2x 19-20 SP Authentic + 3x 17-18 UD Series 2

Odpovědět
Rafa
Nováček
Nováček

2x 19-20 SP Authentic + 3x 17-18 UD Series 2

Příspěvek od Rafa »

K včerajšiemu úspešnému breaku plechovky ma dnes ešte čakali balíky, ktoré som si k nákupu prihodil. Tešil som sa hlavne na SP Authentic pretože tie karty vyzerajú fakt dobre.

Tak najprv Series. Nič som od toho ani nečakal, proste som to tam prihodil len na oživenie, výsledok aj keď slabší teda nesklamal. OPC update asi nie je to prečo si ľudia produkt kupujú. Radovka do zbierky je fajn.

Obrázek

No a teraz k hlavnému bodu celého nákupu. Dúfal som hlavne že nevytiahnem UD Base update-ky alebo ani Red Parallel ma nejako nelákali. Našťastie to sa nestalo. Authentic Moments s Henrikom potešilo oveľa viac.

Obrázek

Hlavný hit breaku som si však nechal na samostatnú fotku. Aj keď si na kartu budem asi ešte musieť počkať ale to mi vôbec nevadí.

Obrázek

Keď som videl redemption, najprv som dúfal že by to mohol byť Fehérváry alebo Dante Fabbro, ale Farabee potešil rovnako. Snáď registráciu zvládnem bez problémov, pretože skúsenosť s tým ešte nemám. Dúfam že by mi potom nejaký skúsenejší kolega pomohol :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: 2x 19-20 SP Authentic + 3x 17-18 UD Series 2

Příspěvek od pavelbart »

Psal jsem SZ ohledně redemption.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“