Mimo téma: Euro 2016 xl adrenalyn
Mimo téma: Euro 2016 xl adrenalyn
Jak psal Heppiq, taky sem stál ve frontě než vyřešila za pokladnou nějaké storno a koukal sem blbě kolem sebe. Když v tom sem viděl karty a samolepky panini euro a viděl jsem poslední dva balíčky. Tak jsem je vzal a výsledek mě docela překvapil.
Özil je na živo pěkná karta, poměr vkládání 1:15
Özil je na živo pěkná karta, poměr vkládání 1:15
- Bianconero
- Legenda
Re: Mimo téma: Euro 2016 xl adrenalyn
MAAAARCHISIOOOOOOOO Škoda, že je kvůli kolenu do listopadu out a o turnaj přijde...
Jinak samozřejmě super hit v podobě Özila.
Jinak samozřejmě super hit v podobě Özila.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Tak sem při nákupu před pokladnami objevil velký regál, tak sem vzal další 3 pakly, karty jsou docela hezké, ale musím ten regál obcházet mílovými kroky.
Ja ako futbalovy laik, tu poznam len Ozil a aj Konoplyanka mi nieco vravi ale ten Hummelsov podpis je pekna karta, sam som potiahol podobnu, len ineho hraca )
A je to podpis? Protože jestli jo, tak je to super trefa ze tří balíčků. Na balíčky jsem v Albertu taky narazil, ale zatím odolávám.
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
Vypadá to jako podpis.
Já ještě koupil tři balíčky a měl jsem tam zase jednu pecku v kartě Ronalda v nějakém limitu, myslím, že 1:35 balíčkům. Foto budou, až se k tomu dostanu.
Já ještě koupil tři balíčky a měl jsem tam zase jednu pecku v kartě Ronalda v nějakém limitu, myslím, že 1:35 balíčkům. Foto budou, až se k tomu dostanu.
Je to jeho podpis, ale vytlačený, niečo ako hokejove inserty SILVER SCRIPTS od MVP
nahlad:
nahlad:
Poslední tři balíčky a dle mého názoru jeden z velkých hitů.
kde je ten hit?
- Bianconero
- Legenda
Nádhera! Fenomenální fotbalista! CR9 rulez!
PS: Byly by nějaké karty z vystavených k mání?
PS: Byly by nějaké karty z vystavených k mání?
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
http://ziza99.rajce.idnes.cz/novy_fotba ... 2_0002.jpg
taky jsem si vzal par baliku... 8
a par "řadovek" se našlo
vse volné
taky jsem si vzal par baliku... 8
a par "řadovek" se našlo
vse volné
Vidim to male na mobilu, ale vypada to na pekne inserty. Mrknu doma, cos tam mel. Ale vypada to, ze lepsi nak ja. Jestli dobre vidim pohar, ktery neni vkladany tak casto, jak muj cr7.