Priatelia-zberatelia
Včerajšia akcia splnila moje očakávanie ohľadom zberateľskej komunity v našom regióne. Vedel som, že to bude dobré, pretože odozva už od začiatku bola parádna. Ako píše môj "spolupáchateľ" Nido začalo to mesiac vopred. Predbežne sme zistili záujem, vybrali miesto a potom dolaďovali detaily. Inaguračná burza nášho double teamu
mala byť dokonalá. Podarilo sa.
A TO VŠETKO VĎAKA VÁM, KTORÝ STE DODRŽALI SLOVO A PRIŠLI NA STRETNUTIE ZBERATEĽOV HOKEJOVÝCH KARIET.
Bola to najskvelejšia odmena akú sme si ako organizátori mohli želať. Robiť niečo srdcu blízke pre ľudí, ktorí sa Vám za to pekne poďakujú splnilo podstatu veci.
Veľká vďaka patrí za prichýlenie na salaši a navarenie guľášu. Súhlasím, že to nebola spolu s počasím topka, ale dosolil som, dokorenil a dal ho. Aspoň, že nebol studený. Nevadí máme, čo dolaďovať aj nabudúce.
Potešili hráči, ktorí sa zastavili na autogramiádu, správali sa veľmi príjemne, ochotne podpisovali a fotili sa.
Brejkli sme si 12-13 Rookie Anthology ako som vopred hovoril malo sa jednať o sranda brejk a tak aj bolo.
Vyžrebovala sa tombola, kde si myslím každý dostal niečo, aby mal popri EXPO karte pamiatku na burzu.
Burzy sa zúčastnilo 28 z 32 nahlásených ľudí z HK fórum.sk plus rodiny, kamaráti a zberatelia, ktorí sa o akcii dozvedeli cez FB resp. inak. Celkom cca 40 ľudí aj keď som mal pocit, že nás bolo viac.
Cenu za expo kartu plus tombolu som dal na rovné euro nakoľko som nemal 20 centovky na vydávanie a peniažky po vyzbieraní išli obratom Rishkovi, ktorý pre nás tieto spomienkové mini dielka vytvoril. Richard vďaka.
Cena za guľáš 3,60 slúžila vlastne na zaplatenie priestoru, ktorý nám prenajali, čiže aj toto sa podarilo vykryť. Nabudúce možeme spraviť stravovanie v reštike a každý si dá na čo bude mať chuť, len sme to chceli namodelovať aby spoločný obed bol bodkou za stretnutím a nepísaným pravidlom.
Salaš, spoločenská miestnosť a reštika to sú tri priestory z ktorých budeme na ďaľšiu EKŠN vyberať. Včas dáme vedieť, čo a ako. Opäť založíme vlákno, do ktorého sa budete môcť vyjadrovať a pripomienkovať veci ohľadom burzy. Chceli by sme, aby nasledujúce stretko bolo viac o výmenách, predajoch, proste o kartách. Samozrejme, že niečo opäť rozbalíme aj to bude jedna z tém, ktoré na fóre treba rozdiskutovať. Autogramiádu a tombolu by sme zaradili zase až na rok ďaľší.
Na záver prikladám pár fotografií :beer