezkoumal. Každopádně další rozporuplnost. A to v tom, že 4 balíčky a 4 stejné mince mistra DAVID WILKIE - ROOKIE, takže v rámci tohtodobé RC mánie všichni spadnout pod stůl.

Dále hromada balíčků karet POWER PLAY. jsou netypické tvarem, ale mám na ně album včetně fólií, takže se snažím set dosbírat.

Zde ještě mé oblíbené Score. Base mám a dávám dohromady ještě gold. Potěšilo, že ani jednu z těch dvou jsem neměl.

Další na řadu přišly nádherné Premierky. Zde verce O-Pee-Chee (oproti topps jsou na zadní straně popisy i ve francoužštině).
Pro mně teda mega bomba, že jsem vytáhl z jednoho balíčku Jardu na řadovce i na paralelce.

Zde devadesátková třešnička breaku. Dva balíčky ZENITH a konečně se podařil insert s replikou diamantu. Beru to asi jako top kartu celého breaku.

Jako poslední padla plechovka a na konec parádní trefa a radost jako blázen za Jardu. Jenom ty karty uvnitř plechovky nechápu jak mohly mít ohnuté rohy. V plechovce jsou ještě ve fólii a je tam i pěna na vycpání.

Hodnocení nakonec? No kupoval jsem balíčky tak, abych co nejvíce doplnil sbírky, což se povedlo. Ze všeho co jsem rozbalil jsem měl navíc pouze pár karet. Nepočítaje samozřejmě ten box Parkhurst. Jak jsem psal výše - nejvíc potěšil Chelios a následně Jardové. Takže asi následný obrázek. Děkuji všem kdo četli a snad se Vám to i líbilo.