Expo 2020 - balíčky, kusovky a shrnutí

Odpovědět
Slausek
Opora
Opora

Expo 2020 - balíčky, kusovky a shrnutí

Příspěvek od Slausek »

Na pardubickém Expu jsem si pořídil "něco na rozbalování" a nejen to. Chtěl bych tento příspěvek využít nejen jako prezentaci breaku několika balíčků, ale také jako prezentaci pořízených kusovek a celkové hodnocení akce. Přece jen, abych zbytečně nedělal několik příspěvků, když můžu udělat jeden...

A tím posledních bych také začal. Expo v Pardubicích pro mě byla vlastně první účast na sběratelské burze, takže ať už si tohle přečte kdokoliv, tak všechno jsou mé subjektivní dojmy a postřehy, které ale rozhodně nemají sloužit jako kritika, i kdyby to tak vypadalo. Upřímně mě dost překvapilo, že v hale na ledě bylo dost teplo, ale o tom to není... *rfl*

Tak nějak jsem trochu doufal, že na akci bude více sběratelů a prodejců, ale to, že nyní žijeme v takové zvláštní době prostě neovlivníme, a to, že spousta lidí účast odřekla, je naprosto pochopitelné. Co mě ale zarazilo, že nebyl absolutně využitý potenciál haly. Autogramiády neohlášené, hosté totálně nevyužití. Myslím, že nemůže být až takový problém vzít mikrofon, ráno sběratele trochu uvítat, pak i později, kecnout, že se nám blíží autogramiáda, atd. Během autogramiád se dají krásně dělat s hosty rozhovory. Myslím, že sestava podepisujících by čekající sběratele obohatila o zajímavé historky nebo názory na sbírání karet.

Všiml jsem si, že probíhali i nějaké rozhovory na kameru - tam by nebylo od věci to klidně vysílat na kostku. Stejně tak harmonogram akce by mohl být někde na velké plachtě vytisknutý, než psaný rukou na tabuli někde v rohu. Ale tak to už pro některé budu asi až moc velký rejpal. Celkové hodnocení je ale pro mě pozitivní a rád se na takovou akci znovu vydám.

Už bylo dost keců, tak teď se vrhnu na breaky.

3x Fatpack a 1x Hobby OPC 20/21 - Tam byl můj hlavní cíl Francouz na řadovce, protože paralelky už mám nějaké na cestě.
Obrázek
Obrázek

1x Credentials - Tam tentokrát trochu smůla, ale mohlo to být asi i horší.
Obrázek

4x Expo balíček - Osobně to beru jako velkej provar podle toho, co tahali ostatní a co vše bylo k dispozici.
Obrázek
Obrázek

Podpisovky z autogramiád
Obrázek
Obrázek

A taková všehochuť zakoupených kusovek. Velká radost především z prvních dvou karet a Francouze na GU.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Expo 2020 - balíčky, kusovky a shrnutí

Příspěvek od Lukyn55 »

ááá, tak už si můžu spojit dalšího uživatele z fóra s obličejem.. protože si přesně pamatuju, kdo si ode mě bral ty Dostály a Hrachovinu *gp*

jinak karty náhodou dobrý, jestli ti přebývá Neči na EXPU, tak tě ho rád zbavím :D
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Slausek
Opora
Opora

Příspěvek od Slausek »

*placnuti* Těšilo mě! Já dneska zjistil, že tu řadovku Dostála už mám, ale to se mi občas stává, že beru i to, co si myslím, že nemám, přitom je pravda jinde *lgh*

Jinak Nečas a ostatní z balíčků, nejen Expo (krom Francouze a Mrázka a nejspíš i repre gólmanů) jsou k dispozici. Napiš sz a určitě se domluvíme.

spalekmichal
Opora
Opora

Příspěvek od spalekmichal »

Tyjo, s hodnocením Expa naprosto souhlasím, také jsem byl mírně rozčarován, ale rozumím, že současná situace tomu moc nepřidá.
Jinak ke kartám gratuluji.

PS: Nečase toho stejného jsem vytáhl taky, jen společně s ním Pláška a mistry z 1972. :-)

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“