Opět jsem neodolal a zakoupil pár boxu OFS abych rozšířil své RETRO otvírání. Jak je zvykem k boxům byli přibaleny i balíčky jako bonus. Vždy mě příjemně překvapí obsah balíčku a proto jsem se rozhodl , že vám je sem hodím.
Balíčky jsem si seřadil podle ročníku od nejstaršího po ty nejnovější. Dělám to tak vždycky
Začal jsem tedy OFS 2000/2001 je to můj oblíbený ročník který se snažím zkompletovat a chybí mi asi 20 karet. Které se ovšem špatně shánějí. Poslední box co jsem rozbaloval mi nepřinesl ani jednu z těchto karet a proto už jsem další nepořizoval.
A co se nestalo v jednom balíčku v kterém jsem samozřejmě nic nečekal byla jedna z těch co mi chybí. Karta č 212 a brankář Třince a Jihlavský odchovanec MAREK NOVOTNÝ karta velice potěšila
Dále nasledovali OFS 2002/2003 kde potěšila karta Legendy Františka Kučery
OFS 2006/2007 zde jsem koukal jak blázen a zbalíčku tahal jeden isert za druhým. Z 10ti karet byla celá půlka iserty
Potěšil krásný inser Irgla a zajímavá karta z Jágr týmu, Jiřího Hudlera. Zajímavá je karta Dušana Salfického v dresu Sparty.
OFS 2008/2009 Zde jsem koukal jako PUK na kartu Čechmánka v dresu Třince bez mučení se přiznávám že tohle jsem nevěděl.
OFS 2009/2010 Tady mě hooodně potěšila karta JIHLAVSKÉ legendy p.Suchého. Minulý měsíc jsem otvíral jeden box z tohoto ročníku a karty legend jsem v celém boxu měl jen dvě. Přidávám odkaz na video z otvírání https://youtu.be/mWb32Vx8jOE
OFS 2010/2011 Zde prozradím že potěšili dvě karty které si dovolením nechám na závěr.
OFS 2011/2012 Tady se žádné překvapení nekonalo.
A Poslaední balíček OFS 2016/2017 Přiznám se že tyhle relativně nové karty moc neznám. Potěšila karta 1/25 emerald Šimánka a hlavně karta Filipa Chytila
No a to je skoro vše. Dovolil jsem si připravit žebříček TOP 3 karet z těchhle osmi balíčků.
Na 3 místě se umístila repre karta z balíčku 10/11 a to JAN KOVÁŘ
Druhé místo je karta BEST of STARS ze sezony 09/10 DOMINIK HAŠEK
No a číslo JEDNA je Jersey karta z OFS 10/11 LADISLAV KOHN
To je vše musím říct že jsem si otvíračku balíčku moc užil. Poslední otvíraní boxu jsem natáčel na video a musím říct že si to tak neužiji jako toto, ale na druhou stranu to natáčení má taky svoje kouzlo.
Všem co dočetli až sem moc děkuji a budu se zase těšit příště u boxu OFS. Těšit se můžete na OFS 2001/2002 na které jsem moc zvědav. Měli by v boxu být Die Cut inserty brankářů. Dale můj nejoblíbenější produkt ze sezoný 2014/2015 serie 2 tentokráte v nezvyklé verzi MONSTER HOBBY. A poslední box OFS 2015/2016 serie 1 take ve verzi MONSTER HOBBY.
Díky všem a bavte se kartami
OFS Retro balíčky
- SteveRogers92
- Legenda
Re: OFS Retro balíčky
Paráda, tyhle Retro OFSka můžu. díky za break.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
Mě zaujala karta Roberta Říčky v dresu Havířova. Ve Zlíně jsme ho měli rádi
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Stefi píše:Mě zaujala karta Roberta Říčky v dresu Havířova. Ve Zlíně jsme ho měli rádi
Je to odchovanec Havířova a v této sezóně se mi zdá, že hrál střídavě juniorku a pak áčko...
TRADELIST zde http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=10023
WANTLIST zde http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 656#p98656
Sbírám Colorado, Milana Hejduka a různé série
Most Wanted: Masked Stories base č. 50 a Authentic Moments Jiří Crha - 1975
WANTLIST zde http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 656#p98656
Sbírám Colorado, Milana Hejduka a různé série
Most Wanted: Masked Stories base č. 50 a Authentic Moments Jiří Crha - 1975
Od sezóny 17/18 hraje za SpartuMajerda píše:Stefi píše:Mě zaujala karta Roberta Říčky v dresu Havířova. Ve Zlíně jsme ho měli rádi
Je to odchovanec Havířova a v této sezóně se mi zdá, že hrál střídavě juniorku a pak áčko...