3x Euro 2016 - double hit?
3x Euro 2016 - double hit?
Tak jsem neodolal a v Albertu si koupil celkem tři balíčky dle mého názoru povedených karet.
Base:
Miguel Veloso, Nani (Por)
Jerome Boateng (Něm)
Amir Abrashi (Alb)
Josh Magennis (S. Ir)
Chris Gunter, Ashley Williams (Wal)
Tohle je to lepší, co na mě vykouklo:
Do sbírky Maďaři a Islanďan
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No a na závěr si myslím, že dva hity, jelikož co jsem se koukal jsou tyto karty Time Machine vkládány do balíčků 1:35. No a co víc ci přát než Buffona a Zlatana, syna božího.
K mání je vše kromě Zlatana, Priskina, Fioly a Hallfredssona
Base:
Miguel Veloso, Nani (Por)
Jerome Boateng (Něm)
Amir Abrashi (Alb)
Josh Magennis (S. Ir)
Chris Gunter, Ashley Williams (Wal)
Tohle je to lepší, co na mě vykouklo:
Do sbírky Maďaři a Islanďan
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No a na závěr si myslím, že dva hity, jelikož co jsem se koukal jsou tyto karty Time Machine vkládány do balíčků 1:35. No a co víc ci přát než Buffona a Zlatana, syna božího.
K mání je vše kromě Zlatana, Priskina, Fioly a Hallfredssona
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- Bianconero
- Legenda
Re: 3x Euro 2016 - double hit?
Nejlepší brankář na světě a nejlepší hráč na světě, kámo, ty jsi šťastný člověk! Gratulace!
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
coze ty jsi vytahnul i Messiho? ze tu nekdo píše neco o nejlepším hráči na světě jako Zlatan je hráč s největším egem ale nejlepší neníBianconero píše:Nejlepší brankář na světě a nejlepší hráč na světě, kámo, ty jsi šťastný člověk! Gratulace!
- Bianconero
- Legenda
Messiho nesnáším Zlatan má všechno, v každém atributu je TOP. Na druhou stranu, o trofejích Argentince se mu, bohužel, může jen zdát.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
njn me Zlatan nevadi celkem ho obdivuju ale na to ze je mu Messi po pás tak je rozhodne lepší... a s tema trofejema mas pravdu ale treba se mu (Messimu) lehce priblíží pokud jde opravdu do ManU tam by snad neco vyhrat mohl
Messi je kdo? To je ten hráč co dostane balon a už nenahraje? A když se mu podaří obejít tři hráče, tak je rád? 10 lidí na něho dře a on je pak nejlepší?
No nevím.
No nevím.
opravdu NEVÍŠ
Fakt nechapem preco tu niekto ide ponižovať (resp. vyjadrovať svoj názor, ktorý má ponížiť druhého) nejakého hráča, len preto, že nie je jeho obľúbenec
Každopádne, nie na to som tu došiel...tie TIME MACHINE sú úžasné inserty, ja som na taký ešte nenatrafil...tie fotky starších kariet (či nálepiek) sú skvelý nápad ) a GIGI je po Kahnovi môj TOP futbalista na svete (keďže ma kedysi zaujímali najmä brankári)...pekne, pekne, ešte z 3 balíkov
Každopádne, nie na to som tu došiel...tie TIME MACHINE sú úžasné inserty, ja som na taký ešte nenatrafil...tie fotky starších kariet (či nálepiek) sú skvelý nápad ) a GIGI je po Kahnovi môj TOP futbalista na svete (keďže ma kedysi zaujímali najmä brankári)...pekne, pekne, ešte z 3 balíkov
No myslím že Ronaldo k tomu taky nemá daleko.Martas píše:Messi je kdo? To je ten hráč co dostane balon a už nenahraje? A když se mu podaří obejít tři hráče, tak je rád? 10 lidí na něho dře a on je pak nejlepší?
No nevím.