Mix balíčků SP A, S1 a MVP

Odpovědět
Slausek
Opora
Opora

Mix balíčků SP A, S1 a MVP

Příspěvek od Slausek »

Tak jsem po čase otevřel pár balíčků. Zjistil jsem totiž, že Hokej-Karty má v nabídce dva poslední balíčky SP Authentic, tak jsem to prostě musel zkusit - co kdyby zrovna tam byl Elvis FWAP, že jo... :lol: K tomu jsem přidal 2 hobby a 2 fat balíčky nových MVP, protože vím, že z této série nebudu brát box, ale tak chtěl jsem si něco otevřít a měl jsem zálusk na Ritticha, Pastu a Henrika. No a jen tak z hecu jsem přihodil jeden balíček S1, protože jsem si dal do hlavy, že bych rád měl ve sbírce Kubalíka na YG. Jasně, byla by to haluz, jak čert, ale co není může být...

Obrázek

Nejdřív ukážu obsah tlusťochů - váhal jsem, jestli dávat i řadovky nebo ne. Nakonec dávám, třeba se někdo rád podívá.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tyrkysové SP se mi moc líbí. Zato inserty Mirror nejsou mým šálkem kávy, ten nápad mi přijde až moc jednoduchý, až skoro odfláknutý. Ale na druhou stranu je pravda, že ta karta naživo vypadá naprosto skvěle.

Obrázek

Teď dvakrát hobby.

Obrázek

Obrázek

V S1 Kubalda samozřejmě nebyl, ale tak Sid to snad trochu "pochytal" :lol:

Obrázek

No a SP Authentic mi tentokrát tolik štěstí nepřineslo, na druhou stranu si myslím, že tento obsah je přece jen lepší, než kdybych vytáhl dvakrát base Update.

Obrázek

Obrázek

Moje hodnocení závěrem. Tentokrát jsem neměl žádná přehnaná očekávání, protože v poslední době jsem měl z náhodných balíčků opravdu spoustu štěstí. Spíš jsem si chtěl udělat radost "materiálem na rozbalení". V koutku duše jsem samozřejmě v toho Elvise s Auto Patchem doufal, ale i tak jsem spokojen. Nové MVP se mi líbí více jak ty z (stále) letošní sezony, Rittich s Henrikem mě potěšili. Díky za pozornost a rozbalovačkám zdar! *thks*

leebour
Legenda
Legenda

Re: Mix balíčků SP A, S1 a MVP

Příspěvek od leebour »

Nádherný MaFík *mrk*

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“