A tím posledních bych také začal. Expo v Pardubicích pro mě byla vlastně první účast na sběratelské burze, takže ať už si tohle přečte kdokoliv, tak všechno jsou mé subjektivní dojmy a postřehy, které ale rozhodně nemají sloužit jako kritika, i kdyby to tak vypadalo. Upřímně mě dost překvapilo, že v hale na ledě bylo dost teplo, ale o tom to není...

Tak nějak jsem trochu doufal, že na akci bude více sběratelů a prodejců, ale to, že nyní žijeme v takové zvláštní době prostě neovlivníme, a to, že spousta lidí účast odřekla, je naprosto pochopitelné. Co mě ale zarazilo, že nebyl absolutně využitý potenciál haly. Autogramiády neohlášené, hosté totálně nevyužití. Myslím, že nemůže být až takový problém vzít mikrofon, ráno sběratele trochu uvítat, pak i později, kecnout, že se nám blíží autogramiáda, atd. Během autogramiád se dají krásně dělat s hosty rozhovory. Myslím, že sestava podepisujících by čekající sběratele obohatila o zajímavé historky nebo názory na sbírání karet.
Všiml jsem si, že probíhali i nějaké rozhovory na kameru - tam by nebylo od věci to klidně vysílat na kostku. Stejně tak harmonogram akce by mohl být někde na velké plachtě vytisknutý, než psaný rukou na tabuli někde v rohu. Ale tak to už pro některé budu asi až moc velký rejpal. Celkové hodnocení je ale pro mě pozitivní a rád se na takovou akci znovu vydám.
Už bylo dost keců, tak teď se vrhnu na breaky.
3x Fatpack a 1x Hobby OPC 20/21 - Tam byl můj hlavní cíl Francouz na řadovce, protože paralelky už mám nějaké na cestě.

1x Credentials - Tam tentokrát trochu smůla, ale mohlo to být asi i horší.

4x Expo balíček - Osobně to beru jako velkej provar podle toho, co tahali ostatní a co vše bylo k dispozici.

Podpisovky z autogramiád

A taková všehochuť zakoupených kusovek. Velká radost především z prvních dvou karet a Francouze na GU.