Burza Praha
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burza Praha
tak když už jste to nakousli já se stavím jelikož nám soupeř vypadl ze skupiny ještě předtím než se odstartovala skupina a dostaneme automat 2b za výhru
Jestli bude mít pan Bartko v autě volné místo, tak bych zase dorazil.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo super HonzoHans píše:Jestli bude mít pan Bartko v autě volné místo, tak bych zase dorazil.
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Pane Hansi, chtěli jsme jet pickupem, ale kvůli Vám vezmeme náš standardní přibližovací prostředek.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
U nás jeden spoluhráč z florbalu nás velký bere cliem na tréninkpavelbart píše:Pane Hansi, chtěli jsme jet pickupem, ale kvůli Vám vezmeme náš standardní přibližovací prostředek.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
tak hlavně aby zas Hans pro změnu nedostal rýmičku
A v září jsem ji snad měl nebo co?worlikk píše:tak hlavně aby zas Hans pro změnu nedostal rýmičku
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
výjimka potvrzující pravidloHans píše:A v září jsem ji snad měl nebo co?worlikk píše:tak hlavně aby zas Hans pro změnu nedostal rýmičku
Ale bude to u mně úspěch, jestli zvládnu dvě burzy po sobě. To je bez debat!
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kluci nepřijede někdo z Brna a potom na fotbal Žižkov-Brno pohár od 14h
- superman66
- Legenda
Tak nakonec bych se měl objevit.. ale tak po desátý hodině
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Já se taky asi objevím, co bych za to dal Petře, kdybych mohl po desáté:-)
Kdybych nedojel, petra bohužel nemůže, tak by to za mě asi vzal hans a David:-)
Kdybych nedojel, petra bohužel nemůže, tak by to za mě asi vzal hans a David:-)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně Pavle doufám, že mi jeden z vás, už jedno kdo, přiveze v červenáčkovi toho podepsanýho Jardu
Jo to budete muset ale otevřít všechny balíčky pánové.worlikk píše:Každopádně Pavle doufám, že mi jeden z vás, už jedno kdo, přiveze v červenáčkovi toho podepsanýho Jardu
- superman66
- Legenda
To asi nebude problém, minule se tam škubalo jak o závod...Hans píše: Jo to budete muset ale otevřít všechny balíčky pánové.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hele i s tim mým jich zbývalo 7...to padneHans píše:Jo to budete muset ale otevřít všechny balíčky pánové.
Worlikku, zrovna před chvílí jsem koukal, máme jich posledních 6, to je asi nebudu brát... Víš co, to je takový blbý číslo. Když je vymažu a vy je nerozeberete, bude to vypadat blbě, když je tam vrátím... Leda byste se zavázali, že je vezmete všechny:-)))
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ti zaručit nemůžeme...ale tak Superman by tak dva určitě loupnul a když to tam s Hansem vyhecujete jako minule, tak se po nich zapráší hned...
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nic nestane, tak zítra už se těším, docela mi to chybí, chtěl jsem hned po prázdninách, ale stačila by mi jedna do měsíce, což vyhrála PTH, teď když se odkládá, tak dorazím zítra:D Pokud pro někoho mám něco brát, tak se připomeňte. Irbe o tobě vím:D
Bohužel, má přitomnost na zítřejší burze je zhola nemožná, tak si to tam pánové pěkně užijte.