Co se týče balíčků, vždy mám dvě přání. Za prvé, abych ve všech nenašel jen base karty a druhé, abych se vyhnul redemption kartám. Složení baíčků mi alespoň první přání předem splnilo, měl jsem jistotu, že base karty všude nebudou.

Tady náhled balíčků co jsem pořídil, nějaké jsem měl i třikrát, některé jen jednou

Začneme UD Artifacts 08-09 Tady jsem s ničím nepočítal, sehnal jsem Retail verzi. Vše base. Potěšil Voky i Mr. Hockey

Pokračujeme klasikou a to UD Series 2 18-19 Zde jsem doufal v YG a ta se povedla.

Dále SP Authentic 17-18 Nic velkého se nekonalo.

Mladší brácha horního balíčku a to SP Authentic 18-19 Nico asi nikdy nezklame na jakékoliv kartě.

Retro pakl SPx 99-00 Zde base Dominátora. Vzhledově tyto karty nádherný

Následuje UD Trilogy 14-15 Zde Marko Daňo ve službách Columbusu v limitu /799

Potom starší bratr a to UD Trilogy 13-14 Tady dvojitá radost. Base Hašana a podpis Schroedera z Vancouveru /699

Pak jeden dražší pakl a to SP Game Used 13-14 base Wayna neurazí a jersey Eberleho

Panini nesmí chybět, zástupce v podobě Panini Contenders 11-12 Krásný podpis Lehnera a Calder Contenders /100 Bagnalla

Předposlední pakl SP Game Used 02-03 pěkná double Jersey Samsonova /225

A poslední slovo si vzalo SPx 06-07 Tady sice vysoký limit, ale nádherná signature double jersey Marc-Edouard Vlasic za San Jose

Co řici závěrem....za mě naprostá spokojenost. Neskutečně mě tyhle rozalovačky baví a už teď se těším na další příležitost si něco otevřít. Všechny karty jsou volné. Ze všech balíčků jsou i base karty, kdyby někomu něco chybělo. Díky za zkouknutí, boxy snad přidám během zítřka.
Díky, užívejte zbytek svátků
David