Icebook + něco z NHL
Icebook + něco z NHL
Po několika čistě Icebookových brejkách jsem teď 8 Icebooků trochu zředil po balíčku loňských a letošních Artifactsů a třech ročníků Rookie anthology. U Artifacts se mi vyhnuli hity, RA se povedly o trochu víc. Rovnou začneme, jen tak zlehka inserty z RA + Artifacts - Kucherov /199? asi proč ne.
Royal club /20 - Lubina (na toho mám kliku už asi potřetí) a Dolana
U green /5 paralelek se povedla super sestava - Gold club Konopásek a Sejček + Royal club Jiří Holík
Jdeme na TOP 3 - memo Mika /20 a Gold club auto /5 Benák
2. flek - tady jsem měl velký dilema, nakonec jsem zůstal patriotem a Kanadýrovi připadla pozice prvního poraženého, ale jinak trefa jak bejk - John Tavares, Silhouette signature 1/5
a král brejku, v limitu jsou dvě jedničky, jméno patří do zlaté knihy hokeje - pan Zdeněk Jarkovský Gold club 1of1
Rozbalovačku opět hodnotím jako velice podařenou, urodilo se celkem dost pěkných karet.
Díky za shlédnutí
Royal club /20 - Lubina (na toho mám kliku už asi potřetí) a Dolana
U green /5 paralelek se povedla super sestava - Gold club Konopásek a Sejček + Royal club Jiří Holík
Jdeme na TOP 3 - memo Mika /20 a Gold club auto /5 Benák
2. flek - tady jsem měl velký dilema, nakonec jsem zůstal patriotem a Kanadýrovi připadla pozice prvního poraženého, ale jinak trefa jak bejk - John Tavares, Silhouette signature 1/5
a král brejku, v limitu jsou dvě jedničky, jméno patří do zlaté knihy hokeje - pan Zdeněk Jarkovský Gold club 1of1
Rozbalovačku opět hodnotím jako velice podařenou, urodilo se celkem dost pěkných karet.
Díky za shlédnutí
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Icebook + něco z NHL
Jarkovský: super !!!!!!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Icebooky jsou bez debat, to je nošení dříví do lesa , ale ten Tavares je fantastická karta z paklíku
- affly
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Tavares boží karta.. to bych chtěl někdy vytahnout z balíčku
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
- SteveRogers92
- Legenda
Tavares je nááádherná karta ten patch....
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
- freddy-NJD26
- Legenda
to si delas p***l ??? ....TAVARES je case hit ty vole !!! a este k tomu jeden balicek ...
Patrik Eliáš - 1 275ks
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nádhernej Tavares !! gratulace jako prase , ta karta je boží !
díky za uznání, čuměl jsem na to jak Číňan na knedlík, čekal jsem tam max auto jsy výbornýho nováčka /599 momentálně hrajícího 2. francouzskou, občas hostujícího v 1. lize a vypadnul takovej bombič, tak doufám, že nemám zas vybráno na delší dobu
To je nemožná trefa, navíc na balíček... to měl někdo hodně štěstí!! Gratuluji!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
díky, hlavní zásluhu na tom má člověk, co to připravoval a balil objednávku, surehand
Wau tak ten Tavares je Pecka taky se mi jednou povedlo vytáhnout tendle druh karty ale byl to jen Bollig
Neskutečná šleha, při vší úctě k panu Jarkovskému bych to pořadí vyměnil
Spíš při vší úctě k celymu Icebooku, ten Tavares, to je brutální masakr, neuvěřitelná trefa!!!
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
asi jo, jak jsem psal, pro Jarkovského hrálo to, že to je legenda a ten patriotismus, jinak vyvedenější a "zajímavější" je ten Tavares