Postupně byl cítit větší a větší zmar v očích bratrovi přítelkyně, jelikož se nedařilo vytáhnout jakýkoliv insertík. Už se ani nečetly jména hráčů, kteří se vyskytovali na base kartách. Až přišel na řadu poslední balíček a dvě k sobě lehce slepené karty (Trevor Linden a Ron Hextal) po jejich jemném oddělení jsme konečně spatřili něco jiného než base karty.

Jelikož bratr se jmenuje Martin, tak při rozbalovačce padl i nějaký ten panáček až nakonec bratr podlehl pokušení a k mé radosti se rozhodl rozdělat i poslední tři balíčky. Opět tím pověřil svoji přítelkyni, jelikož věřil, že něco příjde. Nejdříve přišlo na řadu 02/03 BAP All-Star Edition. Nic jsme neočekávali, avšak Jarouš potěšil. Nicméně tyto karty mě opětovně nenadchly.

Dále se pokračovalo 01/02 Vanguard nu a ty opětovně nezklamaly. Ze třech jejich balíčků vytáhnout Rookie kartu/404 (1:25), poté Yzermana na blue paralel kartě /89 (1:49) a nakonec rookie insert Heatleyho (1:25). Myslím, že slušný počin a musím poděkovat těm šikovným ručkám, které toto vybíraly.

Na závěr si bratr nechal 11/12 Spx. Byl jsem přesvědčen, že Heatley je maximum, co ten večer uvidíme, jelikož jsem přejel tento balíček po krajích a přišlo mi, že zde budou jen samé base karty. Po rozevření balíčku bratr uviděl zadní kartu a s konstatováním, že vidí nějaký insert přišla hned odpověď od jeho přítelkyně, která daný obsah vytáhla z obalu, že karty nejdou od sebe oddělit.
A důvodem bylo toto:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kartka je na živo neuvěřitelně nádherná a bratr hned jak toto spatřil začal běhat po celé kuchyni a samou radostí málem přestal dýchat a já opět nemohl uvěřit jaké to má bratr breakovací štěstí. Na tento popud jsem došel pro Beckett, abych zjistil, co a jak. A výčet je následující výskyt této karty je cca 1:530 balíčkům a její cena 60 USD. Tudíž si dovolím říci, že dle mého soudu jedná o pořádnou pecku.
Na závěr musím říci, že obě naše přítelkyně jsou nejen úžasné, ale mají též zlaté ručičky a evidentně je dělá šťastné když vidí šťastného mě i bratra. Tento brejk jsme si všichni náramně užili a ten příští musíme podniknout opět s našimi drahými polovičkami.