Tak tady jsou balíčky co jsem koupil

malá ochutnávka DS - balíček za 12,-

i čechů se hodně našlo

pár golmanů do sbírky

a ten lepší zbytek

Shrnutí - kdo bude mít cestu kolem Třebíče, určitě se tam stavte, nechal sem Vám tam karet ještě dost

Měli byste ten obchod udělat v Prazepavelbart píše:Tak celkem zajímavý balíky!!! To bych taky nečekal:-).
My máme obchod v plánu. Nechybělo moc a už byl od září, bohužel personální změny nás donutily to posunout, ale obchod určitě bude. Na druhou stranu, ono je to víceméně vždy lokální záležitostí, nemyslím, že by se někdo v dnešní době sebral a jel si koupit pár balíků třeba 100 km, když mu to InTime přiveze za 40,- Kč....
No 100 km by asi nikdo nejel, ale být takový obchůdek s kartama NHL i extraligy + příslušenství někde v Ostravě, tak by se do něj podle mého sjížděli lidé z okolí (Karviná, Havířov, Frýdek...)pavelbart píše:Tak celkem zajímavý balíky!!! To bych taky nečekal:-).
My máme obchod v plánu. Nechybělo moc a už byl od září, bohužel personální změny nás donutily to posunout, ale obchod určitě bude. Na druhou stranu, ono je to víceméně vždy lokální záležitostí, nemyslím, že by se někdo v dnešní době sebral a jel si koupit pár balíků třeba 100 km, když mu to InTime přiveze za 40,- Kč....
V Praze ale obchod jeemxy píše:Měli byste ten obchod udělat v Prazepavelbart píše:Tak celkem zajímavý balíky!!! To bych taky nečekal:-).
Mě by stačilo jen kdyby měli pár balíčků u nás třeba v trafice, takový obchod, jako Pavlův shop bych asi radši ani nechtěl. Protože takhle mám občas s manželkou problém, když objednávám (díky bohu za nenápadný poštomatyemxy píše:Jj, Ale tak obchod zamerenej jen na karty v rozsahu jako je Pavluv shop by byl pecka, neco jako kdyz jsem sel jako decko pred vanocena do hrackarstvi
A nebo lepší nápad - Pavel otevře 2 obchody. Jeden v Praze a druhý v OstravěSteveRogers92 píše:Tak to rozsekneme a dáme to k Pernikářům(Pardubice) to je uprostřed mezi Práglem a Ostravou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host