5x 98-99 Topps Gold Label Hockey
5x 98-99 Topps Gold Label Hockey
Tak dneska dorazilo dalších 5 balíčků od Pavla s kartami, které jsem si velice oblíbil.
Hned v prvním balíčku se objevil Class 3 Kenny Jonsson 1:16
V druhém balíčku parádní CuJo a Gretzky.
Třetí balíček obsahoval jako ten druhý také pouze Class 1. Až ted při opakovaném prohlížení sem si všiml, že Oates je Class 1 BLACK 1:24. Takže paráda.
4. balíček také vše Class 1, ale objevil se pěknej Hejduk a druhej CuJo.
A v posledním balíčku se skrývala nejlepší karta rozbalovačky, samotný Jarda Jágr Class 1 BLACK 1:24
Rozbalovačka parádní a už se těším, až si budu moct zase tyto balíčky někdy otevřík, jen škoda, že na shopu u Pavla jich je tak málo
A konečně už vím jak na vkládání obrázků, takže zvlíštní poděkování DaveBrownsound
Hned v prvním balíčku se objevil Class 3 Kenny Jonsson 1:16
V druhém balíčku parádní CuJo a Gretzky.
Třetí balíček obsahoval jako ten druhý také pouze Class 1. Až ted při opakovaném prohlížení sem si všiml, že Oates je Class 1 BLACK 1:24. Takže paráda.
4. balíček také vše Class 1, ale objevil se pěknej Hejduk a druhej CuJo.
A v posledním balíčku se skrývala nejlepší karta rozbalovačky, samotný Jarda Jágr Class 1 BLACK 1:24
Rozbalovačka parádní a už se těším, až si budu moct zase tyto balíčky někdy otevřík, jen škoda, že na shopu u Pavla jich je tak málo
A konečně už vím jak na vkládání obrázků, takže zvlíštní poděkování DaveBrownsound
- SteveRogers92
- Legenda
Re: 5x 98-99 Topps Gold Label Hockey
Paráda!
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Za malo Jak se poznavaji ty class? Ty karty mi prijdou stejne, jen podle odstinu na logu karty? U tech black to trochu vidim... U Johnssona nevidim nic.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Tak Black jsou podle černé ražby. Jinak ty Class 1,2,3 jsou podle mě všechny stejné, ale pokaždé jsou jiné fotky.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
A Class je pak na karte napsana nebo v checklistu?
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Class je napsáno vzadu na kartě poměrně nevzhledným písmem Liší se vždy fotka v pozadí, koukni na ebay, je tam Jaryn Class 1,2 i 3
-
- Hvězda
prohlížej dobře zadní část karet, nacházejí se tam 1/1 ve všech variantách tedy reg. class 1, 2, 3 , black 1,2,3 a red 1,2,3 a ta ražba 1/1 je dost nevýrazná , umístěná vedle malého obrázku zadní strany
- freddy-NJD26
- Legenda
Dawee..takhle nejak to vypada...je to serazeny podle tech CLASS od nejmensi po nejvetsi 1-3 (horni radek vyplnim v sobotu na burze) to sou Gold ..pak sou ty black...no a ten spodni to sou RED ...ty uz sou limitovany ..ja mam jen CLASS 2...to je limit /50...Class 1 je /100 a CLASS 3 /25 !!§ ty sem ale v zivote nevidel !!!...no a od kazdy tyhle karty (9) ..je kazda 1/1 !!!! takze masakr !!!
Fotil sem i zadni stranu ale tam ty oznaceni nejsou vubec videt..tak tady je scan ty Class 2 RED ...limit by mel bejt vyrazenej hned v pravo vedle fotky nad tim cislem karty 37...ono to je sotva videt na zivo ..musis si prejet prstem jak je to tam vyrity ten limit..
jinak karty sou to paradni...ja prave este v zivote box nekoupil....ale jako spravnej sberatel, to musim napravit a moje volba padne prave na tenhle !!!!!
Fotil sem i zadni stranu ale tam ty oznaceni nejsou vubec videt..tak tady je scan ty Class 2 RED ...limit by mel bejt vyrazenej hned v pravo vedle fotky nad tim cislem karty 37...ono to je sotva videt na zivo ..musis si prejet prstem jak je to tam vyrity ten limit..
jinak karty sou to paradni...ja prave este v zivote box nekoupil....ale jako spravnej sberatel, to musim napravit a moje volba padne prave na tenhle !!!!!
Patrik Eliáš - 1 275ks
Obrázek řekne víc než tisíc slov, díky Freďáku!
- frodo
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
..dík za ozrejmenie ...aj ja som mal v tom HOKEJ .... o red verziách som ani nevedel..a tie class 3 black sú hodne cenené ..niekedy mám pocit,že sa k nej ani nedostanem.....k balíčkom-design jednoduchý -ale krásne karty...v jednoduchosti je krása platí 100%...dik za brejk
2007-08 ITG SUPERLATIVE AUTO. 31/50
2013-14 ITG DECADES 90 AUTO.18/144
2015-16 UD PREMIER LEGENDARY SIGN. 9/15
2013-14 ITG DECADES 90 FRANCHISES 7/14
Jak už psali nademnou, class je vyražená vzadu na kartě a třeba u útočníků mi přijde, že class 1 je fotka ze hry, class 2 je při střele a class 3 při oslavě golu, alespon mi to tak přijde při většině fotek. Karty jsou to krásný, ale budu rád, když to zkompletuju 1-100 a bude mi šumák, jakej class to je či s jakou barvou loga