Pokračování předzvěsti mikulášské a vánoční nadílky

Odpovědět
scarf
Zkušený
Zkušený

Pokračování předzvěsti mikulášské a vánoční nadílky

Příspěvek od scarf »

Zdravím všechny, tento víkend jsem konečně dovezl svému bratrovi na Vysočinu jeho část burzovní objednávky balíčků, konkrétně se jednalo o 4x 97/98 Leaf, 1x 01/02 Vanguard, 2x 02/03 BAP All-Star Edition a 1x 11/12 Spx. Přemlouval jsem bratra ať o víkendu rozdělá všechny balíčky, avšak on byl rozhodnutý, že rozdělá pouze dva 1x 97/98 Leaf a 1x 02/03 BAP All-Star Edition. Oba tyto balíčky nechal rozbalovat svoji přítelkyni. Avšak krom base karty Gretzkyho a několika dalších hvězd se nic světoborného nekonalo. Hustil jsem do něj dál, ať ty karty nenechává až na Vánoce, načež bratr povolil a nechal jeho přítelku, ať mu rozbalí i zbytek balíčků Leafek.
Postupně byl cítit větší a větší zmar v očích bratrovi přítelkyně, jelikož se nedařilo vytáhnout jakýkoliv insertík. Už se ani nečetly jména hráčů, kteří se vyskytovali na base kartách. Až přišel na řadu poslední balíček a dvě k sobě lehce slepené karty (Trevor Linden a Ron Hextal) po jejich jemném oddělení jsme konečně spatřili něco jiného než base karty.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jelikož bratr se jmenuje Martin, tak při rozbalovačce padl i nějaký ten panáček až nakonec bratr podlehl pokušení a k mé radosti se rozhodl rozdělat i poslední tři balíčky. Opět tím pověřil svoji přítelkyni, jelikož věřil, že něco příjde. Nejdříve přišlo na řadu 02/03 BAP All-Star Edition. Nic jsme neočekávali, avšak Jarouš potěšil. Nicméně tyto karty mě opětovně nenadchly.

Obrázek

Dále se pokračovalo 01/02 Vanguard nu a ty opětovně nezklamaly. Ze třech jejich balíčků vytáhnout Rookie kartu/404 (1:25), poté Yzermana na blue paralel kartě /89 (1:49) a nakonec rookie insert Heatleyho (1:25). Myslím, že slušný počin a musím poděkovat těm šikovným ručkám, které toto vybíraly.

Obrázek

Na závěr si bratr nechal 11/12 Spx. Byl jsem přesvědčen, že Heatley je maximum, co ten večer uvidíme, jelikož jsem přejel tento balíček po krajích a přišlo mi, že zde budou jen samé base karty. Po rozevření balíčku bratr uviděl zadní kartu a s konstatováním, že vidí nějaký insert přišla hned odpověď od jeho přítelkyně, která daný obsah vytáhla z obalu, že karty nejdou od sebe oddělit.
A důvodem bylo toto:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Kartka je na živo neuvěřitelně nádherná a bratr hned jak toto spatřil začal běhat po celé kuchyni a samou radostí málem přestal dýchat a já opět nemohl uvěřit jaké to má bratr breakovací štěstí. Na tento popud jsem došel pro Beckett, abych zjistil, co a jak. A výčet je následující výskyt této karty je cca 1:530 balíčkům a její cena 60 USD. Tudíž si dovolím říci, že dle mého soudu jedná o pořádnou pecku.

Na závěr musím říci, že obě naše přítelkyně jsou nejen úžasné, ale mají též zlaté ručičky a evidentně je dělá šťastné když vidí šťastného mě i bratra. Tento brejk jsme si všichni náramně užili a ten příští musíme podniknout opět s našimi drahými polovičkami. *thks*

GoPanthers
Nováček
Nováček

Re: Pokračování předzvěsti mikulášské a vánoční nadílky

Příspěvek od GoPanthers »

Sakic cista paraaaada, gratulujem *drink*
Zbieram sety:
* 2014-15 The Cup Brilliance Autographs - 31/32
* 2014-15 Ultimate Masterpieces Signatures - 6/19
* 2013-14 Ultimate Masterpieces Signatures - 9/33

Dodko02
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dodko02 »

tak to je mega turbo pecka!!! z jedného paklíku neuveriteľné... a ešte to meno *gp* tiež by som behal a asi nie len po kuchyni *rfl* *drink*

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Ten Sakic je parádní trefa, moc pěkná karta. :thumbup:

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“