Vzhledem k tomu, jak u nás funguje nákup karet, jakožto mého potrhlého koníčku, dávám sem v podstatě zajímavější část pošty za druhou polovinu roku 2018 a nákup na COMC. Tento systém stojí na „velké“ objednávce, která je mi následně dávkována po druhou polovinu roku (narozeniny 1.8., svátek+ výročí 11. a 17. 11. a Vánoce.) pří akci na COMC se pak vrhám na někoho s prosbou o nákup.
V tomto období jsem otevíral:
4x 2014-15 Artifacts
2x 1994-95 a 1995-96 Donruss + update
Artifacts

Jediným, ale nejdůležitějším důvodem, proč tyto karty je, že se líbí ženě a lze z nich i NĚCO vytáhnout (což už se povedlo, když jsem dříve vytáhl podpisy Tavareze a Páníka)
Na 4 balíčky dobré (jeden nováček nic, druhý hraje, ale ne v Torontu) Jarda potěší vždy.
Donruss
Balíčky jsem bral jako nostalgii na „ ČASY KDY BYL SVĚT V POŘÁDKU“ . Pár zajímavějších jmen se podařilo, oblažovat všemi, ale nebudu. Brankáři a Češi neurazí nikdy.

Šlégr je po první sezoně v zámoří, Kroupa (ročník 1975) má na druhé straně statistiku z litvínovského A. Inserty nováčků jsou taky celkem fajn.

Tady se moc velkých hvězd nepovedlo, ale pamatuji, jaký byl mazec mí už Colorado, ne Québec. Karty jsou jinak moc hezké.
Nyní se dostáváme k poště z COMC. Chci poděkovat LUKYmu za nákup.
RC Prizm a Score UPDATE

Z updatu Scorek chybí posledních 16 karet, Prizm stále chybí dost.
A na závěr pár karet jednoho nezaměstnaného. Těžko říct jestli, to bude definitivní konec kariery.
CBJ

RC – Trilogy, Certified /25
PHI

OPC Platinum
/149 a 99
A první tryskáče

Děkuji za pozornost, komenty vítaný