Poté jsem objednal jeden speciální balíček z místního e-shopu. Hitem bych zde vybral jerseyovku CBJ a Hašan.

Všechno k výměnně

Koukám, že máš pravduBianconero píše:Víš, ono jak tam je OFS 2013/14, tak to už radši ani nikdo neotevírá.. Ale ten Dominik na MVP Top Draws je super insert
V Praze takyDzEjDy píše:Sněží!!!pochi píše:Kdyžtak mi tu hoďte nějakej koment
Fáktt?DzEjDy píše:Sněží!!!pochi píše:Kdyžtak mi tu hoďte nějakej koment
Ano ano modrýpavelbart píše:Jestli se nepletu, to byl modrý balíček a ne červený že?
Jinak co k tomu dodat, snad jen to, že to je první fotka, kde mi ty karty OFS nepřijdou takový jako v reálu. Podle mě tady vpadají o dost líp, anebo si na ně už zvykám:-).
A kdo je proboha litvínovský Lukáš Horák??? U nás takový golman podle mě není. Dvojka je Franěk a pak je tam Nechvátal. Že by tam dali 4. golmana??
Jojo jednalo se spíše o zkoušku.boliholi píše:To už by byly lepší za tu cenu OFS Premium - Celkem pěkné karty s velkou šancí na jersey nebo něco podobného sice tam jsou jen 4 karty ale i tak. Ikdyž chápu, že to byla spíš taková zkouška nového ročníku... Já váhám jestli si taky nějaké koupit
je mi to jasnýpochi píše:Jojo jednalo se spíše o zkoušku.boliholi píše:To už by byly lepší za tu cenu OFS Premium - Celkem pěkné karty s velkou šancí na jersey nebo něco podobného sice tam jsou jen 4 karty ale i tak. Ikdyž chápu, že to byla spíš taková zkouška nového ročníku... Já váhám jestli si taky nějaké koupitJá ještě nějaké balíčky zkusím
Jojo to asi jnboliholi píše:Ale teda co jsem mel ofs premium tak to je asi to nejlepší od ofs za tu cenu ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti